Şimdi Ara

2019 PAEM Eğitim Sonu Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 PAEM Eğitim sonu sınavı Polis Akademisi tarafından yapılan açıklama ile tarihi kesinleşti. Komiser yardımcısı olmak için eğitim gören adayların bu eğitim sonucunda sınava girmeleri gerekmektedir. Buradan elde edilecek başarı sonrasında tam olarak komiser yardımcısı olmaya hak kazanabileceksiniz. Öncelikle daha önceden deneyimi olmayanlar için PAEM’e nasıl girilir ondan bahsedelim.

PAEM Alımları
    PAEM alımları yıllık komiser yardımcısı kadro açığına göre belirlenmektedir. Adaylar başvuru tarihlerini takip ederek başvurularını yapabilirler. Başvuru esnasında belli başlı şartları yerine getirmek zorunda kalırsınız. 2019 PAEM eğitim sonu sınavı için adayların bu eğitime katılmadan önce emniyette ceza almamış olması, uzaklaştırma yemiş olmaması gibi etkenler göz önündeydi. Aynı zamanda 30 yaşından gün alan adaylar PAEM üzerinde eğitim görememektedirler. KPSS puanı ile 70 baraj puanı geçenler sorunsuz bir şekilde başvurularını tamamlayabilmektedirler.

Polis Akademisi Tarafından Yayınlanan Resmî Duyuru
    “2018-2019 eğitim-öğretim yılında değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan (sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararı vb.) PAEM öğrencilerine Aday Komiser Yardımcısı Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Polis Akademisi Başkanlığında 17 Haziran 2019 tarihinde yapılacaktır. Söz konusu sınava katılacak öğrencilere sınav tarihleri ve tebliğ işlemleri Eğitim Şube Müdürlüğünce yapılacaktır. Öğrenciler kendilerine tebliğ edilen günde ve yerde sınava katılacaklardır.
    Anılan yönetmeliğin 6’ncı maddesi gereği ilan olunur.”

Atanacak Kişiler için Son Adım
    Yukarıda duyurusunu okuduğunuz 2019 PAEM eğitim sonu sınavı atanmak isteyen komiser yardımcılarının gireceği son sınav olacaktır. Eğitim süresi boyunca ve eğitimden önce tabii tutulduğu aşamaların sonu eğitim sonu sınavıdır. Bu sınavdan sonra kadro açığı olan ve tercih ettiğiniz şubeye atanacaksınız. Sınavdan sonra komiser yardımcılığı rütbesini almak için beklemeyeceksiniz. Başarı sağladığınız takdirde direkt olarak şubede komiser yardımcısı olarak göreve başlayabilirsiniz. Daha önce de belirttiğimiz üzere PAEM alımları yıllık olarak ihtiyaca göre yapılmaktadır. 2019 yılında PAEM için 3000 personel eğitime sokuldu. Bu 2020 yılı için artabilir veya düşebilir de. Fakat sizin her zaman başvuru tarihlerini takip etmeniz ve kaçırmamanız gerekmektedir. PAEM başvuru tarihleri konusunu sitemiz üzerinden ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.

Kaynak : Paem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS SENESİ STAJ SAÇMALIĞI
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.