Şimdi Ara

2017 Ocak ayında 2016 model sıfır araba almak mantıklı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orhan Hoca kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şekilde geçen sene aldım hocam. 2016 şubatta 2015 model sıfır km astra sedan almıştım. Plakası takılmış sıfır km di. 2016 sı 78 bin di ben 70 e aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyata verirlerse 2010 model bile alırım. Arkadaşlarınız saçmalamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı araç içiN bugün kadıköy tepretoğluna gittim ben de ellerinde joy yokmuş. Touch varmış 2016 ama eski kasa 57bin fiyat verdi. Joy olanları da 55bin den verdiğini söyledi. Malum siteden baktım Bağcılar da bir galeri joy beyaza 51.500 fiyat yazmış 0 km diyor. Aradım 4 tane varmış ellerinde 51 e bırakırım dedi. Ama güven işte. Özelden mesaj atarsanız onun linkini de atarım size. Ayrıca sizin bayi hangisi ikimiz alırsak bir 500 daha kırabilir miyiz bende düşünebilirim. ? Hocam

Not: az önce tekrar baktım eleman 53 yapmış fiyatı ben aradığım da 51 yaparım demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo224 -- 27 Ocak 2017; 0:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo224

Aynı araç içiN bugün kadıköy tepretoğluna gittim ben de ellerinde joy yokmuş. Touch varmış 2016 ama eski kasa 57bin fiyat verdi. Joy olanları da 55bin den verdiğini söyledi. Malum siteden baktım Bağcılar da bir galeri joy beyaza 51.500 fiyat yazmış 0 km diyor. Aradım 4 tane varmış ellerinde 51 e bırakırım dedi. Ama güven işte. Özelden mesaj atarsanız onun linkini de atarım size. Ayrıca sizin bayi hangisi ikimiz alırsak bir 500 daha kırabilir miyiz bende düşünebilirim. ? Hocam

Not: az önce tekrar baktım eleman 53 yapmış fiyatı ben aradığım da 51 yaparım demişti

Ana bayi olmayınca, sıfır ama sıfır değilmiş gibi alıyorum zannedip ileride araçta kusur çıkarsa bayi; ben sana bunu ikinci el sattım der ve sizi ortada bırakabilir.

Aman dikkat!

• quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

makyajlıysa alınır

eyvallah . teşekkür ederim
  • Fiyata göre değişir.
  • Bugün başka marka model araçlara da baktım bakalım clio dışında alternatif olarak değerlendireceğim araçlar oldu. İlginize teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.