Şimdi Ara

2019 YKS KIRIK OBP İLE GİRECEK OLANLAR TOPLANIYOR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
13
Favori
14.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Updullah

• Ekle hacettepe tıp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençler okulu donduracak mısınız?
    Dondurma durumunda kazandığımızda kayıt için eski üniversiteyle temasa geçilecek mi?
    Dondurma durumunda merkezi yatay geçiş yapılabiliyor muyuz?
  • Beyler durumlar neler benim de içimde bi kıpraşma yaptınız ama bilemiyorum :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEF806399

Gençler okulu donduracak mısınız?
    Dondurma durumunda kazandığımızda kayıt için eski üniversiteyle temasa geçilecek mi?
    Dondurma durumunda merkezi yatay geçiş yapılabiliyor muyuz?
    dondurursan askerlik tecili bozuluyor diye biliyorum en iyisi ders kaydını yap hiç gitme okula
  • Yaz dostum beni hacettepe üniversitesi nükleer enerji mühendisliği

• quote:

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

dondurursan askerlik tecili bozuluyor diye biliyorum en iyisi ders kaydını yap hiç gitme okula

Alıntıları Göster
    hocam elimde ders programı var. sistem dersleri otomatik atadı sanırsam dediğinizi yapmadım ben
  • 40k
  • Tıp

• musa2541 M kullanıcısına yanıt
    hocam ben de kırıkla hazırlanıyorum bu sene 90k ile boğaziçi fen bilgisi öğretmenliğine yerleştim aile zoruyla biraz da ama yemin ederim içimde hiçbir kıpraşma olmadı. ben yıllardır endüstri ya da bilgisayar mühendisliği okumak istiyordum. şuan yeniden hazırlanacağım. sınavlanın net bölümünde kaç net lazım olduğunu görebilirsin. benim hedefim kırıkla 20-25k, bölüm olarak bahçeşehir ya da ytü endüstri istiyorum. gerçekten çok çok zor ama yapacak bir şey yok. hatalarımızın bedelini ödemek zorundayım. kafamda boğaziçi yönetim bilişim sistemleri kazanmak da var aynı net sayısına ama mühendis olmayı daha çok istiyorum yıllardır tek hayalimdi. bakalım, hazırlıkla çok zor olarak ama dediğim gibi bir şekilde bedelini ödemek zorundayız.

• Geçen haftalarda kırık ıle kazananların örnekleri olan bir konu vardı onu bulabilir misiniz arkadaşlar

• Yazz kırıkla 60k icin buradayim

• ben de varım hedef diş
  • Ben de kirik ile gireceğim ama ne kadar yapabileceğimi veya kaç k hedeflemem gerektiğini bilmiyorum. Aslında gönlümden geçen Marmara Bilgisayar ama oldukça zor duruyor

• Kırık obp'li yüksek hedefi olanlar 20-30k için whatsapp grubu kurabilirim. Şartlar: Boş muhabbet yapmamak, soru çözümlerine katılmak, mümkün olduğunca faydalı olabilmek.

• Boğaziçi siyaset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirumudunekmeği -- 23 Eylül 2018; 19:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEF806399

Geçen haftalarda kırık ıle kazananların örnekleri olan bir konu vardı onu bulabilir misiniz arkadaşlar
    varsa böyle örnekler efsane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

varsa böyle örnekler efsane olur

Alıntıları Göster
    yök atlastan örnekler içeren bi konuydu tmden örnekler vardı sanırsam
    mfleri bilmiyorum hocam
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    hocam beni alirsan sevinirim hedef 10 bin ama olsun her turlü matematik sorusu cevaplanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.