Şimdi Ara

2019 Ford Focus ST tanıtıldı: 2.3L EcoBoost ile 280 beygir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 90 beygirlik araca binenler motor beğenmez olmuş.
  • ST ailesinde dizele gerek var mı ki? Skandallar, emisyonlar, elektriklenme derken şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    +1
    25 sene önce stok 250 beygir veren 2.3 motorlar vardı. Çoğu da tuning ile 300'ü rahat görürdü bunların.
  • He işte dizeli bırakacaksak böyle motorlar için bırakırız ama malesef bizde mümkün değil vergi manyağı oluruz bunla.

• Focus bu sezon pek havalı ve fanlı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    2lt dizel motorda 187 beygir 2.3lt benzinli motorda da 280 beygir güç günümüz teknolojisinde sandık motora sebep olacak değerler değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: termomuk

2lt dizel motorda 187 beygir 2.3lt benzinli motorda da 280 beygir güç günümüz teknolojisinde sandık motora sebep olacak değerler değil.
    Sen çok yanlış gelmişsin. Alıntı yaptığım mesaja baksana abimiz 1.2 motordan istiyor bu güçleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

Sen çok yanlış gelmişsin. Alıntı yaptığım mesaja baksana abimiz 1.2 motordan istiyor bu güçleri

Alıntıları Göster
    Hocam kusura bakma, ana sayfadan görünce yazmıştım alıntı olduğunu görmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKattchup

Bunun önceki neslinde drift modunu tanıtalım derken ellerine yüzlerine bulaştırıp bazı bölgelerde yasaklanmıştı, param olsa hothatch sınıfında tercihim kesinlikle Ford'dan yana olmazdı.
    Hothatch bende 308 alırdım açıkçası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.