Şimdi Ara

2019 Toyota Vision Otomatik vs 2013 Kia Sportage GSL Plus Manuel? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2016 Toyota Corolla dizel otomatik ve de 2017 Honda Civic otomatik premium benzin/lpg var aynı fiyatta!

Tercihiniz ne olur bu durumda kıymetli dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 3 Kasım 2019; 21:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Corolla çok güzel lakin acaip klostrofobik neden böyle bende anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Yeni Corolla çok güzel lakin acaip klostrofobik neden böyle bende anlamadım.
    Endişe verici bir tespit sevgili geberit😊
    Bu konuda, kullandığım Scenic I inanılmaz ferah hissettirirdi diyebilirim!

• Donanım, güvenlik,taninirlik, sorunsuzluk, LPG ye uyumu... Vs vs (Tüm bunları bir kenara bırakarak)
    Yeni Toyota Corolla'yı görsellik açısından çok güzel ve albenili bir araç olarak görüyor musunuz arkadaşlar?
    Yolda, sokakta her denk gelişimde önden, arkadan, yanlardan uzun uzun Araca bakıyorum (Cebimde tık para hemen bayiye gidip en fulunu alacak imkanım olsa, içime sinerek bu aracı Kesin alırım) diyemiyorum...!
    NOT: (Zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkesin beğenisine sonsuz saygım var.... Dediğim gibi bu araç hakkında sadece görsellik açısından Sizlerin düşüncelerinizi merak ediyorum)
    Saygılarımla

• kursad_75 kullanıcısına yanıt
    Corolla eski kasa, dizel otomatigi de matah degil. Sanziman konforsuz, motor performanssiz hatta bi donem yag yakma sorunuyla unlu
    Civic yeni kasa, lpg ile az yakar. Performans fakiri ama bunun disinda her yonuyle corolladan kaliteli. Civici tercih ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Corolla eski kasa, dizel otomatigi de matah degil. Sanziman konforsuz, motor performanssiz hatta bi donem yag yakma sorunuyla unlu
    Civic yeni kasa, lpg ile az yakar. Performans fakiri ama bunun disinda her yonuyle corolladan kaliteli. Civici tercih ederdim
    Teşekkür ederim masterap

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.