Şimdi Ara

2018 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dunkirk ödül mü almış Onun ödüllerini kesinlikle Blade Runner 2049 hakediyordu. Bana kalırsa bu yıl çıkan en sağlam film Blade Runner'dı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Dunkirk'teki kurgu Nolan'ın en iyi filmlerinden biri olan Memento'nun yanından bile geçemez. Memento o sene oscar adayı oldu ama nasıl kazanamadı hala anlamamış değilim ama bu sene Dunkirk gibi sıradan bir filme en iyi kurgu oscarının verilmesinin tek açıklaması var, Nolan'ı eli boş göndermemek, çok belli.

Haklısınız. Momentum efsanedir. Dunkirk ile kıyaslamak bile hata olur. Ancak burda 2017 filmleri arasındaki kurguya baktığımızda dunkirke rakip göremedim.

• Dünkürk ödül yok

Not: Bu da Nolana ders olsun bir daha böyle boş film çekmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dear basketball dedikleri Kobe.

• Oscar kazanabilmek icin dram sarti mi araniyor filmlerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Oscar kazanabilmek icin dram sarti mi araniyor filmlerde?

Kesinlikle EVET Dram tiyatro ve sinema sanatının temel taşıdır

• Shape Of Water bence en iyi film dalında yarışan filmler kötünün iyisiydi. Eskiye nazaran son yıllarda çıkan filmler izleyiciye eski filmleri mumla aratıyor. Fakat filminin oscarı hak etmesinin altında yatan en önemli etmen kesinlikle sınıf farklılığına yaptığı vurguydu. Academy tarafından son yıllarda bir filme oscar verilme şartları arasında 1.ırkçılık 2. Farklı türde ilişki 3. sinematografi bu etmenler olmazsa bir filmin oscar alması çok zor görülüyor. yada bu yargıyı kıracak tartışmasız film Academinin önüne gelmedi. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filminin kazanacağını düşünmüştüm filmin finalinde bir şey bekledim hiç bir şey olmadı 3 reklam panosu gibi basit bir materyal koca filmi sürükledi. diyalogları filme oscar kazandırırı diye tahmin etmiştim. Shape Of Water filminin kazanmasına da üzülmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fidancal -- 5 Mart 2018; 22:25:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Daha Oscar nedir, akademi bir dalda ödül verirken nasıl verir bilmeyen adamlar gelmiş yorum yapmış burada. Dunkirk hakkında yapılan yorumlarda cahillik akıyor resmen :) Kurgu nedir, Ses efekti nedir, Ses miksajı nedir bir araştıralım, öğrenelim, sonra konuşalım, değil mi? Hele 2017 filmlerini geçmişle karşılaştırıp bu nasıl Oscar almış diyenler, çok komiksiniz gerçekten. Akademi o yıl eldeki malzeme neyse onu değerlendirir. Bu sene Titanic, Yüzüklerin Efendisi, Matrix gibi filmler çıktı da akademi es mi geçti? Neden insanlar her yere yorum yapmak zorunda ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Daha Oscar nedir, akademi bir dalda ödül verirken nasıl verir bilmeyen adamlar gelmiş yorum yapmış burada. Dunkirk hakkında yapılan yorumlarda cahillik akıyor resmen :) Kurgu nedir, Ses efekti nedir, Ses miksajı nedir bir araştıralım, öğrenelim, sonra konuşalım, değil mi? Hele 2017 filmlerini geçmişle karşılaştırıp bu nasıl Oscar almış diyenler, çok komiksiniz gerçekten. Akademi o yıl eldeki malzeme neyse onu değerlendirir. Bu sene Titanic, Yüzüklerin Efendisi, Matrix gibi filmler çıktı da akademi es mi geçti? Neden insanlar her yere yorum yapmak zorunda ki...

Cahil cahil yorumlar işte boşver. Allahtan Hollywood bu işleri bizden daha iyi biliyor. Dunkirk hakkındaki yorumları gördükçe filme olan ilgim daha da artıyor daha da ısınıyorum en kısa sürede izleyeceğim. Dh yorumlarını okuyunca bir film iyimi kötümü hemen anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: immistercool

bi sen bi ben galiba :D

Doğum Tarihi 24 Mayıs 1991

sinemadamı izledin?

Evet. film çıktığında 6 yaşında olmam sinemaya gitmeme engel mi oluyor ? hiç sinemasever abin yada ablan olmadı sanırım.

• quote:

kendimi şanslı nesil olarak görüyorum. okula gitmez cuma günü yeni çıkan filmleri daha ilk seyansın da izlerdik film hastasıydık.
    o zamanlar verilen ödüllere bakıyorum birde şimdi verilenlere. gerçekten çok şanslıymışız. bir çok kişinin bir zamanlar dediğine biz canlı tanık olduk.

örnek TİTANİC . forumda kaç kişi var bu filmi sinemada izleyen.

Titanic iyi bir film mi şimdi yani? Oscar alması klişe bir gişe filmi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

kendimi şanslı nesil olarak görüyorum. okula gitmez cuma günü yeni çıkan filmleri daha ilk seyansın da izlerdik film hastasıydık.
    o zamanlar verilen ödüllere bakıyorum birde şimdi verilenlere. gerçekten çok şanslıymışız. bir çok kişinin bir zamanlar dediğine biz canlı tanık olduk.

Titanic iyi bir film mi şimdi yani? Oscar alması klişe bir gişe filmi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

uydurma bir senaryo değil o yaşanmış bir olay. klişe olmaması için ne olması gerekiyordu geminin batmaması mı ?

• adana kebabı yeyince psikopatlık geçmesin hollywood yıldızlarına.Oscar töreninde adana kebap yiyecekler diye bir haber izlemiştimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

quote:

hocam o drama olmasın dram üzüntülü olay demek.

• Şu filmlere bak. İnsan oscar deyince şaheser filmler bekliyor ama toplasan bir iki tanesi üst düzey film

• quote:

Orijinalden alıntı: rainfall2535

quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

quote:

hocam o drama olmasın dram üzüntülü olay demek.

Sinema türünde dram olarak kategorize ediliyor umarım anlamışsındır ; )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

uydurma bir senaryo değil o yaşanmış bir olay. klişe olmaması için ne olması gerekiyordu geminin batmaması mı ?

Evet bir bilinmeyeni yüz üstüne çıkarttınız, tebrikler titanik gerçekten batmış. Senaryo yaşanmış falan değil bu arada bi tek titaniğin battığı kısmı gerçek. Zaten senaryo falan da yok, James Cameron filmi işte. Klişe olmaması için daha az holywood kokması lazım bir filmin öncelikle. Sevgiliyle falan gidilcek romantiğimsi ucuz bir filmden ötesi değil titanic.

• En iyi animasyonun Loving Vincent olması gerekiyordu, çok yazık olmuş..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.