Şimdi Ara

2019 Skoda Scala tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biz nedense şu CNG'li modellere uzağız daha. Ulusal bir stratejimiz olsa keşke. Dizel yerine CNG motorlar özellikle binek araçlarda teşvik edilse.

CNG Hybrid modeller çıkar belki kim bilir. Her ilde doğalgaz da var.

İstasyonlar da çabuk entegre olur.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde VW, Avrupa'da yeni CNG'li Polo'yu satışa sundu.

CNG için; yakıt maliyeti düşük, verim yüksek, ulaşmak kolay, daha çevreci...

Aynı fikirdeyim, şimdiye çoktan bu sisteme geçilmeliydi. Öte yandan, batarya konusunda yeni gelişmeler var. Lityum-İyon piller yerine Lityum-Metal piller (katı-hal piller) yakında geliyor. Sanıyorum CNG sistemli araçlar pek yaygınlaşamadan elektrikli araçlara geçiş başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    O haberi duymuştum. Misal madem çevreciyiz, CNG+Elektrikli hybrid modeller olsa. Dizel de tamamen bitse keşke.

Ben milli otomobilde bu sistemi öngörürdüm. Keşke olsa. Hem elektrikli hem CNG'li felan. Ne güzel olurdu.
  • Turkiye ye ne zaman gelcek fiyatlar ne olacak hicbirsey belli degil ne yazik ki.

• Yıl olmuş 2019 Vag hala şu el frenini kullanıyor.

• cihaz çok iyi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

2020 model bir araç için elektronik el freni olmaması harbidende ne kadar saçma birde bu araç Tr fiyat 150 bin olacak
    Bir çok skoda ve VAG aracında durum böyle.

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    bizim ülkemiz için çok kötü bir durum sonuçda sıfır araç almak zorlaştı ve almışken dünya kadar para veriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

bizim ülkemiz için çok kötü bir durum sonuçda sıfır araç almak zorlaştı ve almışken dünya kadar para veriyoruz.
    Buna rağmen insanlar hala VW,Skoda,Seat almaktan Doğuş'tan kazık yemekten bıkmıyor. Tok kapı sesi için alıyor 20.000de DSG patlayınca anlıyor hanyayı konyayı.Farından tut otomatik vitesine kadar her şeyi opsiyonel satan, highlineı bile boşline olan bir marka.

Yakınlarım 2017 model Octavia almışlardı yakın zamanda içine oturdum el frenini ve start stop düğmesinin olmadığını görünce şok oldum açıkcası. Üstelik bu arabaya 127.000TL vermişler. Aynı paraya gelen Talismanda ise elektronik el freni,start stop,koltuk masajı gibi özellikler mevcut.2004 model Octavia'da da elektronik el freni ve start stop yok 2017 modeldede. O zaman ne mantığı var yeni araba almanın?
    İkisi arasındaki fark:

2019 Skoda Scala tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri

Ve olmayan fark:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 2 Eylül 2019; 18:42:9 >

• Bu araç Türkiye ye ne zaman gelecek acaba ya da gelecek mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.