< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bunları yaparsanız "sınav günü" kazanırsınız. Vereceğim bilgiler AYT-TYT için.
Sene başında bu işin eski Ygs Lys mantığından uzak olacağını biliyorduk. Konuları iyice özümsemek ve hız kazanmak lazımdı. Ama saçma sapan işlere girmeden, TYT olarak olay şekil ve muhakeme olacaktı. İnternet hocalarını ben baya sömürdüm ücretli & ücretsiz. Türkçeden Dil bilgisi için Rüştü Hocaya baktım. ( çıkmış ales kpss ygs edebiyattaki paragraf sorularını çözdüm ) 37-3 geldi Her gün 10 paragraf attım. son 4 ay. Sosyal, son 1 ay üstün körü çalıştım sınav çok zor değildi şans biraz. Ama 5 geometri bıraktım sınavda 10 dakika içinde çözdüm. 15-5 geldi. Mat-1 işin kırıldığı nokta bu. Cebirsel işlere girmeyin köklü üslü mutlak değer rasyonel ifadeler için günler harcamaya gerek yok. Olay mantığı kapmak. Problemlerden konu çalışmadım soru çözdüm ösym problemlerini topladım. Hep geliştirdim kendini. Apotemi aldım. Çıkmış tüm soruları çözdüm Ales KPSS DGS ne varsa Sınavda sürem yetmedi 32-1 Geometri Acil Geometri aldım Kenan hoca yetti. AYT içinde aynı şekilde. Geometri acil Fen Fizik için sakın ola çok fazla işlemlere girmeyin. Konunun mantığını iyi anlayın sınavda kurtarır sizi. Gidip de saçma sapan vektörlerin bileşkesini alıp manyak manyak makaralı sorularla uğraşmayın. Adamlar kaldırma kuvvetindeki işlemleri bile kaldırdı. Arkadaşlarım çözmeye çalışırdı. Uğraşmayın derdim. Meb kitabında gayet her şey güzel anlatılıyor. Fizikten soru bankası çözmedim bile. ESŞ & Umut Öncül & Nihat Bilgin yetti. Kimya için Youtube kanalları ile pek ilerleyemedim. Bizim kimyamiz aldım. Gayet yetti. TYT full AYT 1 yanlışım vardı. Gözü kapalı girin. Ek soru bankası deneme çözmedim. Biyoloji Selin hocadan baya güzel çalıştım. Meb kitabından okudum baya okudum. Toplamda 19-1 geldi Fen. Toparlarsak TR : 37-3 Sos : 15-5 Mat : 32-1 Fen : 19-1 TYT için bunları yaptım AYT içinse hiç riske girmedim aşağıdaki hocalardan çalıştım Matematik - Behzat Rasuli ( KAF 3 & KAF 4 ) Geometri ( Kenan Hoca Acil ) ---> Her gün 10 tane geometri çözüyordum o şekilde ilerledim. 1 saat sürdüğü de oldu. Fizik ( ESŞ & Umut Öncül & Nihat Bilgin Denemeleri ) Kimya ( BKS serisi Bizim Kimyamız ) Biyoloji ( Selin Hoca, Meb Kitabı, ve Baya Deneme ) AYT netlerim Matematik 35-3 Fizik 12-2 Kimya 12-1 Biyoloji 11-2 Şansım yaver gitti mi evet. Salladığım sorular tuttu mesela türkçede 2 şık arasında kalıp fiziktede 2 soru tuttu. Siz siz olun, aptal saçma kaynaklardan çalışmak yerine yukarıdaki adamlarla ilerleyin. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 18 Haziran 2019; 19:15:35 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 18 Haziran 2019; 19:29:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 18 Haziran 2019; 21:21:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|