Şimdi Ara

2019 üniversite öğrenci masrafları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet malum üniversiteler açılıyor, ben de bilgi almak için soruyorum:
    Ne kadar, neye gidiyor? Bu yıl ne olur?

• Şehrine bağlı. Nereyi kazandın?
  • Apart veya evde 2 kişi kalacaksan ortalama bir hayat için minimum 1300-1400 lira. Tek kalacaksan minimum 2000 lira.( her şey dahil )

Kalacak yerim var diğer giderler dersen ortalama yaşamak için öğrenci için minimum 1000 lira şu şartlarda. Her gun okulda yerim dersen bu miktar 500 lira da olabilir.

Kısacası türkiyede hayat pahalı ve çok zor malesef.
  • kykda kaliyom, okulda yiyom dışarı çıkmıyom 500 tl gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Apart veya evde 2 kişi kalacaksan ortalama bir hayat için minimum 1300-1400 lira. Tek kalacaksan minimum 2000 lira.( her şey dahil )

Kalacak yerim var diğer giderler dersen ortalama yaşamak için öğrenci için minimum 1000 lira şu şartlarda. Her gun okulda yerim dersen bu miktar 500 lira da olabilir.

Kısacası türkiyede hayat pahalı ve çok zor malesef.
    ben akdenizi kazandım. kyk da mı kalıyorsun? bana çıkmaz diye korkuyorum. çıkmama durumu nedir etrafında açıkta kalanlar vs. babamın durumu iyi evi arabası arsaları vs var ama bana bakmaz hayırsız evladım ben. çıkmazsa ortada kalıcam
  • Daten kullanıcısına yanıt
    Koç'u kazandım ama pahalı işte, yemeğe 8-10 tl gidecek sırf yemekhanede. Kendi yemeğimi yaparım desem bir yere kadar ki çok da fark etmiyor anladığım kadarıyla, kişi başı günlük evde 20tl yemeğe gidiyor diyorlar. İstanbul faktörü de ayrı bi olay, üni dağ başında, bebeğe 40dk da falan gidiliyor yani hep gidemem istesem dahi, çok oraya buraya para gitmez herhalde. Kafa eleman bulursam tiyatro-müze kovalarım zaten, yine çok para gideceğini sanmıyorum. Sigara da yok ama mesela yurt 12k, yurtla beraber aylık 2kyı geçecek gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.