Şimdi Ara

2020 CLİO 4 YAKIT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbul trafiğinde benzinli arabayla 7.8 litre çok iyi.

Ben 1.6 dizel arabayla 8 - 8.5 arası gidiyorum.

• HeredotEngin kullanıcısına yanıt

İmkansız bir veri mi? 0.9TCe aracı 80km hıza düz yolda sabitleyip 100km yapın bakalım ortalama tüketim 3.5 litreyi geçiyor mu. Neye göre imkansız diyorsunuz olan bir gerçeğe.

• Samsun' da Clio 4 0.9 tce manuel araç ile sadece şehiriçi ortalama tüketim 7.4 lt/100 km. Bence oldukça iyi. Bir ara LPG düşündüm ama araca zarar verir ayar tutmaz diye vazgeçtim. Kendime ait hiç LPG 'li araç kullanmadım o nedenle tecrübem olmadığından çekiniyorum beni sanayi ile kanka yapar diye. Sanayiye gitmekten hiç hoşlanmayan biriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fredd_35 -- 31 Ekim 2023; 23:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34HIL34 kullanıcısına yanıt

3.5 lt olayı efsane değil gerçekten öyle. Ben de ortalama 90 km ile 4.2 litre görmüştüm şehirler arası. Bazen 100'e çıktım genelde hız sabitleyici kullandım. Sanırım hep 80'le gidilse 4 litrenin altını görür.

7 ay sonra güncelleme: 492 km uzun yol şehir dışı tüketim 4.2 litre totalde 20.6 litre tüketimi yakaladım. Benzin Shell fuel save, motor yağı shell helix hx7 5w-30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 24 Haziran 2024; 2:0:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.