Şimdi Ara

2019 model iPhone X'da daha küçük bir çentik görebiliriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında fena olmuyor daha çok alan görünüyor boyuna sitelerde, ben beğendim açıkçası ama dediğim gibi bazısı sever bazısı sevmez oda almaz zaten tercih meselesi.
  • 2 aydır kullanıyorum , bu çentik gerçekten dert değil , sorun oluşturmuyor
  • X kullanıcısı olarak , Face ID şuan yavaş çalışıyor , bir sonraki iPhone da çentik küçülmese bile Face ID 2. Nesil çıkartıp daha hızlı çalışmasını sağlayacaklardır.

Ekrana entegre parmak izi Samsung huawei xiaomi gibi markalar için 2020 yılında gelecektir. Ve her zamanki gibi ilk versiyonda yavaş olacaktır ve tam anlamıyla kullanılması 2021, 2022 ye kalacaktır. Elimdeki iPhone x 3 sene rahat götürür.

Bence hem Face ID hemde ekrana entegre parmak izi okuyucusu olmalı telefonda. Bu 2 güvenlik önlemi son hali ile kullanıldığında son derece güvenli ve pratik bir cihaz haline gelecektir o telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 liraya versinler alt taraftada çentik yapabilirler sıkıtı yok.

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    SS ini aldım bir sonraki iphone lansmanında görüşürüz

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Xiaomi parmak izi okuyucusunda en hızlı olan bir kaç markadan biriyken ekrana dahili parmak izi okuyucusunu ilk seferinde yavaş çalışacak şekilde yapacağını hiç sanmam ki epıl gibi bir marka değil. Çalışan üreten geliştiren yenilikçi bir marka. En azından epıl gibi sonradan yapıp yeni birşey gibi göstermiyor. Bkz. Xiaomi mi mix!

• 2020'de Görüşürüz Bir X Kullanıcısı Olarak En Az 3 Sene Sonra Telefon Değiştirme Gibi Bir Düşünceye Girebilirim Bakın Değiştiririm Demiyorum O Düşünceye Girmek Bile 3 Sene :)
  • Abi ayfon ya. Ekranın yarısı çentik olsun yine alırım.

• 2019 model iPhone X'da daha küçük bir çentik görebiliriz

• bende iphone x aldim centikten neden bu kadar rahatsiz millet anlamadim. .. hicte rahatsizlik vermiyor.. insan farkina bile varmiyor .. benim acimdan rahatsizlik biraz buyuk olmasi..agir olmasi ..iphone 6s e gore kalin olmasi.. bir telefonun ekrani en fazla 4.5-5 inch olmali .. cercevelerde ince olursa bu ekran herseye yeter.. bana kalirsa firmalarin bir tane 4 inch ..bir tane 5 .. buyuk ekran severlere de bi tane plus modeli yapmasi lazim ..insan kalin agir ve buyuk ekranli bir telefonu rahat kullanamiyor..

• o çentik olmasa 10 binden aşağı vermezler telefonu , şükür etmek lazım o çıkıntı sayesinde 4 bin tl ucuza alınabiliyor telefon :)

• Çentiği ufalta ufalta üç nesil geçer, sonra bunu da yenilik diye satarlar.

• Bence hiç sorun değil böyle çok güzel

• Bugün Türktelekom Bayide inceledim.. Gerçekten kendine aşık ediyor ya.. Ekran kalitesi muazzam... Tek endişem Batarya günü rahat çıkarır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ekranı bu şekildeyken (model) çentik denilmesine bile anlam verememiştim. iphone x kullanınca başka telefonlar çok rahatsız edici olabilir demek ki o kısma çentik diyenler hiç iphone x kullanmamışlar.

Gerçek çentik böyle olur
    2019 model iPhone X'da daha küçük bir çentik görebiliriz
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Adamlar iPhone 5C diye telefon çıkarıp seriyi kaldırdılar, bunu da kafalarına eserse kaldırırlar. Sonra lansmanda Touch ID Face ID'ye ne kadar fark atmış onun reklamını yaparlar.
  • K_Spartakus K kullanıcısına yanıt
    keşke diğer markaların yaptığı gibi önce teknolojiyi sunup sonraki versiyonunda 2. nesil olarak daha hızlı haliyle değil de direkt olarak 2. nesil haliyle çıkar karşımıza.

- Telefon kilidinin açılması için ekrana entegre parmak izi okuyucu olmasını isterim. (Çünkü face iD'nin tarama alanı çok dar. masa üstündeki telefonu açmak için face id kullanılamıyor. )
    - Uygulama erişimlerine yada program yüklemelere izin vermek için ise face İD kullanmak isterim telefonda. Söz konusu uygulamalara girerken karşıma parmak izinizi tanıtmak için uğraşmak yerine ( çünkü ekranın her tarafı parmağımızı tanımayacaktır sadece kısıtlı küçük bir alanı ancak yapabilirler) daha önceden face İD denetimi istediğim uygulamaya tıkladığım anda face İD aktif olmalı.

Ve tabi ki bu 2 güvenlik önlemi de hızlı çalışmalı. Face İD en azından şuan kinin 2-3 katı hızlı çalışması gerekir.

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Yapacak fazla bir şey yok eldeki (elma) malzeme bu. Hep yarım işler yapıp devamını bir sonrakine saklıyor.

Eski ama yeni bu ama bu da yarım, kalanı için önümüzdeki yılı bekle, bekle ama yine yeni telefon al ki devamını gör

Diyor maalesef.

• Adamlardaki pazarlama kafasına hastayım.Yaptıkları berbat tasarımı yavaş yavaş düzelte düzelte yeni model diye geçirecekler.En sondada bakın eski haile döndürdük diyerek fanboyları alkış yağmuruna tutacak
  • bkz: Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.