Şimdi Ara

2017 SONY TV FİYATLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
10.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LG B7 tokatlıyor A1'i.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

LG B7 tokatlıyor A1'i.

Hemen bakayım bakalım..
    Daha satışa çıkmadılar sanırım LG ile A1 ? çıktı mı
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    İkiside tr de satışta.

55" A1 16 bin₺

55" B7 15 bin₺

• Android çok kötü, böyle rezillik olmaz. Bir gazete okuyayım diyorum, ana Sayfa açılmıyor bile. Flash dan film seyredeyim diyorum, 2 -3 denemeden sonra anca açılıyor. Tam bir rezillik.

• quote:

Orijinalden alıntı: minicikdev

Android çok kötü, böyle rezillik olmaz. Bir gazete okuyayım diyorum, ana Sayfa açılmıyor bile. Flash dan film seyredeyim diyorum, 2 -3 denemeden sonra anca açılıyor. Tam bir rezillik.

Sizde 55xe8505 modeli mi vardı

• Evet, malesef. Daha da 3-5 günlük. Birşey de kurmadım. Niye acayip kağnı anlamadın.

• quote:

Orijinalden alıntı: minicikdev

Evet, malesef. Daha da 3-5 günlük. Birşey de kurmadım. Niye acayip kağnı anlamadın.

Hocam Merhaba,

Aldığınız TV'yi bende almak istiyorum. Memnun musunuz şuan için? Tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.
  • Selamlar, kumanda dan ya da menu den tv yi resetleyince iyi oluyor. Bir de güncelleme yaptım. Fena değil şuan. Mu8000 serilerine de bakın.

• minicikdev kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam, aynı televizyonu almaya karar vermiştim panelin kalitesinden dolayı sizin yazdıklarınızdan sonra 1 kere daha düşündüm yazılım vs. hakkında

55MU8000 i mi tercih etmeliyim sizce derken bu modelin çift sürümü varmmış 50hz ve 100 olan türkiyedekilerde 50hz miş yani buda çöp oldu

ayrıca anladığım kadarıyla SONY Center den almışsınız yanılmıyorum değilmi

sonrada gece kuşu tarifesinden falan bahsetmişsiniz nedir bu tarife biraz açarmısınız

ve son olarak tv ne alemde acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savitar77 -- 20 Haziran 2017; 22:1:53 >
  • 49mu8000 50hz doğru ama 55mu8000 olan 100 hz.samsungun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diveman kullanıcısına yanıt
    evet sonradan farkettim samsung da düşünülebilir tekrardan
  • Gece kuşu mediama. firmasının kampanyası. Akşam gece saatlerinde çıkıyor. Şimdilik barışmaya başladım tv ile. Youtube çalışmaya başladı. Smart özellikleri için, Mu8000 ile kullanarak karşılaştırma yapın hocam. Örneğin cep,telefonunuzdan hot-spot yapıp youtube izleyin. Aynı filmi aynı usb Flash üzerinden oynatın. Web browser ı da deneyin. Ben Sony yi yavaş buldum. Samsung daha iyidir diye tahmin ediyorum ama denemedim. Denerseniz bizimle paylaşın. TV güzel ama şu Android olayı sorunlu olabilir.

Evet Sony center dan aldım. İnternetten alaydım daha iyiydi. İade edebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minicikdev -- 23 Haziran 2017; 7:16:12 >
  • minicikdev kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler bilgiler için
  • Sony 55xe85 serisi için ufak bir detay var. Gri olan model, yani 55XE8577 modeli 1000Hz truemotion. Siyah olan 800Hz. Ben gri olanı aldım.

2017 SONY TV FİYATLARI

• Sony 55xe85 serisi için ufak bir detay var. Gri olan model, yani 55XE8577 modeli 1000Hz truemotion. Siyah olan 800Hz. Ben gri olanı aldım.

• Bu arada xe90 serisini 6250 tl ye gördüm internette. Onu da değerlendirin.

• 65" Sony xd8505 almayı düşünüyorum 7200 lira civarına buldum bugün alıcam tvyi sizce başka TV'lere de bakmalımıyım? Yoksa fiyat iyi mi alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_impreza kullanıcısına yanıt
    http://www.mysonyshop.com/?urun-1221-sony-kd-65xd8505-4k-bravia-android-tv

Burada daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_impreza

65" Sony xd8505 almayı düşünüyorum 7200 lira civarına buldum bugün alıcam tvyi sizce başka TV'lere de bakmalımıyım? Yoksa fiyat iyi mi alınır mı?

arkadaşlar yanlış anlamayın ama XD serisi 2016, XE serisi 2017 dir. O yüzden 2016 fiyatlarını burada konuşmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.