Şimdi Ara

2020 LG LED MODELLERDE KİRLİ EKRAN DURUMU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
0
Favori
4.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence sikinti donanimhaber adminlerinde, bu adam göz göre göre yapti bunlari. insanlar illallah etti artik. patlama oldu bu aksam artik:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

Bak hocam bu kimlerle kavga etti ama hiç ceza almadı bende bunu anlamıyorum bak her 2 3 haftada bir kavga ediyor ama ceza falan aldığı yok aksine bak ben ceza alırım gör. Ban yerim belkide kısa sürede ama bunu deşifre edeceğim her yerde gerçi bilmeyen kalmadı da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

RNNN bizi diskoya götürür müsün rica etsem.

• TV forumunun bu kadar garip karakterlere sahip olduğunu bilsem daha erken gelirdim, lol

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Aynen hep birlikte kopalım  

• Rnnn sana tellezyon allaacaam a bille triluminoslu :))

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    deşifre etcek bir şey yokki, adam samsungcu:)) benim kizdigim yardım için konu açan insanlari aşağıliyor, ego kasıyor. donanimhaber göz yumuyor. insanlarin huzuru. kalmadi

• Hocam ortalığı karıştırdı kaybolur sanki başkasına konuşuyoruz

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

senin diskoda ne işin var oled tv den disko topu aç otur izle :))

• kendi karakterinde hiçbir problem yok ama başkalarının karakterleri sana garip geliyor öylemi? neden yazdıklarıma cevap vermek yerine hala üstü kapalı hakaret ediyorsun?

• RNNN kullanıcısına yanıt
    geçmişi bilmiyorum, işin içinde küfür varsa yorumsuzum.ne olursa olsun kimse kimseye küfür edemez.

Ya hocam tamam Samsungcuydu ama bak kaç kere yazdım dallas bana kızdı hatta beni dinlemiyorsun başkasının dediğini aldın diye. Adam foruma geldi dedim baya bişey biliyor benle birlikte 4 5 kişiye lg tavsiye etti aldık ama şimdi biz günah keçisi olduk iyi mi. Yok neymiş sana hakmış yok o kadar tavsiye vermiş hakkımı helal etmiyorummuş neler neler. Lg forumunda silinmeseydi neler dedi ne hakaretler hatta ilk sayfada bile var 4 bin liracıkmış doğru ona göre 4 5 bin ne ki. Bende diyorum madem lg böyleydi neden aldırdın bize oo o zaman biz kötüyüz.

insanları ne güzel manipüle ediyorsunuz normaldede zaten bana salça olup duruyorsunuz bugün tek farklı olan şey hepinizin birden bunu yapması...bencede sıkıntı adminlerde forumdan onlarca kez banladıkları adam yeni üyelik alıp kaldığı yerden devam edip tv bölümünün içine ediyor ama yönetim buna göz yumuyor hiçbirşey yapmıyor...

bu şahısla neden yıllardır uğraşıyorum sanıyorsunuz? kendisi terbiyesiz yalancının önde gideni hakaret yalan küfür ne ararsanız var ve bunları çok rahat yapıyor nasıl olsa yeni üyelik alırım diye...

Küfür eden yok hocam etsek zaten süresiz ban yeriz ama arkadaş herkesi biliyor herkes hakkında ileri geri yorum yapıyor

• bi insan neden kaale alınmadığı halde boş boş konuşmaya devam eder anlamakta zorlanıyorum adam daha foruma yeni üye olmuş sanki birşey biliyor gibi akham kesiyor kafaya bak...bide sanki seni kaale alıp bişey yazıyormuşum gibi herşeyi üstüne alınmanla uğraşacağız olaya bak...

• Ya sen kimin hangi adla hangi üyeliği açtığını nerden biliyorsun da burda o fake bu şöyle diyebiliyorsun anlamış değilim bu bilgileri berden alıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

geçmişi bilmiyorum, işin içinde küfür varsa yorumsuzum.ne olursa olsun kimse kimseye küfür edemez.

Kaç defa terbiyesiz ahlaksız vs dedi üstte de yazdı benim tek bir hakaretim var mı sadece şaka ile yazıyorum onca hakaretine rağmen... Allah aşkına konu saptırma tuzaklarına gelmeyin hayatı bu salsa çaça rumba... Bu tiple kaç kişi kavga etmiştir düşünün e birileri de küfür etmiştir herkesi aynı kişi sanıyor:)Kim küfür ettiyse merciler orada gitsin başvursun ağlayıp konu değiştirmesin ama iyi çaça yapıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 14 Nisan 2021; 23:3:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Ya sen kimin hangi adla hangi üyeliği açtığını nerden biliyorsun da burda o fake bu şöyle diyebiliyorsun anlamış değilim bu bilgileri berden alıyorsun.

İtaat etmeyen herkes ajan Smith:) Rnnn sana LG alllajamm a bille aypiesli :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.