Şimdi Ara

2020 Audi A6 Avant'ın hibrit versiyonu tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Alman otomotiv devi Audi, ürün gamını elektriklendirmeye devam ediyor. Sedan versiyonun ardından 2020 Audi A6 Avant da şarj edilebilir hibrit seçeneğine kavuştu.

2020 Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro ismiyle tanıtılan hibrit modelde, bir buçuk yıl önce tanıtılan sedan versiyondakiyle aynı sistem bulunuyor. Söz konusu sistem, 2.0 litre TFSI benzinli motor ve 7 ileri S Tronic çift kavramalı şanzımana entegre bir elektrik motorundan meydana geliyor. Bu sayede toplamda 367 beygir güç ve 500 Nm tork açığa çıkıyor.

Şarj edilebilir hibrit motorlu Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro’nun 0-100 km/s süresi sedan türevinden 0.1 saniye (5.7 saniye) daha uzun. Aracın maksimum hızı 250 km/s ile sınırlandırılmış. Saf elektrikli sürüş modunda ulaşabileceği maksimum hız da 135 km/s olarak belirlenmiş. Elektrik motorunu besleyen batarya ise bu performanslı aile aracının arka kısmına yerleştirilmiş. 14.1 kWh kapasiteli bu batarya, araca 51 kilometre elektrikli sürüş menzili sağlıyor.

Ayrıca Bkz.Kia'nın 2021'de tanıtacağı elektrikli crossover'dan yeni detaylar geldi

2020 Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro, 405 litre bagaj hacmine ve düz bir yükleme zeminine sahip. Arka koltuklar da katlandığında bagaj hacmi 1535 litreye yükseltilebiliyor. Araçta Hybrid ve Hold adı verilen iki farklı sürüş modu bulunuyor. Bu seçeneklerden ilki maksimum performansa odaklanırken, diğerinde bataryadaki enerjinin korunması esas alınıyor.

2020 Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro, Almanya’da 71 bin 940 euro’dan başlayan fiyatlarla satılacak.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Burada 1 milyon olur artık, biz de camdan ekmek banarız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu audiye bayılıyorum harika ama biz alamayız ?? buda bi gerçek forever audi...

• ulan hep şöyle düzgün bi station wagon araba istemişimdir. ama allahın belası olan piyasa yüzünden hiçbir zaman sw araba alamadım. ya elimde kalacak ya da parçası bulunmayacak. sw gören kaçıyor. kutu gibi hb ler veya artık basitleşmis tosbağa yapısı sedanlardan bıktım. bi kerede şöyle geniş geniş bi sw alayım, üzerinde sunroof'u olsun püfür püfür gezeyim. haftasonları veya yaz tatillerinde ne var ne yok atayım arabama genişçe, gezeyim özgürce diyorum ama aklıma hemen bitik piyasa geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

ulan hep şöyle düzgün bi station wagon araba istemişimdir. ama allahın belası olan piyasa yüzünden hiçbir zaman sw araba alamadım. ya elimde kalacak ya da parçası bulunmayacak. sw gören kaçıyor. kutu gibi hb ler veya artık basitleşmis tosbağa yapısı sedanlardan bıktım. bi kerede şöyle geniş geniş bi sw alayım, üzerinde sunroof'u olsun püfür püfür gezeyim. haftasonları veya yaz tatillerinde ne var ne yok atayım arabama genişçe, gezeyim özgürce diyorum ama aklıma hemen bitik piyasa geliyor.
    korkmayın alın. ben 25 senedir sw kullanıyorum. ilana çıkan araçlarım aynı gün satıldı. yeter ki temiz olsun. şu anda da a4 avant var, a6 avant ile imkan dahilinde değiştirebilirim ileride.

• içimiz titredi be bu ne böyle
  • Audi tasarım işini çok iyi biliyor Mercedes ve BMW tasarımda Audi'nin çok gerisinde kaldılar. Audi'nin tek eksisi iç mekan tasarımını beceremiyor ama dış dizayn konusunda Audi açık ara en başarılı marka. Audi böyle giderse BMW ve Mercedes'i yakında piyasadan siler Audi iyi bir ivme yakalamış hızlı bir yükseliş içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Burada 1 milyon olur artık, biz de camdan ekmek banarız...
    Padişağğğğğım sen çok yaşa biz sürünelim.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Kaç milyon asgari ücret ile alınıyor, hesaplayabilen var mı acaba?

• Hayvan gibi şey yapıyorlar

• A4 B9 avant sline sport ultra kullanicisiyim. Avusturya da yaşıyorum serviste a6 Quattro Sport 55tdi yi görünce resmen aşık oldum..
    Ama fiyatı görünce de 😂🙄
    Katalog resimini paylaşıyorum fiyat orada mevcut.. 2020 Audi A6 Avant'ın hibrit versiyonu tanıtıldı 2020 Audi A6 Avant'ın hibrit versiyonu tanıtıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cm-rc1000

A4 B9 avant sline sport ultra kullanicisiyim. Avusturya da yaşıyorum serviste a6 Quattro Sport 55tdi yi görünce resmen aşık oldum..
    Ama fiyatı görünce de 😂🙄
    Katalog resimini paylaşıyorum fiyat orada mevcut..

Sen buradaki fiyatı görsen inme iner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet şuan çok aşırı bir fiyat yükselmesi var Türkiye'de . Ama sorun sifirda değil ikincieli sıfırı parasına satan milletimiz.. burada sıfır araba al 2-3 yıl sonra yarı parası ediyor araba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.