Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam düşmedi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık c9 un ömrünün ortalarındayım sanırım , bugün bi piksel testi yaptım ürünün üst ve yan kenar kısımlarında toplam 18 adet ölü piksel saydım 6-7 ay öncesine kadar bişey yoktu , şuan izleme mesafesinden bi sorun yok , bi 4 sene daha böyle idare etsin yeterli :)

• aradan yıllar geçti, iyi ki almışım dediğim televizyonum

daha önce hiçbir TV'den bu kadar verim almamıştım

işletim sistemi, hızı, kalitesi her şeyi süper

söylendiği gibi alınan yazılımsal önlemler sayesinde ekran yanması vs hiç olmadı

hala yazılım güncellemesi almaya da devam ediyor

LG OLED serisi bundan sonra da vazgeçilmezim olacak sanırım

teşekkürler LG :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 8 Ağustos 2024; 9:16:54 >
  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

C9 uzun ömürlü bir TV oldu. C8'de gelen Alpha 9, game mode DTM, piksel boyutunun büyümesi gibi yeniliklerin üzerine C9'la HDMI 2.1, VRR ve monitöre denk input lag eklendi. Ayrıca, parlaklığı sonraki modellerden yüksekti 

C9'da DTS passthrough ve 48 Gbps desteği de vardı. Sonraki modellerde kaldırıldı. DTS 2023'te, 48 Gbps 2022'de geri döndü.

C9'un üzerine, 4 yıl sonraki G3'e kadar ciddi bir yenilik yapılmadı. Ki G3-G4 sonrasında da, C9 gayet gideri olan bir TV. Tandem OLED veya organik olmayan QD-LED çıkana kadar C9'la devam edilebilir.

Edit: Yazıyı daha anlaşılır olması için düzenledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Ağustos 2024; 3:57:4 >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

hocam diğer teknik açıklamaları anladım

hatta kendisinden sonra çıkanlara göre daha parlak olması (ki malum oledler parlaklık olarak biraz daha geridedir) büyük şans olmuş bize

HDMI 2.1 desteği de PS5 kullananlar için tam uyumluluk anlamında büyük şans

ama bu dediğinizi anlamadım; "Merakı olmayanlar, Tandem OLED veya organik olmayan QD-LED çıkana kadar C9'la devam edebilir."

yani Tandem OLED veya organik olmayan QD-LED çıkınca görüntü kalitesinde büyük fark olacağını mı söylüyorsunuz ?

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Esas büyük farklar, birkaç yıl sonra Tandem OLED veya QD-LED gibi yeni panellerle gelecek.

Merakı olanlar G3-G4'e geçebilir ama devrimsel bir fark olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Ağustos 2024; 16:41:38 >
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.