Bildirim
2020 Sayısal Gurur Tablosu [ANA KONU] (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
Seni nasıl anlıyorum bir bilsen. :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Krallar gibi sonuç hocam maşallah. Sayısalda ilk 2 muazzam bir şey. Yanlışınız hangi soru?
Eyvallah hocam, ben de sizi tebrik ederim maşallah hem sayısalda derece hem eada 1. cilik helal olsun vallaha zor bir şey. Nereyi düşünüyorsun hocam?
Yanlış Türkçedeki paragraf ayırma sorusu -aciklanan kitapçık 20.- ile sosyaldeki 15. Soru
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FE223FB -- 8 Ağustos 2020; 9:40:36 >
Hocam sosyal kötü kaçmış. Pek zor değildi aslında yapardınız rahatlıkla. Sağlık olsun diyelim.
Bu arada AYT'deki hatamı yapmasam 2. 3. falan mı oluyordum yani ?? Buna da sağlık olsun diyelim. Tekrardan tebrikler. Büyük başarı gerçekten.
edit soru: OBP kaçtı hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D92479D6 -- 28 Temmuz 2020; 21:10:34 > -
-
Sosyal sorusu kolaymış aslında da nasip hocam buna şükür.
Obpniz kaç bilmiyorum ama 1.nin de netleri 117.5-80. obp farkıyla birinci oldu.
Benim obpm 98.9 hocam
-
1. nasıl 117.5 hocam?
Benim OBP 99.7275
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X