Şimdi Ara

2017 YGS | Muhabbet, Vakit Geçirme Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
8
Favori
87.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ne kadar bekletecekler acaba

• AÇIKLAN ARTIK YETER
  • Evriveydetayken kullanıcısına yanıt
    Besyo yetenek sınavları nasıl oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

Bu sene lys de böyle oldu. İnsanlarla dalga geçmenin ne alemi var, atıyorum saat 17.30 da açıklayacaksan saat 15ten sonra açıklanacak diye duyuru yap hem yığılma olmasın hem de insanlar saatlerce beklemesin. Neyse hepinize iyi şanslar gençler.

15ten sonra açıklanacak de 11de açıkla. Yine yığılma olmaz. Ters köşe yaparsın. Senin benim gibilerin yöneteceği kurumları kimler yönetiyor görüyoruz işte.
    Üniversite son sınıfım. Mezun oluyorum, konuya bir bakmaya geldim.
    Hepiniz hakettiğinizi alırsınız umarım kardeşlerim.
    Yolunuz açık olsun.

Aynen oyle ben de son sinifim su kurumun ciddiyetsizligine bak yada günü hiç soylemezsin gunu soyleyip birde aksam 5e kadar bekletmek hiç mantıklı değil

• Valla heyecan yapacak halim kalmadı

• ÖSYM

[sizer]2017 YGS | Muhabbet, Vakit Geçirme Konusu
  • Gençler herkes umarım istediği sonucu alır.. 2009 yılında üniversite sınavına girmiş biri olarak heyecanınızı paylaşıyorum.

• Açıklandı mı? Geçen sene bu konularda ben beklerdim hey gidi be zaman çok hızlı geçiyor

• Antrenörlük ve Beden Eğitimi Öğretmenliği için okulların kendi belirlediği parkur sınavlarını yapıyorsunuz. Kısa ve Uzun Mesafe Koşular, Zıplama Testleri, Ağırlık Topu Fırlatma vb. okullar kendi sınavları kendileri farklı farklı yapıyorlar. Spor Yöneticiliği için şuan Özgeçmiş Puanı denen bi tablo uygulanıyor. Sporcu ve Antrenörlük özgeçmişiniz varsa kazanımlarınıza göre size bir puan veriliyor ve hesaplamalarla birlikte ygs puanınıza işleniyor, oda sizin yerleşme puanınız oluyor.
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Site takıldı bende f5 yaptım yenilemiyor şuan

• gençler nedir son durum açıklandımı
  • MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    Bende de takıldı acaba geliyor mu gönlümün efendisi

• Beyaz ekran göründü
  • heyecanınızı paylaşıyorum bakalım ygsde iyi bişey çıkarsa lys kasıp itüye geçme derdindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: elweda

çok garip bir hayat ortalama 60 yıl olan insan ömrünün yarısını sınav,okul,iş arama kaygısıyla geçiriyor, geri kalan yarısında da zaten yaşlandığından bir şey yapamıyorsun.
    sonuç olarak işte her şey son buldu bununda üstesinden geldim son basamak dediğin üniversiteye giriş sınavından sonra bile bir sürü sınav silsilesi bizi bekliyor.

Bende okuduğum 12 sene boyunca bu düşünceye kapıldım , Rica ediyorum hocam böyle düşünmeyin elinizden gelenin fazlası için her gün gayret edin,her gün çalışın,her gün hedefinizi bir tık yükseltin.
    Aslında İlkokul,Ortaokul,Lise,Üniversite boyunca hiç bir derdin yok tek derdin ''Ders çalışmak'' ama bunu zamanında başarılı bir şekilde yapmazsan ne oluyor biliyor musun ? Hayatanın devamını bir ''HİÇ'' olarak geçiriyorsun.
    Evet ben zamanında umursamadım okul hayatım boyunca '' yaaaa hayat işte , para geliyor , yemek geliyor '' diyerekten geçirerek ne yaptım biliyor musun ? Hayatımın devamını zor geçirmem için kendime cezalandırdım..
    Bu farkı maalesef okurken göremiyoruz ne zaman yaş 24 25'e geldiğinde birde dönüp kendine bakıyorsun ''sen ne iş ile ilgileniyorsun ?'' ve cevabı VASIFSIZ ELEMAN olduğunda işte o zaman hayat çok garip olmaya başlıyor.
    Lütfen okuyan arkadaşlarıma rica ediyorum ama lütfen çalışın,sabredin,geliştirin kendinizi ve hayatınızın ilerki dönemlerini rahat bir şekilde geçirin...

Şunuda kaba taslak not etmek istiyorum : Okul başlama yaş 6 diyorum
    12(Lise bitimi)+6(Üniversite bitimi 'Normalde 4 Yıl'da biter ama ben 2 Yıl takıyorsunuz diyelim boldan hesaplıyorum')=18
    18+6=24
    24+1(Askerlik+İş arama süresi)=25
    60-25=35 Yıl boyunca Rahat etmek demektir...

Benim kendime verdiğim ceza = 12+1 = 13
    60-13= 47 YIL ....

hocam ben bunların hepsini bizzat yaşadım lise üzerine 4 yıl mesleki anlamda üniversite bitirdim, sonuçta önüme yine kpss çıktı ve inanırmısın sen ne kadar başarılı olursan ol senden daha iyileri var devlette buna orantılı olarak bitirdiğin bölümden 7-8 kişilik komik kontenjanlar açınca insanın psikolojisi bozulmaya başlıyor.
    velhasıl kelam geldiğim noktaya bakarsak 2. üniversiteyi okumayı düşünüyorum aynı zamanda çalışıyorum
    Allah hepimize yardım etsin.

• Ais kapandı geliyor galiba

• tospik kullanıcısına yanıt
    Yanlış alarm beyler açıklanmamış yine

• 14 de açıklanır bence

• Uygulaması var. Gelmiyor sürekl sayfa dönüyor yıllardır girdim ygs ama bu sitede ki aksiyon beni de heyecanlandrdı 😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.