Şimdi Ara

2017 telsiz vergisi hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dönebileceğimi biliyorum.paket ysptım şu an vodafone da.tekrar dönersem tk ücreti kesilmeye devam ediyormuş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

başka bi operatöre geçersen telsiz kullanım ücreti ödemiyorsun yıl sonuna kadar.şu an hattında yeterli bakiye varsa bu aykini çeker büyük ihtimalle

geçen sene aynısını ocak ayının başında yapmıştım yıl boyunca telsiz ücreti ödememiştim. benim merak ettiğim telsiz ücreti ödememek için belli bir zamana kadar hat taşımak mı gerekiyor yoksa operatör bu sene zaten peşin ödediği için 2 3 ay sonra hattı taşışam da oluyor mu? Ona göre paketimin bitmesini bekleyecem ya da acele edip hemen taşıma işlemini başlatacam.
  • korimori K kullanıcısına yanıt
    2017 de istediğin zaman taşıyabilirsin.taşıdıktan sonra yıl sonuna kadar ücret kesilmez
  • Bende her ay gidiyor 1.6 tl civarı 2.2 geri geliyor devlet fazlasını veriyor anlayamadım..Madem geri verecen niye kesiyon
  • mert_sch kullanıcısına yanıt
    Geri gelen internet kullanımı ile ilgili bişeydi
  • ben sadece ocak ayında hat taşınırsa ödenmez diye düşünüyordum.bilgilendirme için teşekkürler
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    Fazla kullanırsak fazla fazlamı geri verecek ?
  • Taşımaya ödenmediği ile ilgili bi bilgi yok vodafone zaten siteyi bile güncellememiş tk ile ilgili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocak ayı içinde avea'dan vodafone'a taşıma yaparken sordum "her ay vergi kesilir" dendi bakalım kesilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

hersene bi yüzden iki hattimi tasiyorum sormak istedigim bir konu var turktelekom dan bimcell gecs3m vergi kesintisi uygulanacak mi

ben geçince almadılar benden hocam 1 sene boyunca tt den bimcell e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

hersene bi yüzden iki hattimi tasiyorum sormak istedigim bir konu var turktelekom dan bimcell gecs3m vergi kesintisi uygulanacak mi

ben geçince almadılar benden hocam 1 sene boyunca tt den bimcell e

buradakiler atip tutuyor ozmn

• csimurat kullanıcısına yanıt
    Ben ocak ayinda gecdim suan subat borc 0 vodafonede ayni sekilde kardesimin telejom hatti var 4aylik onda vergi kesmeye basladi

• Vodafone'da 2. yılım ve faturasız hat kullanıyorum. Bugün 1.64 liralık ücret tahsilat mesajı bana da geldi ama *123# yaptığımda bakiyeden düşen bir meblağ göremedim.

Acaba ıvır zıvır iade bakiyesi gibi bir yer daha vardı. Oradan mı düştüler?

Bu konuyu bilen var mı tam olarak?

• yarın taşıma başvurusu yapsak sıkıntı çıkmaz değil mi sonuçta ayın 1i
  • YARIN 2 OCAK 2018 DE NUMARA TAŞIMA İÇİN TÜRKCELLE BAŞVURU YAPARSAM 2018 YILI BOYUNCA TELSİZ KULLANIM VERGİSİ ÖDEMEYECEĞİM DEĞİL Mİ
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Evet

• Bu sene kaç lira oldu la vergi

• vodafone'dayım. hattım yarın sabah taşınacak. bu sabah itibariyle kalan 6 aylık telsiz vergisini hattımdaki kredilerden çekti.taşıdığımda tekrar telsiz vergisi alınırsa arıza çıkarırım. ekran görüntünü aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

vodafone'dayım. hattım yarın sabah taşınacak. bu sabah itibariyle kalan 6 aylık telsiz vergisini hattımdaki kredilerden çekti.taşıdığımda tekrar telsiz vergisi alınırsa arıza çıkarırım. ekran görüntünü aldım.
    Merak etmeyin 31 aralık 2018 tarihine kadar vergiden muaf olursunuz. Keşke vodafone'da yükleme yapmasaydınız taşıma sonrası geçmiş telsiz vergisi borçlarınız silinirdi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi

Merak etmeyin 31 aralık 2018 tarihine kadar vergiden muaf olursunuz. Keşke vodafone'da yükleme yapmasaydınız taşıma sonrası geçmiş telsiz vergisi borçlarınız silinirdi zaten.

Alıntıları Göster
    Gecmise yonelik borcum yoktu. Gelecege yonelik 6 ay kesildi. Tt'de 6 ay boyunca telsiz vergisi kesilmeyecekse sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.