Şimdi Ara

2018 Bahar indirimi başladı :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aslında wildlands almayı bende düşünüyorum,olurda alırsanız bende alırım ekip olarak oynarız.division da tavsiye ederim.r6 siege+division paketi uygun fiyata satılıyor.r6 siege tek almaktansa ikili paket daha avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Destiny 2 mi Ghost Recon Wildlands mı arkadaşlar?

wildlands'e dokunmadan şunu söyleyeyim, bence destiny 2, eylülde büyük ek paket çıkartır, ekim kasım gibi o paket dahil şekilde indirime girer ve alınır...

peki bugün almak hata mıdır? değildir... 412 saat oynamışım oyunu(yuh), demek ki o kadar da kötü değil :)) ama destiny 1'den gelen bir oyuncu olduğum için bazı içerik eksiklikleri can sıkıcı... o yüzden belli bir ekiple oynayacaksan al oyna, tadını çıkar derim :) ekip yoksa, bekle, yeni paketle gelecek oyuncularla beraber takılırsın...

Kardeşimle beraber oynamayı düşünüyoruz. Ama dediğin gibi Destiny ek paketleri ile almak daha mantıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

aslında wildlands almayı bende düşünüyorum,olurda alırsanız bende alırım ekip olarak oynarız.division da tavsiye ederim.r6 siege+division paketi uygun fiyata satılıyor.r6 siege tek almaktansa ikili paket daha avantajlı

Büyük ihtimal alacağım. Division ve R6 var zaten teşekkür ederim.
  • PS'deki Doom ve Batman Arkham City downloadları bitsin Xbox'tan Assetto Corsa, Just Cause 3 XL, Ryse, Little Nightmares indirme listeme eklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abayismail

Blackfriday, bahar indırimı derken bu kadar kapsamlı bır daha ki ındırım ne zaman olur arkadaslar?

Kaçirmak ıstemedıgim oyunlar var uzun bır süre ındırım olmayacaksa almak ıstiyorum.

Black friday a kadar başka indirim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigmoid

quote:

Orijinalden alıntı: abayismail

Blackfriday, bahar indırimı derken bu kadar kapsamlı bır daha ki ındırım ne zaman olur arkadaslar?

Kaçirmak ıstemedıgim oyunlar var uzun bır süre ındırım olmayacaksa almak ıstiyorum.

Black friday a kadar başka indirim yok.

Haziranda yaz indirimleri olması lazım.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    @sigmoid

@S3thdrift

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Black friday, yılbaşı ve bahar indirimi oldu diye hatırlıyorum. Üçünde de live gold 1tl idi ve direk kaptım. Yaz indirimi hatırlamıyorum. Belkide livegold 1tl yapmadıklarından olabilir.

• Önerebilieceğiniz witcher 3 gibi efsane bir oyun var mı ? Hazır indirim varken alalım

• Gerek konsoldan gerek pc üzerinden microsoft.com üzerinden 3aylık Live Gold almak istediğimde eski fiyat 75 TL gözüküyor. Sebebi nedir?

Not: Konsolu 10 gün önce aldım ve 15 günlük Live Gold denemeyi kullanıyorum.
  • Deneme bitince alabilir olman lazım...

• MS hatalı çekim yaptığı için 40 lira çek vermişti bana, indirim gelince Horizon 3 Car Pass ve belki VIP alırdım diyordum ama nedense gelmemiş.
  • iztuzu kullanıcısına yanıt
    live gold da üyeliğin var ise bitmeden indirimden yararlanamıyorsun.
  • İndirimler yalnızca oyunlara mı gelmiş. Aksesuar, konsol vs. gelmiş mi? Link var ise paylaşır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

live gold da üyeliğin var ise bitmeden indirimden yararlanamıyorsun.

3 Nisan'da on beş günlük deneme paketim bitecek. O zaman 30 TL olursa ondan alırım, yine 70 TL fiyat çekerse 12 aylık olandan alacağım.
  • yoldagezen kullanıcısına yanıt
    selamlar indirimde wildlands ve division oyunlarını aldım. Konusarak paslasarak oynamak cok keyifli olur diye düşünüyorum. Eger alirsaniz her ikisinde de eklesip birlikte oynamak isterim. Ayrica oyunlara sahip olan diger arkadaslara da bu vesileyle cagri yapmis olayim. Kullanici adi icin Om leselim

• Ubisoft oyunu alacak olan arkadaşlara tavsiyem ya oyunu gold paket alın ya da season pass ile almanız çünkü ubisoft sürekli olarak Dlc çıkarmakta ve Dlc lerin çoğu ücretli.

• quote:

Orijinalden alıntı: theShadowrun

Ubisoft oyunu alacak olan arkadaşlara tavsiyem ya oyunu gold paket alın ya da season pass ile almanız çünkü ubisoft sürekli olarak Dlc çıkarmakta ve Dlc lerin çoğu ücretli.

orada genellemede ubisofttan çok online oyun desek daha iyi bence... sonuçta fractured but whole'un gold paketi bence süper gereksizdi :) ama division mesela season pass olmadan çok anlamsız...
  • arkadaşlar merhaba, daha önce Xbox 360 kullanıyordum ve Live Gold işlerine hiç girmedim. şimdi ise yeni One S aldım ve bu indirimleri gördüm. konsolu alırken verilen 15 günlük Gold üyeliğini aktifleştirmedim henüz. bilgim olmadığı için şunu sormak istiyorum, şuan markete bakarken almak istediğim FIFA 18 mesela, Gold alırsanız 107.7 TL diyor. 30TL'ye 3 aylık üyelik alırsam mı bu fiyat olacak acaba? ayrıca 3 ay sonunda oyunu oynayamayacak mıyım? bilgisi olan arkadaşların yorumuna göre satın alacağım, teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

arkadaşlar merhaba, daha önce Xbox 360 kullanıyordum ve Live Gold işlerine hiç girmedim. şimdi ise yeni One S aldım ve bu indirimleri gördüm. konsolu alırken verilen 15 günlük Gold üyeliğini aktifleştirmedim henüz. bilgim olmadığı için şunu sormak istiyorum, şuan markete bakarken almak istediğim FIFA 18 mesela, Gold alırsanız 107.7 TL diyor. 30TL'ye 3 aylık üyelik alırsam mı bu fiyat olacak acaba? ayrıca 3 ay sonunda oyunu oynayamayacak mıyım? bilgisi olan arkadaşların yorumuna göre satın alacağım, teşekkürler şimdiden.

Hayır hocam oynarsin gold üyeliğin varsa ekstra indirim oluyor ayrıca elindeki 15 günlük ile indirimli oyunları alabilirsin illa 3 aylık almana gerek yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.