Şimdi Ara

2018-2019 Şampiyonu GALATASARAY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avcı kendi ayağına sıktı valla iyi giden 11i bozdu serdar taşçı robinho falan çok pişman olur :)
  • Bugün liderliği alıp kalan 4 haftada bırakmamak dileğiyle.
  • Yenmeliydik ama olmadı.

Mitroğlu daha fazla zaman almalıydı, Linnes değişikliği olabilirdi mariano ile ama yedekte bile yoktu. Tabi maç bitince bunları konuşması kolay ama yapacak bişey yok. 11 kişi defans yaptı neredeyse Konya. Bulduklarımızıda atamayınca özellikle Diagnenin pozisyonu...

Ama hala ipler bizim elimizde 4te4 yaparsak yine şampiyonuz. Zaten evimizde Bjk ve Başakşehiri yenmemiz gerekiyordu her halükarda. Önemli olan artık Rize ve Sivas deplasmanları. beraberlik hakkımız vardı bunuda kullandık.

Enseyi hemen karartmamak lazım ki başakşehirin hala puan kaybedeğini düşünüyorum bizim maçtan hariç. Hep söylemiştim ve son 4-5 haftadır puan kayıpları yaptı Başak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 29 Nisan 2019; 22:36:4 >
  • Henüz biten bir şey yok ipler hala elimizde. 4'te 4 yaparsak ipi göğüsleyeceğiz. Konya maçı zaten benim gözümde en zoruydu çünkü kapalı oynuyorlar. Son beraberlik hakkımızı da bu maçta kullanmış olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berabere kalmak bence iyi oldu. Her ne kadar haftaya hoca galibiyet adına motive etse de, oyuncularda beraberliğe yatma gibi bir düşünce olabilirdi. Haftaya kazanmak zorundayız. Başakşehir puan kaybetmeye devam edecektir. Bence Başakşehir maçını kazandığımız hafta şampiyonluğu ilan edebiliriz. Rize'yi de çıkıp bir zahmet yensinler, deplasman meplasman anlamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Henüz biten bir şey yok ipler hala elimizde. 4'te 4 yaparsak ipi göğüsleyeceğiz. Konya maçı zaten benim gözümde en zoruydu çünkü kapalı oynuyorlar. Son beraberlik hakkımızı da bu maçta kullanmış olduk.
    aynen. ben rize deplasmanını sorun olarak görüyordum ama artık ne yapıp ne edip deplasmanları kazanmak lazım. Belki böylesi daha iyi oldu ben buna inanıyorum. bu maçı yensek diğer maçlarda takılıp şampiyonluğu bırakma şansıda vardı. ama şimdi herkes aklını başına alır artık 4de4 şampiyon yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Berabere kalmak bence iyi oldu. Her ne kadar haftaya hoca galibiyet adına motive etse de, oyuncularda beraberliğe yatma gibi bir düşünce olabilirdi. Haftaya kazanmak zorundayız. Başakşehir puan kaybetmeye devam edecektir. Bence Başakşehir maçını kazandığımız hafta şampiyonluğu ilan edebiliriz. Rize'yi de çıkıp bir zahmet yensinler, deplasman meplasman anlamam.
    Aynı şeyleri düşünüyorum hocam.
  • Rize Başak maçları arasında kupa finali varmış, keşke elenseymişiz ya. Geçen sene resmen bilerek elendik yorulmayalım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Rize Başak maçları arasında kupa finali varmış, keşke elenseymişiz ya. Geçen sene resmen bilerek elendik yorulmayalım diye.
    harbiden berbat bi planlama. Ertelenmesi lazım finalin
  • Galatasaray bu jesti karşılıksız bırakmaz Beşiktaş'tan 3 yiyip gereğini yapar.
  • Son 1 saat
  • ŞAMPİYONLUĞA SON 3 !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

ŞAMPİYONLUĞA SON 3 !!!
    Hocam birde transfer konusu acsana birsey deneyecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Kuzgun

Hocam birde transfer konusu acsana birsey deneyecegiz.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Galatasaray bu jesti karşılıksız bırakmaz Beşiktaş'tan 3 yiyip gereğini yapar.
    Çok şükür sonunda bir balık tuttuk!

Başakşehiri devirdimi tamamdır bu iş sanırım.

Bu arada son 35 dakikada çok korkak top oynadık resmen top çeviremedik. Bu pas atmayan diagne feghouli kanser etti. Halı sahada bile o kadar pas yapılır

bu adamlar hiç bi birbirini görmüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Çok şükür sonunda bir balık tuttuk!

Başakşehiri devirdimi tamamdır bu iş sanırım.

Bu arada son 35 dakikada çok korkak top oynadık resmen top çeviremedik. Bu pas atmayan diagne feghouli kanser etti. Halı sahada bile o kadar pas yapılır

bu adamlar hiç bi birbirini görmüyor?

Alıntıları Göster
    Bu konu hakkında Terimin ciddi uyarılar yapması lazım. Kazandık ama 3-4 atacağımız maçtı çok rahat. Diagne kafadan 2-3 gol harcadı zaten.

Rize maçı biraz sıkıntılı olabilir ama bu saatten sonra bırakmayacaksın artık. Başak maçını rahat alırız bence

• Hakeme rağmen maçı aldık. Liderliğe yükseldik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAMPİYONLUK İÇİN !!

#BugünGünlerdenGALATASARAY #KON2ANTRA2YON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 11 Mayıs 2019; 0:32:3 >
  • Geçmiş olsun Emre Akbaba

Haftaya Başakşehiri ezici bir oyunla geçip Şampiyon olacağımıza inanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.