< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 9 Mart 2017; 15:48:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 9 Mart 2017; 15:48:0 > |
Arkadaşlar Merhaba;
Yorumların içeriği ve birbirimize olan üslubumuz lütfen belli bir seviyenin altında olmasın. Markayı beğenenler burada kendi aralarında sohbet eder kritiğini yapar. Markayı ve teknolojisini beğenmeyen gider kendi beğendiği markanın konu başlığında sohbet eder. Kışkırtıcı, sinirleri bozucu, tahrik içerikli mesajların anlamı olmadığını düşünüyorum. Gerekli özeni göstereceğiniz konusunda şüphem yok. ![]() |
Merhaba,
Servis kurulum yapmaya gelince , önce tv yi motorlu dönen sehpaya astık. sonra tüm bağlantıları yaptık. XE9005 de ARC HDMI 3 de Yamaha Receiver den gelen HDMI kablosunu oraya taktım. Uydu kablosu ve ethernet kablosunu son olarak güç kablosunu taktık. Tv yi çalıştırmadan önce paneli dikkatlice inceledim genel yüzey kontrolü yaptım. Tv çalıştıktan sonra kurulum yaptık dil ülke vs. Uydu ayarına geçmeden önce servisin usb sinden pixel testi yaptık sonra youtube den pixel testi ve banding testi yaptık. Son olarak uydu ayarlarını yaptık ki zaten dijital kanal aramada d-smart ayarları hazır var sadece seçiyorsunuz 1 dakikada kuruyor. Burada dikkat edilmesi gereken tuner ayarlarında disec kullanıp kullanmadığınızın seçimi ve Yanlış hatırlamıyorsam Lnb seçimi gibi bir ayar var A_B_C diye seçim yapmanız gerekiyor, eğer çoklu lnb kullanmıyorsanız A yı seçeceksiniz. Bu işler bitince biraz kanallarda gezinti yaptık sonra HDR Uhd bir kaç dosya oynattık tekrar ana menüye döndüğümüzde güncelleme indirmiş onu gördük ve güncellemeyi başlattık. Yazmayı unuttuğum konu tv yi ilk kurduğumuzda çalışma saati kontrolu yaptık. Ürünü servis getirdi ve depodan gidip kendisi almış. Kutuyu açarlarken dikkat edilmesi gereken konu ise şöyle, Sony belirli boyutların üzerindeki televizyonları için aynı kutulama tekniğini kullanıyor. Kutunun yere bastığı yerden yaklaşık 10 cm yukarısında plastik kutu kilitleri var ve bu kilitler çıkarılınca kutuyu yukarı doğru çekerseniz kapak gibi çıkıyor, bu yöntemi genelde servisler tercih ediyor neden derseniz kutunun üst tarafındaki bantı kesmeden kutuyu açma imkanı veriyor o kutu tekrar kapatılsa sanki daha önce hiç açılmamış izlenimi verebiliyor. Biz üstteki bandı keserek açtık diğer şekilde açınca bazı kutu içeriği dökülebiliyor. Panelin sağ tarafında sarı büyük 2017 yapıştırması ve 4K yapıştırması var Hatırımda kalanlar bunlar sonradan hatırladığım birşey olursa yazarım. Saygılar... |
Sony X1 Extreme çipinin başarısını gösteren bir video çektim.Burada kimse 4K oynatıcı kullanmıyor,kimsede hergün gerçek 4K(100 gb+) film izlemiyor o yüzden gerçekçi kullanım şartlarında paylaşımlar yapmakta fayda var.
Film full HD 8K bitrate 7,5gb'lık bir film,tam ismi:The.Dark.Tower.2017.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.5.1-FGT Özeliikle kayalık sahnesini seçtim ki detay kalitesi ve keskinliği daha net görünsün. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 6 Ocak 2017; 10:7:51 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 6 Ocak 2017; 10:17:0 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|