Şimdi Ara

2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
86
Favori
120.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bu ibare hep yazardi aslinda ama uygulamaya gelince olmazdı. Bu sefer iş ciddi uygulamaya sokmuşlar

Edit : Yeniden katilim sagladim kabul etti iyi oldu
    Bir üst mesajda arkadaş sormuş. Katılımı nasıl sağladınız?Mesaj neydi? İşine yarayabilir arkadaşın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya bitti mi
    sitede bitiş tarihi yazmamışlar da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    YAZ FIRSATI ----> 4545
  • Bu tarifeyi kullanırken şöyle bir mesaj aldım

2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL

Bu sadece 1 aylık mı yoksa her ay otomatik yenilenecek mi? Eğer her ay yenilenecekse 10/10 teklif.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • If you my star kullanıcısına yanıt
    Aynısı banada geldi.Tek seferlik birşeydir.Her ay yenileneceğini zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinho32

Aynısı banada geldi.Tek seferlik birşeydir.Her ay yenileneceğini zannetmiyorum.
    her ay yenilenir bu benden söylemesi
  • Müşteri hizmetleri ile konuştum her ay yenilenir dedi.Güzel teklif
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinho32

Müşteri hizmetleri ile konuştum her ay yenilenir dedi.Güzel teklif
    Hocam güzel teklif ama başka bir konuda 23 TL'ye 15 GB teklif verildiğini gördüm. Sanırım onu bekleyeceğim. Anlaşılan telekom, deprem olayı yüzünden abone kaybetmemek için sınırları zorlayacak.
    Bu teklif nasıl geldi Tarifenizi nasıl kullanıyordunuz dakikanızı diger operatörlere mi harcıyordunuz

• Dakikalarımın neredeyse tamamını başka operatörlere harcıyorum. İnterneti hiç bitiremedim çünkü hızı yerlerde.

Paketin adı TT OZEL 10GB, bu teklifin gelmesi için telekom sitesine şu şartları eklemiş;

quote:

Faturasız Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart Tarifeler dışındaki bireysel faturasız tarifelerde ve BİMcell, POcell, Pttcel, Teknosacell hariç faturasız Gelir Paylaşım Ortaklığı kurgusundaki tarifelerde bulunan müşterilerimizden son 3 ay ortalama data kullanımı 10-15 GB arası olan, numara taşıma yoluyla gelmiş, aylık ortalama SMS kullanımı 250 SMS’in altında olan, diğer operatörler yönüne yaptığı arama aylık ortalama 80 dakikanın üzerinde olan, son 3 ayda yaptığı aramaların ortalama 60%'ı diğer operator yönüne olan, Şirketimiz müşteri hizmetlerini son ayda en az 5 kere aramış müşterilerimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 2 Kasım 2019; 14:48:28 >

• Beyler 26 yaşına bastık selfy olmuyor artık.3 yaşında yeğenimin tc sini yazıp 4545 gönderirsem olurmu deneyen varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Olur diye düşünüyorum. Bir arkadaşım mevcutta selfy üyesi 2 farklı hatta daha tcsini kullanıp selfy üyesi yaptı. Sanırım çok detaylı bir inceleme sistemleri yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Direk kabul et her ay yenileniyor diğerimi iptal et sonra

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    7-25 yaş
  • bu kampanyanın bitiş tarihi nedir 1 hafta sonra türkcellde tahadütüm bitiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 6 Kasım 2019; 12:39:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

bu kampanyanın bitiş tarihi nedir 1 hafta sonra türkcellde tahadütüm bitiyor .
    bitiş tarihi yazmamışlar ama ben de buna geçmeyi düşünüyorum turkcellden
  • Arkadaslar merhaba. Su an EGM 7GB tarifesini kullaniyorum (7gb+1000sms+1000dk). Bu tarifeye ayda 38₺ oduyorum. 1 ay sonra taahhut surem bitiyor. Taahhudumu 1 sene daha yenilersem 41₺ den ayni pakete devam edebilecegimi soylediler. Ben de kabul etmedim.

Burada yazilanlari okuyorum ve bircok arkadas daha iyi sartlarda olan paketleri daha dusuk fiyatlara kullaniyorlar. Benim de 41₺ nin altina devam edebilecegim bir tarife tavsiyeniz var midir? Benim icin sms cok onemli degil. Internetin 7gb ve uzeri, her yone gorusmenin de 1000dk ve uzeri olmasi kafi. Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. İyi forumlar...

• Bu konu neden popiler degil bitti mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Bu konu neden popiler degil bitti mi
    bitmedi anneme dün aldım ama 5gb olanı
  • kampanya hala devam ediyor mu ?

1 ocakta hattımı türk telekoma taşısam. 12 aylık telsiz kullanım ücretinden muaf olur muyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 13 Aralık 2019; 15:55:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.