Şimdi Ara

2020 TYT/AYT TÜM DERSLER İÇİN KİTAP ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
24
Favori
54.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONU ANLATIMI VE SORU BANKASI OLARAK HANGİLERİ?

TÜRKÇE?
    MATEMATİK?
    GEOMETRİ?
    BİYOLOJİ?
    KİMYA?
    TARİH?
    COĞRAFYA?
    FELSEFE?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunları yaparsanız "sınav günü" kazanırsınız. Vereceğim bilgiler AYT-TYT için.

Sene başında bu işin eski Ygs Lys mantığından uzak olacağını biliyorduk. Konuları iyice özümsemek ve hız kazanmak lazımdı. Ama saçma sapan işlere girmeden, TYT olarak olay şekil ve muhakeme olacaktı.

İnternet hocalarını ben baya sömürdüm ücretli & ücretsiz.

Türkçeden Dil bilgisi için Rüştü Hocaya baktım. ( çıkmış ales kpss ygs edebiyattaki paragraf sorularını çözdüm ) 37-3 geldi Her gün 10 paragraf attım. son 4 ay.

Sosyal, son 1 ay üstün körü çalıştım sınav çok zor değildi şans biraz. Ama 5 geometri bıraktım sınavda 10 dakika içinde çözdüm.

15-5 geldi.

Mat-1 işin kırıldığı nokta bu.

Cebirsel işlere girmeyin köklü üslü mutlak değer rasyonel ifadeler için günler harcamaya gerek yok. Olay mantığı kapmak. Problemlerden konu çalışmadım soru çözdüm ösym problemlerini topladım. Hep geliştirdim kendini. Apotemi aldım. Çıkmış tüm soruları çözdüm Ales KPSS DGS ne varsa Sınavda sürem yetmedi 32-1

Geometri Acil Geometri aldım Kenan hoca yetti. AYT içinde aynı şekilde. Geometri acil

Fen

Fizik için

sakın ola çok fazla işlemlere girmeyin. Konunun mantığını iyi anlayın sınavda kurtarır sizi. Gidip de saçma sapan vektörlerin bileşkesini alıp manyak manyak makaralı sorularla uğraşmayın. Adamlar kaldırma kuvvetindeki işlemleri bile kaldırdı. Arkadaşlarım çözmeye çalışırdı. Uğraşmayın derdim. Meb kitabında gayet her şey güzel anlatılıyor. Fizikten soru bankası çözmedim bile. ESŞ & Umut Öncül & Nihat Bilgin yetti.

Kimya için

Youtube kanalları ile pek ilerleyemedim. Bizim kimyamiz aldım. Gayet yetti. TYT full AYT 1 yanlışım vardı. Gözü kapalı girin. Ek soru bankası deneme çözmedim.

Biyoloji

Selin hocadan baya güzel çalıştım. Meb kitabından okudum baya okudum.

Toplamda 19-1 geldi Fen.

Toparlarsak

TR : 37-3
    Sos : 15-5
    Mat : 32-1
    Fen : 19-1

TYT için bunları yaptım AYT içinse hiç riske girmedim aşağıdaki hocalardan çalıştım

Matematik - Behzat Rasuli ( KAF 3 & KAF 4 )
    Geometri ( Kenan Hoca Acil ) ---> Her gün 10 tane geometri çözüyordum o şekilde ilerledim. 1 saat sürdüğü de oldu.
    Fizik ( ESŞ & Umut Öncül & Nihat Bilgin Denemeleri )
    Kimya ( BKS serisi Bizim Kimyamız )
    Biyoloji ( Selin Hoca, Meb Kitabı, ve Baya Deneme )

AYT netlerim

Matematik 35-3
    Fizik 12-2
    Kimya 12-1
    Biyoloji 11-2

Şansım yaver gitti mi evet. Salladığım sorular tuttu mesela türkçede 2 şık arasında kalıp fiziktede 2 soru tuttu.

Siz siz olun, aptal saçma kaynaklardan çalışmak yerine yukarıdaki adamlarla ilerleyin.
  • .

• takip
  • .

• Upup özellikle tyt sosyale gelsin bide tarih coğrafya din felsefe kanalı olursa tadından yenmez

• Ön Edit: TYT içindir.

Tarih: Akıllı Adam Şahane Tarih Notları
    Coğrafya: Limit El kitabı
    Felsefe: Yayın Denizi Felsefe Cep kitabı (din ilaveli)

Edit:

Kanallar:

Coğrafya: Yavuz Tuna, Ahmet Burak Kargı
    Tarih: Sacide Tanrıtanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 18 Haziran 2019; 19:15:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6lue

Ön Edit: TYT içindir.

Tarih: Akıllı Adam Şahane Tarih Notları
    Coğrafya: Limit El kitabı
    Felsefe: Yayın Denizi Felsefe Cep kitabı (din ilaveli)

Edit:

Kanallar:

Coğrafya: Yavuz Tuna, Ahmet Burak Kargı
    Tarih: Sacide Tanrıtanır
    Saolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Saolun hocam

Alıntıları Göster
    türkçe yazım yanlışlarından başlamanı tavsiye ederim

"önder hoca"
  • up

• Bunları yaparsanız "sınav günü" kazanırsınız. Vereceğim bilgiler AYT-TYT için.

Sene başında bu işin eski Ygs Lys mantığından uzak olacağını biliyorduk. Konuları iyice özümsemek ve hız kazanmak lazımdı. Ama saçma sapan işlere girmeden, TYT olarak olay şekil ve muhakeme olacaktı.

İnternet hocalarını ben baya sömürdüm ücretli & ücretsiz.

Türkçeden Dil bilgisi için Rüştü Hocaya baktım. ( çıkmış ales kpss ygs edebiyattaki paragraf sorularını çözdüm ) 37-3 geldi Her gün 10 paragraf attım. son 4 ay.

Sosyal, son 1 ay üstün körü çalıştım sınav çok zor değildi şans biraz. Ama 5 geometri bıraktım sınavda 10 dakika içinde çözdüm.

15-5 geldi.

Mat-1 işin kırıldığı nokta bu.

Cebirsel işlere girmeyin köklü üslü mutlak değer rasyonel ifadeler için günler harcamaya gerek yok. Olay mantığı kapmak. Problemlerden konu çalışmadım soru çözdüm ösym problemlerini topladım. Hep geliştirdim kendini. Apotemi aldım. Çıkmış tüm soruları çözdüm Ales KPSS DGS ne varsa Sınavda sürem yetmedi 32-1

Geometri Acil Geometri aldım Kenan hoca yetti. AYT içinde aynı şekilde. Geometri acil

Fen

Fizik için

sakın ola çok fazla işlemlere girmeyin. Konunun mantığını iyi anlayın sınavda kurtarır sizi. Gidip de saçma sapan vektörlerin bileşkesini alıp manyak manyak makaralı sorularla uğraşmayın. Adamlar kaldırma kuvvetindeki işlemleri bile kaldırdı. Arkadaşlarım çözmeye çalışırdı. Uğraşmayın derdim. Meb kitabında gayet her şey güzel anlatılıyor. Fizikten soru bankası çözmedim bile. ESŞ & Umut Öncül & Nihat Bilgin yetti.

Kimya için

Youtube kanalları ile pek ilerleyemedim. Bizim kimyamiz aldım. Gayet yetti. TYT full AYT 1 yanlışım vardı. Gözü kapalı girin. Ek soru bankası deneme çözmedim.

Biyoloji

Selin hocadan baya güzel çalıştım. Meb kitabından okudum baya okudum.

Toplamda 19-1 geldi Fen.

Toparlarsak

TR : 37-3
    Sos : 15-5
    Mat : 32-1
    Fen : 19-1

TYT için bunları yaptım AYT içinse hiç riske girmedim aşağıdaki hocalardan çalıştım

Matematik - Behzat Rasuli ( KAF 3 & KAF 4 )
    Geometri ( Kenan Hoca Acil ) ---> Her gün 10 tane geometri çözüyordum o şekilde ilerledim. 1 saat sürdüğü de oldu.
    Fizik ( ESŞ & Umut Öncül & Nihat Bilgin Denemeleri )
    Kimya ( BKS serisi Bizim Kimyamız )
    Biyoloji ( Selin Hoca, Meb Kitabı, ve Baya Deneme )

AYT netlerim

Matematik 35-3
    Fizik 12-2
    Kimya 12-1
    Biyoloji 11-2

Şansım yaver gitti mi evet. Salladığım sorular tuttu mesela türkçede 2 şık arasında kalıp fiziktede 2 soru tuttu.

Siz siz olun, aptal saçma kaynaklardan çalışmak yerine yukarıdaki adamlarla ilerleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 18 Haziran 2019; 19:29:27 >

• .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0786DE130

türkçe yazım yanlışlarından başlamanı tavsiye ederim

"önder hoca"

Alıntıları Göster
    *Türkçe *“Önder hoca”
    Hocam sizde başlayabilirsiniz 2020 için geç değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 18 Haziran 2019; 21:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

*Türkçe *“Önder hoca”
    Hocam sizde başlayabilirsiniz 2020 için geç değil...

Alıntıları Göster
    noktalama işaretlerini de unutma gülüm .d
  • Acil Problemler Denemeleri
    Çözüm ve Üçdörtbeş Matematik Soru Bankaları ve Denemeleri
  • Apotemi problemler sınavda soru tutturdular daha ötesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1h062019

Acil Problemler Denemeleri
    Çözüm ve Üçdörtbeş Matematik Soru Bankaları ve Denemeleri
    Karekök tyt mat çözen birisi 345 tyt matla uğraşmayıp acil+bol deneme yapsa olur mu

• Acilede gerek yok bence bol deneme yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1h062019

Acilede gerek yok bence bol deneme yeterli
    Denemeye değer umarım pişnan olmam

• matematik için nego
    geo için acil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.