Şimdi Ara

2017 Renault Clio 1.5 dci Joy aynı paraya daha iyisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2013 clio var bende touch paket onda bile arka camlar çevirmeli
  • sahsen 301 ve c elysee alırdım bagajıda var az da yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hueaq123

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar birkaç konuya değinmek adına :

23 yaşındayım bekarım b segmenti boyut açısından problem yok ancak bir onceki aracım otomatik poloydu benzinli 2017 yine para lazım oldu dizel arac almam gerekti sattım ondan buna gecince arada konfor açısından uçurum olunca insan arıyor konfor hele ki bu paraya dolu, konforlu, 1-2 sene eski araç varken 2017 boş araca hem bu vergi hem de konforsuz arabadan gitgide soğuyorum.

Su açı da var 50 bin km arac satip 150 bin km araç almak tabi ki mantikli değil anncak uzerine kurus katmadan bu knfora erisebileceksem bu farka deger mi 100 bin 120 bin kilometre arac alinip 200 bin kmde satışta kar getirir mi cok sorun çıkarır mi?

Auris almak mantıklı ama bu fiyata cok eski 2011 2012 ancak temiz bulunabiliyor 2017 aractan inip 2011 2012 c segmenti araca binmek 2015 b segmenti aractan daha mi mantıklı?

Kaliteli kolcak 500 tl deri direksiyon simidi 500 tl park sensörü 250 tl multimedya ekran 1000 tl toplayinca 2250 tl yapıyor bunun yerine ayni parayi ustune koyup sunrooflu full+full kia rio veya style kasa i20 daha iyi olmaz mı biraz daha yakar ama malzeme kalitesi dahi daha iyi cliodan.

Seytan diyor 2010 volvo s40 al d segmenti kafana gore takil 😁
    1.33 auris life alın 2016 model falan Clio dan konfor olarak kat kat iyidir.Çok yakan bir araba değildir sorunda açmaz.Biraz performansı düşüktür o kadar.Tavsiye ederim.Benzini de dert etmeyin zaten 1-2 sene içerisinde dizele harcayacağınız para daha fazla olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.