Şimdi Ara

2019 VE İLERİ TAYFALARA MUHTEŞEM UZUN TAKTİK YAZISI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
57
Favori
11.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son kez up
  • hocam bazı lanet konular çok çabuk unutuluyor (bkz:Manyetizma ve Elektrik) ne önerirsiniz ? sürekli unutup elli kere aynı konuya dönmekten sıkıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huysuzbiradam

hocam bazı lanet konular çok çabuk unutuluyor (bkz:Manyetizma ve Elektrik) ne önerirsiniz ? sürekli unutup elli kere aynı konuya dönmekten sıkıldım.
    12'de ben de çooook manyak muzdariptim bu dertten. olay yanlış çalışmadan ziyade %90 biyolojik.
    mezuniyet senesinde (buraya dikkat) uyku ve beslenmeyi düzene koyunca olay rayına oturdu

ha bir de yazının başında b12, omega 3 falan bahsettiydim. bir de sınavndan öncesi bölümünde beslenme önerileri var
    bunları yaparsan %80 azalır
    ille unuttuğun konular GENEDE OLACAK
    onları da arada tekrar yapıp, deneme çözüp düzeltirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanyaziyor

son kez up
    emeğe saygı ++

bir tane sorum var, problemler için tavsiyen neler ? kitap vs taktik olarak, temeli olan birisi için.
  • Çok başarılı bir yazı olmuş ellerine sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt ve ayt fizik için genel hatlarla ne tavsiye edersiniz ? Hangi hoca ve yayınları tavsiye ediyorsunuz ?

• izlenecek en iyi yol şudur:
    bir şimdi çöz pratik kazan yaz boyunca
    kışın ayt kas
    son 2 ay tekrar tyt pratiği kazan
    millet kışın çalışıp, sınava az kala ayt çalışıp (beceremeyip) ikisinde de gümlüyor

&

problem çözerken metni anlamaya bak, dikkatli bir şekilde işlemleri döşe
    uzun metinli, anlaması zor metinli, işlem ameleliği içeren, yeni tarz, şekil içeren, saçma gelen, aşırı zor, aşırı basit her soru tipinden çöz. soruları küçümseme paranoyaklaşıp patlarsın, gözünde büyütme korkudan çözemezsin. TYT psikoloji savaşıdır.

&

kaynağa gelirsek, içinde hem eski tarz, hem de yeni tarz soru olan bir kaynak seç hocam ve onu hemen bitir.
    yayın gerçekten bilmiyorum, mezun senemde sadece deneme çözdüm tyt için
    2. dönem de deneme üzerinden git
  • teşekkürler efendim, sorunuz varsa sorabilirsiniz
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    ille bir youtuber öner dersen umut öncül derim. ama diyelim bir konuda takıldın, izle tüm videoları hangisinde bol mantık, bol yorum ve az formül varsa ona aban. her hoca her konuyu iyi anlatmıyor, ille de bir hocaya bağlı kalma.

yayın olarak; yayın denizi, nihat bilgin ve karaağaç. araştır bu 3'ünü, aklına yatanı al.
  • kaptanyaziyor kullanıcısına yanıt
    Adam doğru demiş her yıl ilk 5k dan çok kişi çıkıyor ve onjnla kalmayip ilk 5den de muhakkak birileri oluyor.

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    hocam başlık yanlış olsa da amacımız faydalı olmak, isterseniz başlığı değiştireyim hiç sorun değil :D
  • tanrikutalp T kullanıcısına yanıt
    65 beğeni çıldırıyorum

• 2020 yks hazırlanıyorum. Çok güzel yerlere değinmişsiniz. Teşekkür ederim. Umarım her şey gönlünüzce olur

• Yksma kullanıcısına yanıt
    rica ederim efendim
    Yok 5k bu forumda derece değil diyen kişiye alaycı bir tavirla cevap yazmışsınız da ona cevaben yazdım.

yok hocam estağfurullah, yazı başlığını da değiştirdim hem haklısınız
    Lakin tebrik ederim, derece mi değil mi derken biraz küçümsemiş gibi olduk. Halbuki gayet güzel bir sonuç elde etmişsiniz.
    hocam estağfurullah be, siz küçümsemediniz başlığı yanlış düşünmüşüm
    o yorum +65 beğeni almış bana susmak düşer vallaha :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 28 Temmuz 2019; 12:56:26 >
  • uppulllah
    hort
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.