Şimdi Ara

2017 Samsung TV (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kalite tabimi önemli ama sanırım QLed Q7f ile mu9000 arasında hiç fark yok gibi vatan bilgisayarda mu 8000 le q7f yi yan yana koymuşlar bayagı bir karşılastırdımpek bir fark yok gibi. Zaten kalite kendini gösterse 2000 tl fazlası bile değer ama sanırsam 7 serisine QLed de özenmemişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QLed kullanan arkadaşlarda yardımcı olsa seviniriz.. Zaten QLed e ait bir forum sitesi bile maalesef yok

• quote:

Orijinalden alıntı: meryembetul54

QLed kullanan arkadaşlarda yardımcı olsa seviniriz.. Zaten QLed e ait bir forum sitesi bile maalesef yok

Denediğiniz yerde kumandayı alıp ayarlara baktınız mı. Hepsi demo modda mıydı..

Ben 65Q8C kullanıyorum. Bundan önce 65JS9000 vardı. Ayarları yapınca, efsane olan js9000 den çok daha güzel olduğunu gördüm. Renkler ve hdr özelliği. Çok daha parlak renkli ve detaylı.

Sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Size önerim curved alın. Kimisi beğenmiyor ama alışınca vazgeçemiyorsun.

• Sizinki 8c olduğu için zaten samsung un en güzel tv si. Ama Nasıl mu 7000 ile mu 8000 arasında bariz fark varsa q7f ile q8c de daha da bariz fark olduğunu düşünüyorum. Birde kavisli televizyonlar daha bir parlak güzel gözüküyor ama nerede ise düz modeline göre 1250 tl Den fazla fark oluyor. Bu fark da verilir mi acaba. Siz Nasıl 8c Den memnun musunuz

• quote:

Sizinki 8c olduğu için zaten samsung un en güzel tv si. Ama Nasıl mu 7000 ile mu 8000 arasında bariz fark varsa q7f ile q8c de daha da bariz fark olduğunu düşünüyorum. Birde kavisli televizyonlar daha bir parlak güzel gözüküyor ama nerede ise düz modeline göre 1250 tl Den fazla fark oluyor. Bu fark da verilir mi acaba. Siz Nasıl 8c Den memnun musunuz

Ben artık flat TV den zevk alamıyorum. Curved ile izlediğin yayının daha fazla içinde oluyorsun. Q8C den çok memnunum. Size tavsiyem kesinlikle Samsung un kendi satıcılarından alın. Sonrasında üzmezler sizi. Belki piyasaya göre pahalı olur ama için rahat olur. Q7C bence sizi fazlasıyla memnun eder..

• Çok teşekkür ederim. Demek Samsung bayisinden almak normal marketlerden almaktan daha iyi.. Ah paraya kızabilsem en güzeli 8C ama çok da pahalı.. Eşime de bunu istiyorum demek ayıp olur. Ya da bekleyip yeni modeller çıkıp eski modellerin ucuzlamasını beklemek.. Birde kavisli tv lerde yandan izleyince Nasıl oluyor bir taraf eğik olması görüntü kaybı oluyor mu? Birde niye kavisliler bu kadar pahalı.. Q7F 6900 Q7C 8200 tl idi Samsung bayisinde sırf kavisli diyemi bu fark. Ama gerçekten kavislisi de daha parlak gözüküyordu

• quote:

Çok teşekkür ederim. Demek Samsung bayisinden almak normal marketlerden almaktan daha iyi.. Ah paraya kızabilsem en güzeli 8C ama çok da pahalı.. Eşime de bunu istiyorum demek ayıp olur. Ya da bekleyip yeni modeller çıkıp eski modellerin ucuzlamasını beklemek.. Birde kavisli tv lerde yandan izleyince Nasıl oluyor bir taraf eğik olması görüntü kaybı oluyor mu? Birde niye kavisliler bu kadar pahalı.. Q7F 6900 Q7C 8200 tl idi Samsung bayisinde sırf kavisli diyemi bu fark. Ama gerçekten kavislisi de daha parlak gözüküyordu

Yandan izleyincede sıkıntı yok. Ama gidip tam yandan izlemek olmaz. Zaten normal TV de izlenmez o şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Limitleri zorlamayı severim. Tabi bu tv nin özellikleri ile fiyatını karşılaştırdığında kesinlikle piyasadaki en iyi 43 inç 4k hdr tv.

Samsung diğer markalara göre çok özel bir yere sahip. Ona özgü renk paleti ve kontrans var. Ne hikmetse en çok ta sorun yaşanan markalardan.

• Arkadaşlar. Samsung MU9000 var bende ancak Tivibu uygulaması yok. Tivibu'yu nasıl izleyeceğim acaba?
  • quote:

Evet kalite tabimi önemli ama sanırım QLed Q7f ile mu9000 arasında hiç fark yok gibi vatan bilgisayarda mu 8000 le q7f yi yan yana koymuşlar bayagı bir karşılastırdımpek bir fark yok gibi. Zaten kalite kendini gösterse 2000 tl fazlası bile değer ama sanırsam 7 serisine QLed de özenmemişler

mu8000 ile q7f mi demişsin ? yazım hatası olduğunu düşünüyorum. yoksa mu8000 ile q7f in aynı olması mümkün değil.
    ha... cümlenin başındaki mu9000 ile q7f karşılaştırman olabilir.
  • Evet doğru teşekkürler

• 48ju6470 i aldığımda piyasada samsungun en iyi serileri 7000 lerdi, 8000 ler çok çok iyisiydi, 9000 ise ütopik olanıydı. şimdi ise 7000 serisinde ve bazı 8000 serisinde utanmadan 50 hz panel koymuşlar. birde 55 inc 50hz panelli televizyonlara 3000-4000 aralınıda fiyata satıyorlar. bu gün samsungtan iyi bir televizyon almak için 9000 serisi almak gerekiyor. peki diğerleri ne olacak? herkes 5000 tl ye tv mi alacak, şirketin bu politikası çok gaddarca. 100hz panelli televizyonları 2000-3000 aralığında satabilmek için maliyetlerini daha düşüremediler mi?
  • tv yi smart view ile eşleştirip kullandıgımda sorun olmuyor fakat, google youtube vs arama yaparken aradıgım kelime 2 kez bitişik şekilde yazıyor uğraştım ama çözemedim nedenini bilen varmı?
  • UNF0RGIVEN U kullanıcısına yanıt
    Kelime yazarken bosluk yazisina tikla

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    tıklıyorum birşey değişmiyor, mesela araba yazdım arabaaraba oluyor arama yaptıgında
  • UNF0RGIVEN U kullanıcısına yanıt
    Misal araba yaz bosluk yazisina tikla yime yaz

• Arkadaslar 43mu7000 tv im var sanirim itomatik guncelleme geldi abuk subuk steam,mubu,atv gibi uygulamalar yuklenmis ve bunlari silemiyorum hafizada 250mb kalmis galiba bunlari nasil silebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: wuc

Arkadaslar 43mu7000 tv im var sanirim itomatik guncelleme geldi abuk subuk steam,mubu,atv gibi uygulamalar yuklenmis ve bunlari silemiyorum hafizada 250mb kalmis galiba bunlari nasil silebilir?

Sıfırdan kurulum yaparken soruyor yüklü olması gereken programları. Öyle dene diyeceğim ama TV fabrika ayarlarına döner..

• saheemr kullanıcısına yanıt
    Bunu deneyebilirim ama kanal listesi lazim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: wuc

Bunu deneyebilirim ama kanal listesi lazim olur

Listenin yedeğini alın..

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.