Şimdi Ara

2017 SEZONU EFSANE OLAYLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Behzat Hoca'nın kendi hazırladığı LYS sınavlarına "BUNLAR ÇOK KOLAY, BİR BOK YOK BUNLARDA" diye atarlanması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yugiman

Sınava giriş belgesinde çok küçük bir baskı hatası olan adamın sınava alınmaması

Trolldü o yav
  • yugiman kullanıcısına yanıt
    Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Lan ben sınav akşamı o konuyu görünce kaç saat internet kafe aradım, bulamadım gittim vodafone şubesinde yeni giriş belgesi bastırdım, 1 TL vermiştim 1 sayfaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdcaner -- 11 Temmuz 2017; 13:4:36 >
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    hocam siz miydiniz tarhana miydi baslatan bilmiyorum ama tarih cografya soru cevap konusu vardi, baya baya tekrar etmistik, bence efsane sayilirdi bir ara silinmis ve tekrar gelmisti
  • YGS açıklandığında forumda 1 dakika hiçbir şey paylaşılmaması, sonra ortalığın Metin2 pazar alanına dönmesi de eklenebilir.
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben başlatmıştım, sizi de hatırlıyorum güzel sorular soruyordunuz :D katkısı olduysa ne mutlu.
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Olmaz mı hocam güzel sonuç elde ettim çok şükür :D darısı başka nesillere artık, umarım size de faydası olmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be önceden ne kadar samimi bir ortam varmış forumda
    hem faydalı hem de sınav stresini azaltacak troll konular varmış
    şimdi üç konudan biri obp veya behzat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazi

• ryanfl R kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle. Ben de geçen sene sınava hazırlanırken burda takılıyordum,bu sene de gireyim belki birilerine yardımcı olurum diyorum ama konuların çoğuna bakmıyorum bile

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.