Şimdi Ara

2018 YILINDA YAKALADIĞINIZ EN SICAK FIRSATLARI YAZMA VAKTİ...))) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
7
Favori
4.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2018 çöpün çöpüydü. bi kaç fırsat vardı. en iyisi hp çanta. çek kazan komboları migros delistleri vs de idare ederdi. 2019 un yangın yeri olmasını diliyorum. 21 aralık 10.00 da turkcell de buluşmak üzere. çok umutluyum çoook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • black fridayde piyasası 600-700 civarı giden instax mini 9 kit i 299 a aldım mediamarkttan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal.lurgist -- 19 Aralık 2018; 14:25:43 >
  • ps4 pro kırıldıktan 1 hafta sonra aldık , tam dolar ve kırılma zammı öncesiydi, migros'tan 100 hopi kampanyası ile 1800e gelmişti haziran 2018de.

şu anda 3500-4000 arası

fastpay akbil yüklemeye 20 + 10 verdi

cepteteb ile gittigidiyorda 80/20lik çeklerle, 80 liralık alışverişler 48 liraya geliyordu

vodafone altın kulüp , 20lik altlimitsiz n11 çeki vermişti

ing turuncu karta , 750ye 100 , 400e 50 gibi kampanyaları oldu , bunlarla oturduğumuz yerden sarıkız alıp kar ettik

dresslilly firması 0.01 dolarlık ürünler sattı , onlardan aldık.

daha bir sürü var, kampanya yoktu diyen , artık doyuma ulaşmış vatandaşlar, alacak birşeyi kalmamıştır demekki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl sıcak fırsat , yönetim tarafında. buton label'ına bile reklam alacaklar nerdeyse ...

burda artık gerçek fırsat kovalayan kalmadı. misafirlerin tek derdi bir an önce aç kurtlar gibi saldırıp , aldıklarını gittigidiyorda 3 katına satmak

• 32 gb sandisk ultra microsd kart, 5.6 tl / mediamarkt

adore ahşap sandalye, 37 tl/adet / trendyol

• Yanlış fiyat sonucu HB 75 lira çek. Multimetre ve led e24 lambalar almıştım.

Banka kartlarına olan Kitapyurdu ve Kidega indirimlerini saymazsam olmaz, en çok bunlar işime yarıyor.

• 1 Euro'ya( Euro 4.7 idi), Ankara-Kiev uçusu satın aldım.
  • 2000 TL Samsung S9

3000 TL iPhone 7 plus

Bedava xiomi a2 lite 64 GB

Bedava çocuk takip saati 2 tane

Diğerlerini yazmasam da olur herhalde :)

• carefourdan 2 droneu 190 a aldım tekini 150ye sattım drone 40 liraya geldi
    ofisturkadan asus h81m k anakartı 80 lira gibi bir fiyata alıp 200 civarından sattım
    turkcellden 9 liraya kulaklık 20 liraya çanta aldım
    hepsiburadadan hatalı fiyat ile aldığım ürüne verdikleri çek ile anker soundcore mini 90 liraya geldi
    benim için karlı bir yıldı
  • Bimden 40tlye 10000mah trust powerbank almistim.

• 24 mbps akn siz interneti 50 tl ye 2 yıl taahüt ettik seneyi voleyle bitirdik ki 23.9 felan geliyor eve

• idefix den 3 liraya 45 kitap aldım.
  • wexxe W kullanıcısına yanıt
    sende ne kampanyacıymışsın hocam.. iphone bende düşünüyordum karar verene kadar uçtu..
  • Vova'dan yalaşık 30 bedava ürün sipariş ettim. 20 tanesi ulaştı elime, 10 tane halen gelecek ama bence kayboldular.

Airbnb 130 liralık seyahat kredisi ve kazandığım yaklaşık 2000 lira ile 2 defa ücretsiz tatil. Devam eden bir kampanya.

Diğerlerini saymıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 19 Aralık 2018; 16:12:44 >
  • Sicak yaz günlerinde migros Algida kampanyası 😀

• Burdan 3 kuruş indirimli urun aldim diye sevindim borsada onbin gitti.

• Bende yediğim sıcak kazıkları yazayım. Yurtdışına pegasus kodu almak istedim burda bi götten parayı eft yaptım. 500 tl gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen İNeG gibi bankaların kredi kartlarını uzun süre kullanmayıp nadasa bırakmak
    vakti gelince İNeG gibilerin sütünü sağmak gerekiyor

zira eylül 2018de gelmişti : 100 alışveriş yap 75 bonus verelim gibi cazip SMS teklifleri gelebiliyor
  • Bu sene fırsat bulup aldığım şeyler hep iptal oldu. Benim için kara bir seneydi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.