|
2017 temmuza bir mesaj bırak. (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
18k oldu anadoluda bir tıpa yerleştim
-
Hayırlı olsun hocam -
Vay be hocam :) helal olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vay bee bu mesajımı görünce acaip duygulandım :D birde bi hayalet görmüş gibi oldum :d of o feci stresli geçen 2017 senesi.. ama oldu be her şey güzel gidiyo çok şükür, bu arada kazanmış olsam da asla güzel bi yaz geçirmedim tüm yaz yok kyk yok hazırlık yapmak falan böyle geçti. en güzel dönem üni 1-2ydi gençler eğer okursanız buraları haberiniz olsun. sonra dersler feci ağırlaşıyo. bide sonra pandemi patlak verdi. sonra kpssye hazırlandım ve atandım. şimdi kendi evimin salonunda dedim bi eski cevaplarıma bakayım derken rastladım bu mesajıma. ah genç ve masum ben şimdi de çok şey değişmedide neyse sknfskfn bu foruma kocaman bi minnet borcum var, lisede sınıf ortamım çok kötüydü be, sınava çalışan tek kişi bendim 25 kişi içinde :D her zaman gelip buraya sorardı sorularımı hocalarımın bile yapamadığı soruları burada çözerdik, birbirimizi sınav hakkında kaygılandırırdık :DDD güzel sağlam motive ederdik, deli gibi kütüphaneye giderdim aklımda sınavdan başka bi şey yoktu resmen. mezun senemde sıfırdan birazcık ilerden başlayıp 20k yaptım okulda nerdeyse resmimi ascaklardı :DD:DD ay ne çok konuştumm ama bu benim minicik başarı hikayem ve ne zaman düşünsem her hayır dediğim buluşma, her sınavdan sonra izlerim dediğim film/dizi, sabahın köründe kütüphaneye gidişlerim, düştüğümde yerden kalkışlarım için kendime teşekkür etmek istedim be :D çünkü öyle yara bere içindeyken ayağa kalkmak hiç kolay olmuyormuş artık büyüdüğüm için mi ne çok daha anlamlı geliyo bu çabalamalarım. Neyse ne uzattım foruma ve bu konuya mesaj atanları bulsam kocaman sarılırdım herhalde çünkü yoldaşlık ederdik birbirimize inşallah onlar da çok iyilerdir. hayat daha neler neler gösterecek bize bunun heyecanı ve korkusu içindeyim. belki bi gün yine editlerim bu mesajı o zamana kadar Allaha emanet gençler
-
Hangi bölümden mezunsun hocam ? 2017'denim ben de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hukuk hocam sen naptın
Vay be 8 yıl geçmiş aradan dile kolay. Pilotaj diye yola çıkmıştık 2 sene mezuna kaldık şimdi Tıpı bitiriyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor ve içerisinde birçok sürpriz barındırıyor.
8 yıl sonra edit şuan tıp 5.sınıfım :)
Hocam o sene calismamissin galiba
Ulan hayat bambaşka yere götürüyor insanı hahaha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz ne bölüm okuyorsunuz ne yaptınız bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X