Şimdi Ara

2019 Opel Corsa resmi olarak tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LostHope

17.850 Euro eşittir
    117.155,08 Türk Lirası
    En az 30 binde vergi koy bunun üstüne ÖLÜ OĞLU ÖLÜ DOĞACAK Türkiyede

30.000 tl vergi mi fazla iyimsersin hocam sen onu bi 60-70 civari hesapla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    O fiyat farkını gözden çıkaran alıcı zaten c segmenti bir araca yönelir. Tasarımını beğensek de beğenmesek de o segmentin kralı polo, sportif bir araç arayış içindeysen de ibiza var. Yeni kasa ibiza kullanıyorum çok memnunum o fiyatı verdikten sonra leona yönelirim türkiyede şansı sıfır bence.

Hiç şansı yok leon alır geçerim o fiyata. O segmentin kralı polo kraldan daha fazla fiyata satışa sunmak hiç rasyonel değil.

• m_keskin kullanıcısına yanıt
    Psa kalıteyı arttırdı ama fıyatları da arttı. Son ornegı de corsa bunun. Artık vw den daha pahalı dıyebılırız

Bu arada bır oncekı kasanın almanya baslangıc fıyatı 11.980 euro ımıs. %40 tan fazla fıyat artısı/malıyet artısı ıle ortaya cıkan urunden beklentım cok buyuk olurdu

• İlk arabam olabilirdi, yine olur ama 10 yaş büyüğü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aracın iyi olduğuna eminim ama iyi araç yapmak kadar iyi fiyat politikası da önemli. Türkiye fiyatları açıklansın bakalım o zaman daha net konuşulur.

• aardayucel A kullanıcısına yanıt
    Opel Alman markası olup Amerikan arabasıydı. Aynı Nissan 'ın Japon markası olup Fransız arabası olması gibi...

Alman arabası dediğiniz Vw, Audi , Bmw , Mercedes vs

• Adamlar 17 bin’e sıfır km otomobil alıyorlar. Vay arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Psa kalıteyı arttırdı ama fıyatları da arttı. Son ornegı de corsa bunun. Artık vw den daha pahalı dıyebılırız

Bu arada bır oncekı kasanın almanya baslangıc fıyatı 11.980 euro ımıs. %40 tan fazla fıyat artısı/malıyet artısı ıle ortaya cıkan urunden beklentım cok buyuk olurdu
    Tasarım ve fabrika kısmı hala opelde. Bu imaj insignia gs ile başladı. Tüm modellere uygulandı. PSA grubu araçların kalitesi ortada. Tüm oto haber sitelerinde kalitenin düştüğünden bahsediliyor. Gözle görmedim ama okuduklarım bu şekilde.

• ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt
    Oncekı kasasına gore 5bın eurodan fazla pahalanmıs ve c sınıfı aracların fıyat skalasına gırmıs. Avrupada ıyı bır satıs rakamı vardı corsanın ama bu kasanın bu fıyatla cok satacagını dusunmuyorum. 11bın euroya fıesta falan varken 17bın euroya corsanın satması cok olası degıl.

• Opel daha önceki corsayı fiat puntoyla aynı altyapıda üretti. bence 208 puntodan kat kat daha iyi. üstelik peugeot yeni nesil platformu emp2 yi bu araçta kullandı. Opelin diğer otomobil modelleride bu platforma geçirilecek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.