Şimdi Ara

‼️‼️‼️‼️2018 Honda ACCORD 1.5 Turbo - AT‼️‼️‼️ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim bildiğim Accord gelmeyecek. Accord isteyene civic executive satacaklarını söylemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Bu insanların çoğu Honda da uygun motor ve şanzıman seçeneği bulamadığından diğer seçeneklere kaydılar biraz da.

+1
    Zamanında bu seçenek olsaydı passat ve a4 yerine bu aracı tercih ederdim kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 9 Temmuz 2017; 16:28:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaptığının farkındamısın sen konu sahibi ?

https://forum.donanimhaber.com/2-0-turbo-motor-ve-10-ileri-oto-sanz-ile-accord-baya-iddaali-gibi--127202724#127202724

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Bunun da yanında hediye olarak İncir Ağacı, Kayısı Ağacı veriyorlar mı acaba ?

Talisman'da segmentinin lideri olacaktı hala olacak.

Söz konusu D segment olduğunda tüm dağıtımcılar akıl tutulması yaşıyor. Doğuş çok iyi bir pazarlama firması.

• La tuplu ve öfkeli sivigi 110 bine veren firma bunu kaca satar haberin varmi ipraaam.

benzinde direne direne gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 9 Temmuz 2017; 19:1:21 >
  • ortalık şimdiden karışmaya başlamıştır emin ol. honda bayilerinin önüne çadır kuranlar olur, bayileri talan etmeseler bari.
    ama korkmayın hükümet duruma el atacakmış kaosu önlemek için :)
    işin şakası bi yana 3-5 kişi hariç kimsenin ruhu bile duymaz, ama en azından meraklısı için güzel olur, vergi kazığı yemekten kurtulacak ama umarım honda kazık atmaz da kimsenin hevesi kursağında kalmaz.
  • Zf9+160 lık ile gelse o zaman 150k verilir. Benzinli arabaya max. 120-130

• piyasada iş yapması için 1.6 dizel 160lık motorla gelmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Ülkenin beklentileri malum ama ben şahsen bu sınıf araçları güçlü benzinli motorla kullanmak isterim yine de.

1.5 turbosu bence (saçma bir politika ile gelmedikçe) geçmiş Accord modellerinden fazla satılacaktır zira ülkemizde Toyota ve Honda dan ideal bir kombin sunulduğunda araç satın alacak ciddi bir potansiyel kitle olduğunu düşünüyorum.

Bu insanların çoğu Honda da uygun motor ve şanzıman seçeneği bulamadığından diğer seçeneklere kaydılar biraz da.

En mantıklı yorum olmuş. Piyasaya denk motor seçeneklerı sunacak ve ınsanlar passat superb vs alacak ?? Accord civic görmekten bıkarsınız okadar söylüyorum. Es7 civicler 2006 nın en çok satan sedanı seçıldı bu ülkede ozamanlarkı motor seçeneklerıne denk az yakan, seri atik ve tam bir aile aracıydı donanımı yok gibi bişeydi ama deli gibi sattı. 1.5 ın hesabını yaptıgımız accordun V6 sı amerıkada deli gibi satıyorsa vardır illaki bi durum.

• Olay Forumdaki MAZDA 3 hikayesi gibi oluyor...

Kim tavsiye istese ne alayım diye forumun neredeyse çoğu git Mazda 3 al keyfine bak kaliteyi gör diyor...

Diyenlerin cebine koy 100K para git C sınıfı al de...

100 kişiden 95 tanesi Mazda Showroom'unun önünden geçmez değil satın almak...

Accord Benzinli işi de buna benziyor... Gelsin alırım, gelseydi diğeri yerine bunu alırdım diyenlerin çoğu Accord gelsin yüzüne bakmaz gider yine VAG grubu D sınıfı alır...

Şu Türkiye şartlarında Benzinli D sınıfı satışlarına bi bakın kaç adet satmış ki , Accord gelince ortalığı sallasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

Honda Civic için 100 küsür bin istiyor. Accord için 150 falan yapar başlangıç fiyatini.Mondeo lar taslismanlar ayakta kalamadi bu ülkede ibrahim, yerler o accordu😆
    150000TL'ye mevcut piyasada alıcı bulabilir.
  • Civic 1.6 dizel gelincede ortalik karisicak diyorlardi..ben bi karisiklik goremiyorum..

• yeni civic gelince accord zaten bitti. civic zaten hayvan gibi araba, içine koy premium paketleri olsun accord
  • 200.000 den aşağı gelmez günümüz kurları ile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.