Şimdi Ara

2019'da Windows 8.1 Kullananlar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, etrafımda neredeyse herkes windows 10 kullanıyor, ancak ben bir kaç kez geçsemde her windows 10 kurduğumda yaşadığım sorunlardan dolayı yaklaşık 6 yıldır Windows 8.1 kullanıyorum.

Bilgisayarımı ilk aldığımda Windows 8 Single Language sürümü ile gelmişti, ama daha sonra öğrenci imkanlarından faydalanıp formatla Windows 8.1 Embedded Industry Pro kurmuştum.

Şu an sorunsuz kullanıyorum. Siz hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de 8.1 kullanıyorum. laptobum windows 8 ile gelmişti, windows 10 kurunca tam verim alamıyorum. en iyi windows 8.1 ile çalışıyor.
    gittiği kadar devam böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'yi aldığımda içinde 8.1 Home S.L. yüklü olarak geldi ardından bir kaç ay sonra Windows 10 çıkınca geçiş yaptım ve 1903'e kadar tüm resmi sürümleri sırasıyla kullandım ama can sıkıcı bir kaç yazılımsal sorundan ötürü tekrar 8.1 Home S.L. kurdum ve işte budur dedim
  • gatamiw G kullanıcısına yanıt
    Acaba nasıl bir sorunla karşılaştınız, 1809 ile karşılaştığım sorunlarla 1909 sürümünde karşılaşmadım, sistwm hergwçen gün daha iyi oluyor.

8.1'e gelecek olursak 2 sene öğrencilere verilen lisans ile induatry pro kullandım, şimdiye kadar hiç bir sitemden memnun kalmadığım kadar memnundum, eğer win 10'bu şekilde iyiye giderse kullanırım ama batırırsa 8.1 industry pro'ya dönerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 4-5 gündür kaç tane güvenlik güncelleştirmesi geldi sayamadım. Sizde de öyle mi?
  • The Nameless Man T kullanıcısına yanıt
    Şimdi Win 8.1 industry pro indiriyorum, x86 olan versiyonu, windows update'yi ''sc delete wuauserv'' komutu ile silip yoluma devam edeceğim.

Hali hazırda Win 10 home x86 kullanıyorum ama sistem çok güzel çalışmasına rağmen 1-2 mb'lik uygulama yüklenirken bile arka planda 1-2 gb net harcıyor.

Bıktım bu windowsun update'lerinden.

Kapatın gitsin.

Yönetici cmd ile sc delete wuauserv komutunu enter'leyin hem zamandan hem beyin ağrılarından hem de netinizden tasarruf yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.