Şimdi Ara

2017 SÖZELCİ PLATFORMU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    'susma haykır,
    sözelciler vardır!' modundayım, her yerdeyiz'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donna summer -- 5 Mart 2017; 18:39:18 >
  • hocam hangi üniversite?
  • donna summer kullanıcısına yanıt
    Akdeniz Üniversitesi ilk hedefim ama bakalım nolur, hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin hocam, başarılar!
  • donna summer kullanıcısına yanıt
    Teşekürler size de.

• Türkçe 33-34

Sosyal 34-35

Mat 15-18

Fen 3-4

Normalde böyle fakat az önce özdebir Türkiye geneli denemesi oldum perte çıktım

• Turkce en fazla 3 yanlis

Sosyal 1-2 yanlis

Matematik 10-15 soru yapiyorum 1-2 yanlis cikiyor

Fene zamanim kalirsa kek sorulari yapiyorum 10 tane falan.genelde dogru.

Edit:Az once en iyi denememi cozdum.Altin karma (sinav)

2017 SÖZELCİ PLATFORMU

Lys tarih bitti

Lys edebiyat neredeyse 0

Felsefe grubunun final konu anlatimini okudum icindeki sorulari cozdum

Lys cografya hakkinda fikir sahibi degilim :(

Hedef odtu tarih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianosah -- 8 Mart 2017; 21:56:35 >

• Eski bir sözelci olarak Sözelci Arkadaşlara Başarılar...

• Bende varım hocam

Türkçe 29-31

Sosyal 30-34

Mat 5

Civarlarında geziyorum fen çözen arkadaşlara sorum biyolojim fena değildi ygs de baksam faydası olur mu?

İnşallah patlamayız bazen Türkçe sosyal 25 lerde kalabiliyor matematik zaten rezil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 5 Mart 2017; 19:59:23 >
  • Up up naptiniz la sinavda

Cevremde hic sozelci yok sinavdan konusacak adam bulamiyorum

• Sınav değerlendirmesinden önce birkaç soru sormak istiyorum. Şimdi bu LYS-4'de Felsefe Grubu testinde Din Kültürü'nü seçme durumu nasıl oluyor? Ben 2012 mezunuyum, o zamanlar seçmeli değildi sanırım Din, zorunlu aldım yani. YGS'ye başvuru yaparken de o seçeneği işaretledim. LYS'de tekrar bir seçenek sunuluyor mu, yoksa mecburen Din sorularını mı çözeceğim?

Bir de, Edebiyat ve Sosyal Bilimler için konu anlatım kitabı ve soru bankası önerebilecek var mı? Mezun olalı uzun zaman olduğu için, şu an hangi kaynak iyi hangisi kötü bilmiyorum.

SINAV

Ben cevaplara bakmadım hiç. Bir tek Tarih'deki Epigrafi sorusuna merak ettiğim için baktım onu doğru yapmışım, bir de Türkçe'deki sıra dışı sorusuna baktım, onu yanlış yapmışım. :)

Türkçe ve Sosyal'den tüm soruları işaretledim, Matematik'den 15 civarı boşum vardır galiba, ama işaretlediklerimin çoğu doğru gelir sanırım, işlem hatası yapmadıysam. Fen'den de 10 civarı soru işaretledim basit ve kısa olanlardan, onların da çoğu doğru gelir umarım. Süre sıkıntısı yaşadım sınavda ya, süreden sıkıntı yaşamasam Matematik'den daha çok soru çözebilirdim. Nasıl olduysa sınavda üstüme bir rahatlık çöktü, yayıla yayıla çözdüm soruları. :D

EDİT: Sıralama 19k geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opri -- 4 Nisan 2017; 20:29:45 >

• Gençler ne alemdesiniz? Sınavdan sonra kimse yazmamış başlığa, ya sınavlar kötü geçti seneye kalındı ya da sınavın hemen ertesinde çalışmalar başladı. Umarım ikincisidir.

Bir de bir şey sormak istiyorum. Felsefe Grubu dersleri bir haftada biter mi? Ona göre bir planlama yapacağım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opri -- 4 Nisan 2017; 20:31:51 >
  • Opri kullanıcısına yanıt
    Evet sözelciler sessizliğe bürünmüş. Benim 112 k geldi ygs3

• quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz008

Evet sözelciler sessizliğe bürünmüş. Benim 112 k geldi ygs3

Gayet güzel gelmiş hocam sıralaman. LYS konuları ne alemde? Ben sıfırdan başladım, Edebiyat'ta öğretici metinler yeni bitti.
  • Opri kullanıcısına yanıt
    Sıfırım desem yalan olmaz. Edebiyat coğrafya tarih testlerinde ygs konularından gelenler olursa yapabildiğim kadar yapayım üstüne de 2 ayda ne kadar lys konusu ekleyebilirsem modundayım. Felsefe grubu hakkında en ufak bi bilgim yok Din Kültürü hariç. Bakalım ne olacak

• tarih ve coğrafya bilgimle gireceğim bakalım ne olacak kalan sürede felsefe kasmayı planlıyorum edebiyata hiç dokunmayacağım çok derin ve ezber türkçeden de artık yapabildiğimizi yapacağız
  • Hepsini yavaş yavaş hallediyorum çok şükür.Felsefeyi de son ay bitireceğim İnşAllah.Dil ve Anlatımda sıkıntı yok ama sadece anlatım bozukluklarında sorun var onu da yine son 1 ay kala halletmeyi planlıyorum İnşAllah.Tarih çok kötüydü de Ramazan hoca sayesinde yapabiliyorum, coğrafya zaten ortaydı yapabiliyordum ama biraz daha çalışmam lazım fazla test çözmem lazım Edebiyat sıfır sadece.Edebiyatı seviyordum ama çalışmıyordum dersleri dinlemiyordum çalışmak zevkli ve kolay geliyor onda da sıkıntı yok Allah'a Şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: WafenSS

tarih ve coğrafya bilgimle gireceğim bakalım ne olacak kalan sürede felsefe kasmayı planlıyorum edebiyata hiç dokunmayacağım çok derin ve ezber türkçeden de artık yapabildiğimizi yapacağız

Hocam Edebiyat'ta yine de üstünkörü Tanzimat, Milli Edebiyat, Cumhuriyet vs. o konuları bir iki kez okuyup geçsen bile faydası olur; hiç bakmamazlık etme bence. Ya da bir tane cep kitabı veya Delta'nın özet kitabını al, oradan bir kez oku; yine kârı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_CEO_-

Hepsini yavaş yavaş hallediyorum çok şükür.Felsefeyi de son ay bitireceğim İnşAllah.Dil ve Anlatımda sıkıntı yok ama sadece anlatım bozukluklarında sorun var onu da yine son 1 ay kala halletmeyi planlıyorum İnşAllah.Tarih çok kötüydü de Ramazan hoca sayesinde yapabiliyorum, coğrafya zaten ortaydı yapabiliyordum ama biraz daha çalışmam lazım fazla test çözmem lazım Edebiyat sıfır sadece.Edebiyatı seviyordum ama çalışmıyordum dersleri dinlemiyordum çalışmak zevkli ve kolay geliyor onda da sıkıntı yok Allah'a Şükür

Felsefe Grubu bir ay sürecek kadar uzun mu ya? Ben bir haftayı ona ayırmayı düşünüyordum Edebiyat'a daha çok zaman ayırmak için ama...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.