Şimdi Ara

2020 Corsa Yeni Donanım Paketleri: Innovation, Dynamic, Enjoy [Hangisi En Dolu?] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
14.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarı deri koltuk, hayalet, elektrikli el freni, anahtarsız çalıştırma (hepsinde değil) olabiliyor.

Avrupa'ya satamadıkları için Türkiye'ye gönderilen donanımlar olduğu için sürprizler donanım farklılıkları olabiliyor.

1.2 motor sorunlu bir motor, buji patlatması, triger koparması, gömlek yırtması gibi sorunlar var, 1.2 PureTech buji yazsanız çıkar. 50.000 km'de motoru kucağına verilen üyeler var DH'de.

Önerim: Polo. Hele de 1.6 TDI DSG 95 Hp olursa çekişi o zaman gör

i20 1.4 motoru rampada gaz yemez, köklersin gitmez. . .

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Yarı deri koltuk, hayalet, elektrikli el freni, anahtarsız çalıştırma (hepsinde değil) olabiliyor.

Avrupa'ya satamadıkları için Türkiye'ye gönderilen donanımlar olduğu için sürprizler donanım farklılıkları olabiliyor.

1.2 motor sorunlu bir motor, buji patlatması, triger koparması, gömlek yırtması gibi sorunlar var, 1.2 PureTech buji yazsanız çıkar. 50.000 km'de motoru kucağına verilen üyeler var DH'de.

Önerim: Polo. Hele de 1.6 TDI DSG 95 Hp olursa çekişi o zaman gör

i20 1.4 motoru rampada gaz yemez, köklersin gitmez. . .

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Opel'in 1.5 Dizel olan modeliyle ilgili bir şikayet var mı acaba? Gerçi bayiyi aradım. ellerinde yokmuş. Nisan sonu gibi gelecek dediler. 1.2 motor araç hiç almak istemiyorum. Şu anda kullandığım 1.2 motor. Aslında alıştım artık çekmemezlik yapmıyor. İlk zamanlarda bayağı zorlanıyordum. Peki İ20 1.4 Dizel alınmaz mı? Onların motorou da mı sorunlu? Elimdeki aracı satıp, üstüne bir miktar ben ekleyeceğim. Biraz da krediyle birlikte 200 bin tl. civarında olacak. Sanırım bu fiyata ancak 1.0 motor Polo olur. Bu fiyata sıfır bir araç almak mı yoksa 2. el bir araç almak mı mantıklı olur?

• fozcan F kullanıcısına yanıt

Opel PSA 1.5 Dizel motoru Insignia Astra Corsa 5008 3008 2008 508 308 208 C5 C3 gibi tüm PSA modellerinde kullanılıyor.

1.2 PureTech motora nazaran 1.5 motor daha sorunsuzdur. Özellikle 3008 ilk çıktığında Adblue gibi sorunlar vardı ama çözüldü.

1.4 CRDI Kore motor Kia Hyundai kullanır. 1.5 D PSA motorundan 1 litre fazla yakar.

208 veya Corsa (aynı araba zaten) 1.5 Dizel öneririm. 2020 dizel manuel Corsa 165.000 TL civarına bulunur.

Fakat bu segmentin kelek keseni, referans noktası, segmente ismini veren, kıyaslamalarda ilk akla gelen Polo’dur.

Polo 1.6 TDI DSG 2019 model 205.000 TL civarına bulunur.

Hem otomatik DSG geçişleri hiç hissettirmez, ortalama 5 litre yakar, zorlasanız da 6 L üstüne çıkamazsınız.

1.4 CRDI ise şehir içi 9 Litre yakar, zorlasanız belki 8 Litreyi görürsünüz.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Arabalar konusunda çok bilgim yok. Bunu öğrendiğim iyi oldu. demek aynı motoru kullanıyorlar. İlginç bir bilgi benim için gerçekten. Polo gerçekten de çok güzel bir araç. Alman malı aynı zamanda bildiğim kadarıyla. Peki 2017 yada 2018 model CrosslandX almak mantıklı mı? Aslında bu tarz yüksek araçları daha çok seviyorum. Yani sıfır bir araç alacağıma 1-2 yıl alt model SUV araç almak nasıl olur? Bunda da dizel motor var sanırım. Bayağı az yakıyor gibi.

B SUV segmenti düşünüyorsunuz o halde.

Crossland X bitti, sadece Crossland oldu. Ama tutulmadı. 2. el satış ve kıymet kaybı endişeniz yoksa düşünün derim.

B SUV için 2008 öneriliyor. 2. eli sağlam. Az yakar.

Ama B deyince akla Polo gelir. 208 ise arkadan geliyor iyi tutulmaya başladı.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Aslında SUV tarzı araçlar daha çok hoşuma gidiyor. Crossland'ın iç ve dış tasarımını beğendim açıkçası. Satarken çok zaman mı alır? Ne kadar değer kaybı olur acaba? 2008 dediğiniz araç hangi markanın? Ona da bakmak istedim ama bulamadım. Polo stardat tasarımı hoşuma gitmedi açıkçası ondan dolayı tercih etmedim. Yoksa sağlam araç.

Polo veya Corsa alanlar kar ederek satar ama Crossland aldığın fiyata satarsın 1-2 ay alabilir.

Yeni kasa olanı al bari o biraz daha düzgün gibi. X olanı alma.

Peugeot 2008

• 1.2 PureTech kronik sorunların 2018 sonrası araçlarda pek olmadığı söyleniyor...
  • quote:

Polo veya Corsa alanlar kar ederek satar ama Crossland aldığın fiyata satarsın 1-2 ay alabilir.

Yeni kasa olanı al bari o biraz daha düzgün gibi. X olanı alma.

Peugeot 2008

Teşekkür ederim. sanırım 2017 ya da 2018 model Peugeot 2008 Allure alacağım.

2008 alın dediysem 2020 mode yeni kasasını kast etmiştim

eski kasa 2008 önermem yeni kasa olmalı o iyi tutuldu

• quote:

2008 alın dediysem 2020 mode yeni kasasını kast etmiştim

eski kasa 2008 önermem yeni kasa olmalı o iyi tutuldu

:) maalesef o kadar param çıkmıyor. Çok isterdim. Hatta 3008 isterdim. Ama şu anki durumla maalesef. :(

O zaman 208'e yönelin bence. 2019 model.

• quote:

O zaman 208'e yönelin bence. 2019 model.

Anladım. Peki bunun yerine 2020 model Opel Corsa 1.5 olabilir mi? İkinci el yaklaşık 10 bin km'de. Ya da şöyle söyleyeyim yaklaşık 175 bin'e hangi araçları önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcan -- 5 Nisan 2021; 13:25:43 >

Corsa veya 208 öneririm.

Bence eski kasa 2008 olacağına yeni Corsa veya 208 olabilir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcan -- 5 Nisan 2021; 22:20:6 >

Eski 2008 popüler bir araç değil, tutulmamıştı.

Eski 208 tutuldu. Yeni 2008 tutuldu.

i20 alana kadar Corsa dizel manuel alın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2020-corsa-1.5d-edition-15.200-km-18kdv-hatasiz-867290022/detay

Ama en çok Polo'yu beğendim gösterdikleriniz içinde. Hem dizel TDI DSG hem de 2. eli çok iyi

• quote:

Eski 2008 popüler bir araç değil, tutulmamıştı.

Eski 208 tutuldu. Yeni 2008 tutuldu.

i20 alana kadar Corsa dizel manuel alın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2020-corsa-1.5d-edition-15.200-km-18kdv-hatasiz-867290022/detay

Ama en çok Polo'yu beğendim gösterdikleriniz içinde. Hem dizel TDI DSG hem de 2. eli çok iyi

Teşekkür ederim. Favorilerimdeki Peugeot 2008'leri sildim. Corsa 1.5 Editin ile Innovation arasındaki farklar nelerdir? Bunun hakkında çok bilgi bulamadım. Bilginiz var mı?

Yarı deri, geri görüş, elektrikli el freni, anahtarsız çalıştırma var

bazı boş Corsa’larda arka cam manuel olabiliyor Avrupa’ya gidecekken TC de sattılar

gösterdikleriniz arasında en iyisi Polo

dizel otomatik TDI DSG yani altın gibi şu anda

2019 modellerine de bakın derim

• quote:

Yarı deri, geri görüş, elektrikli el freni, anahtarsız çalıştırma var

bazı boş Corsa’larda arka cam manuel olabiliyor Avrupa’ya gidecekken TC de sattılar

gösterdikleriniz arasında en iyisi Polo

dizel otomatik TDI DSG yani altın gibi şu anda

2019 modellerine de bakın derim

Corsa'da edition ile innovation arasında çok bariz bir fark yokmuş. Polo'nun DSG şanzımanlarında sorun var gibi bir şeyler duydum. 2018'de o sorun çözüldü mü acaba? Bilginiz var mı? 2019 almak isterdim ama bütçemi aşıyor.

Bu arada Aşağıdaki linkteki Honda Jazz mantıklı olur mu? Gerçekte şehir içi ne kadar yakar acaba?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-plaza-terakki-26.200-km-2018-honda-jazz-1.3-elegance-otm-918488367/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcan -- 6 Nisan 2021; 20:10:35 >

DSG sorun yaşamazsınız

Jazz çok yakar tüp takılmaz

Aklın yolu dizel otomatik

o olmazsa dizel manuel

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.