Şimdi Ara

2019 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Tahmin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Messiyi kitlemek için bir şok etkisi yeter.Bir tane biye ciddi maçta iş yaptığını ğörmedik yıllardır.Messiye güvenen yarı yolda kalır.

Tahminim Liverpool Ajax finali ve liverpool kupayı alacaktır
    İlk cümle şaka mı?
  • Hayır barcelona bundan önceki 5 yılda 4 kez çeyrekte elendi

Neresi şaka olacakw?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır barcelona bundan önceki 5 yılda 4 kez çeyrekte elendi

Neresi şaka olacakw?
    Uzun uzun tartışmayacağım fakat Messi'ye güvenen yolda kalır demek için ya futbolu 3 senedir izliyor olmak gerekir ya da Messi'den nefret etmek gerekir.

Ayrıca o 5 senenin 1'inde de kupayı aldı.
  • Dünya kupasında ve şampiyonlar liginde yıllardır yaşananlar iayet açık.

Önemli maçlar için konuştum

Yoksa Messinih Ronaldo ile seraber tarihin en iyilarinden biri olduğunu her zaman söylüyorum.

Ancak yıllardır yaşananlar ortada

Bir süper star futbolun en önemli arenasında barcelona gibi bir takımı finallere taşımak zorunda.

Söyleceğim şu tıhkı roma ve atm maçlarında olduğu gibi liverpool eşleşmelerende de kaybolup gidecek.

Bu yorumum haterlık değil geçmiş yılların yansıması

2012 chealse 2013 bayern 2014 atm 2016 atm 2017 juve 2018 roma bu sene de liverpool olacak.Liverpoola aşırı dereçe de ğüveniyorum.Tottenham ğelseydi messi unitada olduğu gibi yazardı 2. Tane

Neyse bu yorumumu liverpool maçlarından sonra alıntılarsınız

• Peki öyle yapalım o zaman
  • Barcelona.

• Ben Liverpool diyorum gerek tarihiyle gerek Teknik adamı oyun sistemi ve kaliteli topçularıyka fazlasıyla hak ediyor oynadıkları futbol ortada Ajax iyi güzel sistemleri var lakin bitik Madrid ve sistemi değişen top oynayamayan Juve yi elemesi onları Şampiyon yapmaz ne eksik tecrübe Liverpool buna fazlasıyla sahip.
    Ben Barçayı rahat geçeceklerini düşünüyorum Ajax ın Totthenhamı yeneceğini tahmin ediyorum yani Liverpool-Ajax finali çok bomba olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0

Uzun uzun tartışmayacağım fakat Messi'ye güvenen yolda kalır demek için ya futbolu 3 senedir izliyor olmak gerekir ya da Messi'den nefret etmek gerekir.

Ayrıca o 5 senenin 1'inde de kupayı aldı.

Alıntıları Göster
    Kızma abisi kendisi hala ağlıyor :)
  • Barça - Tottenham finali geliyor.

Barça en az 3-4 tane atar 2 maçta. Messi süper formda ve İngiliz takımlarını affetmiyor, Coutinho form tuttu, Dembele geri döndü. Takımın defansı da düzeldiğine göre turu geçer.

Ajax buraya kadar hak ederek geldi ama her zaman iyi oynayan kazanmıyor. Bu sefer Tottenham ters gelebilir onlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu uzamasın diye yazmayacaktım ama boş vaktim de tekrar okudum.

Final maçında oynamayan Ronaldo euro aldırdıysa. Geçen sene finalde ve yarı finalde kaybolan Ronaldo cl aldırdıysa. 4 kupanın 4’ünü de Messi aldırmıştır.

Sahi var gelince Ronaldo n’aptı? hayır Ronaldo’yu eleştirmek istemiyorum ama o maçları izleseniz Messi ve takımın arasındaki farkı görürdünüz. Hepsini izlediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6E2676F0 -- 18 Nisan 2019; 19:31:12 >
  • quote:

Messiyi kitlemek için bir şok etkisi yeter.Bir tane biye ciddi maçta iş yaptığını ğörmedik yıllardır.Messiye güvenen yarı yolda kalır.

Tahminim Liverpool Ajax finali ve liverpool kupayı alacaktır
    Umarım trolldür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 19 Nisan 2019; 0:28:40 >
  • Maçlardan sonra burada ol da görelim trol mü değil mi?

• Sahi geçen sene çeyreği ikinci turu aldı

Ondan önve yarı final final aldı

BAyerne Atmye Juveye karşı yaptı bunları Messi en son ne zaman böyle ciddi bir rakih eledi

ROnaldo dünya kupasında bir de ispanya ya yapmıytı Messi yaptı mı var mı cevabın

Yani ben uğraşamam bunları açıklamakla bildiği hülde inkar etmek kötüsü yaçık vallahi

• Barcelona alır. Olmadı Tottenham oldu, o da olumlu.
  • Ajax'ı çok severim ancak nedense bir Premier lig finali görmek istiyorum bu dakikadan sonra..
  • quote:

Sahi geçen sene çeyreği ikinci turu aldı

Ondan önve yarı final final aldı

BAyerne Atmye Juveye karşı yaptı bunları Messi en son ne zaman böyle ciddi bir rakih eledi

ROnaldo dünya kupasında bir de ispanya ya yapmıytı Messi yaptı mı var mı cevabın

Yani ben uğraşamam bunları açıklamakla bildiği hülde inkar etmek kötüsü yaçık vallahi
    Ronaldo ile Messi 3 kere karşılaştı CL de.

İkisinde Messi ronaldoyu eledi,birinde de ronaldo elemişti ama kendisi bi halt yapamadı scholes sağ olsun geçirdi turu.

Hadi git az ötede ağla.Barca liveyi elerse hangi yüzle gelip yorum yapacaksın buraya da böyle iddialı konuşuyorsun?

Bu turdan kimse bu kadar emin değil,sen travma yaşıyorsun şu an ronaldo real madrid olmadan elendi diye.Halbuki yine cl yi alacağını sanıyordun değil mi

Bu kadar ağlama yeter yazık ediyorsun kendine

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

Ronaldo ile Messi 3 kere karşılaştı CL de.

İkisinde Messi ronaldoyu eledi,birinde de ronaldo elemişti ama kendisi bi halt yapamadı scholes sağ olsun geçirdi turu.

Hadi git az ötede ağla.Barca liveyi elerse hangi yüzle gelip yorum yapacaksın buraya da böyle iddialı konuşuyorsun?

Bu turdan kimse bu kadar emin değil,sen travma yaşıyorsun şu an ronaldo real madrid olmadan elendi diye.Halbuki yine cl yi alacağını sanıyordun değil mi

Bu kadar ağlama yeter yazık ediyorsun kendine

Alıntıları Göster
    10 yıl önceki şeyler arkadaşım sen Messenin oynaladığı clyi bile sayan adamsın boş yapma

• 10 yıl önce olması Messi'nin Ronaldo'yu finalde yenip kupa aldığı gerçeğini değiştirmiyor.

Ronaldolu Real Madrid'i yarı finalde tarihin en güzel gollerinden birini atarak elediği gerçeğini değiştirmediği gibi.

• Ronaldo'nun 2 takımda CL alması ve 5 sene'de 4 tane alması, 17-16-15 gol barajlarını aşması ilk 3 gol rekorunun kendisinde olması da gerçekleri değiştirmiyor cl asist krallığınında açık ara kendisinde olması gerçekleri değiştirmiyor. O zaman evet Messili Barça 2009 finalinde Ronaldo'lu United'i yend, ancak o maçta Ronaldo muazzam oynamıştı dönemin en iyi Barçası vardı karşıda Messi mi yendi yani Ronaldo'yu ? 2009 Barçasını bir futbolcuya indirmek terbiyesizliğin en büyüğüdür.
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    takımın emeğine saygım var 1 futbolcuya falan indirdiğim yok bunu yapan genelde sizlersiniz.

10 yıl önce diye küçümsemesine cevap verdim 10 yıl önce olması gerçekleri değiştirmiyor. Messi Ronaldoya karşı cl kupası kaldırdı aynı başarıya Ronaldo ulaşsa 100 yıl konuşur Ronaldo fanboyları.

Ronaldonun Messi ile rekabet edebilmek için evrildiği oyun bile kimin en iyisi olduğunu gösteriyor benim için.

Messi her zaman en iyisi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.