Şimdi Ara

2020 Volkswagen Arteon tanıtıldı: Station wagon gövde tipi, güçlü R versiyon ve plug-in hibrit motor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her lüks araç konusunda sanki vergi vs olmasa kendine almışken hanıma, kıza ,oğlana birer tane alıcaklarmış gibi konuşanlar yok mu bayılıyorum. 2020 Volkswagen Arteon tanıtıldı: Station wagon gövde tipi, güçlü R versiyon ve plug-in hibrit motor 

Kardeşim vergi olmasa da alamıcan olsa da alamıyosun niye kendini yoruyorsun? Sadece bir Almandan İngiliz'den daha çok para ödüyorsun alırken. Alabilen zaten 100 bin de olsa alacak 500 bin de. Adamda para var, nasıl harcıcak başka türlü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 24 Haziran 2020; 15:31:15 >
  • Bizi kıskanan Almanlar kesin binecekler biz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tasarımı ve motor seçenekleri çok güzel bence ama maalesef ülkemizde servet dökmemiz lazım. :/

• hemen almanyaya gitmemiz gerek bizimde

• Avrupa’nın en çok satılan otomobillerine bakıldığında karşımıza en çok dört model çıkıyor. VW Golf ve Skoda Octavia birçok pazarda ya birinci ya da ilk üç sırada. Renault Clio da artık eskimesine rağmen başarısından bir şey kaybetmemişe benziyor. Bir diğer başarılı modelse Nissan Qashqai. Listeye bakınca yapabileceğimiz br diğer tespit de birçok ülkede milliyetçiliğin ön planda olması.

Bütün ülkeler kendi markalarına çok daha fazla değer veriyor. Üretim yapmayan ülkelerin ise yakın çevredeki üreticileri tercih ettiği görülüyor. Ayrıca kendi markaları olmasa bile eğer o ülkede bir fabrika varsa yine en çok satanlar arasına giriyorlar. Macaristan’da en çok Suzuki’nin satması buna en iyi örnek.

https://www.arabam.com/blog/danisman/avrupada-en-cok-hangi-arabalar-satiliyor//

• Bu siteye bu arabayı alabilecek güçte çok insanın uğradığı sanmıyorum ve araba tanıtım vb için kurulmuş sitelere var bu tarz haberleri onlardan okumak tercih ediyorum.

• Scirocco yeniden üretilecek mi VW bey? Yks'ye girecek özel üni garantili gençlerimiz evde bu haberi bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi adıma konuşuyorum: Yorum yapmak bile vakit kaybı; alacak param yok , en az 10 yıl daha olacağını da sanmıyorum!

• 2020 Volkswagen Arteon tanıtıldı: Station wagon gövde tipi, güçlü R versiyon ve plug-in hibrit motor

Adettendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperk87

Eleştirip alamayan ile zengin olup alan insanlar farklı bunu biliyorsun dimi? Şunu anlarım eleştiren insanlar eleştirdiği halde gidip alsalar la olum almayın devlete tepki koyun onlarda vergileri indirsin desen anlaşılır bi cümle olur ama seninki hani ekonomi kötü diyenlere ee baksana avmler hep dolu diyen gibi cevap vermişsin. Türkiyede 1 milyondan fazla geliri çok yüksek insan var bu kişiler 300 - 500 bin verip araba alabilir yada 2 yılda bir değiştirebilir. Aynı şey telefonlar içinde geçerli %45 Vergi & Kar payı var. Sen buna tepki verip yinede telefon almıyor musun?

Eleştiren insanlar bal gibi de alıyor kardeşim, benim de değinmek istediğim nokta buydu işte. Senin bu isyankar mesajını da beklediğim gibi 12 kişi artılamış anında ama aynı forumdaki sıfır araç teklifi alanlar konusuna her gün sayısız mesaj atılıyor ne hikmetse. Gerçekten eleştirip almayanları tenzih ediyorum ama eleştirenlerin %80'i bayiye gidip paşalar gibi arabasını alıyor ben onu bunu bilmem. Kimse zaten araba fiyatları çok uygun diye güle oynaya almaya gitmez herkes bir nebze olsun eleştiri barındırır içinde. Kendinizi yırtmayın boşuna yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 24 Haziran 2020; 19:4:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Arabalar satilmadigi için bayiye 2 3 tane anca Araba geliyor. Milyonerler veya şirket vergi indirimi ile o arabayı alan insanlar oluyor. Sonra senin gibi aktroller gelip bAyIDE aRAbA KalMAmIs EğOnOMI CoĞĞ İyi diyor. Türkiye de senelere göre satılan sıfır araç grafiğine bakman yeterli.

Aktroll zırvalarını kendine sakla, herkes benim kim olduğumu bilir. 2 - 3 araç gelen bayii göster oraya maddi yardımda bulunalım çalışanları zor durumdadır Allah korusun. Türkiye'nin sıfır araç grafiğini senden iyi biliyorum ben merak etme. Döviz kriziyle muazzam bir daralma oldu bu beklenen bir şey ama onun etkileri yok olmaya başlayalı çok oldu.

• zero fear kullanıcısına yanıt

Aslında aynı fikirdeyiz örneğin türkiyenin en zengin 1 milyon kişisi 1 ay sadece zorunlu ihtiyaçlarını giderse başka alışveriş yapmasa alım gücü düşük 10 milyonun mır mır konuşmasından çok daha iş yapar ama bunun için bi bilinç gerek zenginlere bakıyoruz hava hoş nasılsa güzel yaşıyorlar bazen söylenseler de yapacaklarını yapıyorlar tamam bunda hem fikiriz. Ama eleştirenler bal gibi alır çünkü alternatif yok ikinci el alan zaten alıyor sıfır alan zaten alıyor ne yapsınlar yurt dışından araba getirme varda onlar mı yapmıyor :S Sıfır araç pandemi nedeniyle ortada olmadığından millet ikinci ele yüklendi ikinci el fiyatları sıfır fiyatlarına yaklaştı. Bütün sıfır alan insanlar ikinci ele yüklensin diyerek olur mu bu iş? Yineliyorum telefon fiyatları içindeki vergi oranları hoşuna gitmediğine eminim sıfır telefon alıyor musun? alıyorsun dimi? sana telefonların vergisi çok fazla diyorsun ama yinede gidip alıyorsun demem saçma olmaz mı? bu arada kendimi yırttığımı nereden çıkardın ki?

• Ucak ucak yemin ederim super

• tamam eleştiriyoruz vs ama abi adamlar yapıyor bea. o para bu para verilirmi diyoruz değişiklik yok diyoruz ediyoruz ama yok yani wolkswagen bu işi biliyor. Golf aracım vardı sattım cok araç değiştirdim ettim ama bir golf passat vs değil. Araçları öyle bir yapıyorlar ki sade ve herşey olması gerektigi gibi. Golf e 18 yaşındaki biri de binse sırıtmaz 70 yaşindaki biri. Digerleri öyle değil misal leon.

“Etkileri yok olmaya başlayılı çok oldu “ ? Şakamısın sen dövizin üstüne korona ‘da vurunca millette hal mi kaldı? . Sen hangi at gözlüğünü takıyorsun ?

Valla maalesef öyle. İşin diğer bir acı yanıysa şu, bunları dediğiniz anda biri gelip size aktroll vs diyor :D

Ben mesela geçenlerde dedim ki, bu ülkede 1945den beri üretim yok, bizden önceki jenerasyonlar ülke kötüye giderken araba ev telefon vs alabildikleri için susmuşlar, örnek verdiğimiz avrupa da afedersiniz eşek gibi çalışıp katma değerli ürün üretmiş cefa çekmiş ama o cefanın karşılığında şimdi sefa sürüyorlar, bizde ise sefa sürmüşüz şimdi cefa çekiyoruz, başka bir hükümet olsa belki daha az hissederdik ama yine de vergiler yüksek olurdu dedim... Demez olaydım hahahahahah

Siyasiler bizi gerçekten de kötü etkiliyor da bu forumdakiler bana göre artık ayrı bir kötü durumdalar. Forumda gir insan yok ya siyah var ya beyaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EagleTibet

Valla maalesef öyle. İşin diğer bir acı yanıysa şu, bunları dediğiniz anda biri gelip size aktroll vs diyor :D

Ben mesela geçenlerde dedim ki, bu ülkede 1945den beri üretim yok, bizden önceki jenerasyonlar ülke kötüye giderken araba ev telefon vs alabildikleri için susmuşlar, örnek verdiğimiz avrupa da afedersiniz eşek gibi çalışıp katma değerli ürün üretmiş cefa çekmiş ama o cefanın karşılığında şimdi sefa sürüyorlar, bizde ise sefa sürmüşüz şimdi cefa çekiyoruz, başka bir hükümet olsa belki daha az hissederdik ama yine de vergiler yüksek olurdu dedim... Demez olaydım hahahahahah

Siyasiler bizi gerçekten de kötü etkiliyor da bu forumdakiler bana göre artık ayrı bir kötü durumdalar. Forumda gir insan yok ya siyah var ya beyaz.

Çok basit bir konuda bile fikrimizi söyleyemez olduk. Hemen birileri herhangi bir siyasi oluşuma yakıştırıyor seni, bazen siyasi oluşumların dışında daha kötü şeylere de.. Yalnızca bu foruma özgü değil ama pek çok mecrada yaşıyorum bunu. Gerçekten çok hazin bir durum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummerrrr

“Etkileri yok olmaya başlayılı çok oldu “ ? Şakamısın sen dövizin üstüne korona ‘da vurunca millette hal mi kaldı? . Sen hangi at gözlüğünü takıyorsun ?

Korona gelmeden önce de aynı şeyleri söylüyordu bu tayfa. Millette gayet de hal var valla ben demiyorum bak Kia Türkiye genel müdürü diyor.

https://www.haberturk.com/yillardir-boyle-talep-gormedik-2711768-ekonomi

Yahu kesinlikle öyle. Bakın yanlış hatırlamıyorsam 1920lerden beri kullanılan istanbuldaki valilik binasını ısıtıp ısıtıp işte israf diye gündeme koyan bir muhalefet var, hükümetin gerçek israflarını göstermeyen aptal bir muhalefet. Ben bunu eleştirdim dedim ki neden bu hükümetin gerçek israflarını göstermiyor bu muhalefet, linç edildim :D aktroll oldum, vatan haini oldum vs vs yahu eleştirim her iki tarafaydı oysaki...

İnsanlarımızın gözünü ne yazık ki bu siyasi kavgalar kör etti bir başkasına da bu hükümet ülkeyi böyle yönetiyorsa sebebi muhalefettir dedim, aa ne tesadüf yine linç edildim :D ne ilginçtir ki birileri tarafından da korundum. Halbu ki ben hem beni koruyanları (ki amaçları da ben değilim hahahaha) hem de beni linç edenleri eleştirmiştim ama bu sen benden daha karasın meselesi yüzünden insanlar mahvoluyor.

İnsanlar aslında buradaki eleştirinin hem hükümete hem de muhalefete olduğunu anlamıyorlar ama ben yine de en kısa sürede Atatürk'ün 6 ilkesini, bu insanların yeniden hatırlayacağını umut ediyorum. BAŞKA TÜRLÜ DÜZELEMEYİZ kurtuluş o 6 ilkede. Yıllarca (tarih de vereyim 1945den 2020ye) o 6 ilke başa gelen herkes tarafından hiçe sayıldı. Kurtuluşumuz o 6 ilkededir. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleTibet -- 25 Haziran 2020; 1:38:26 >

• Araba güzel ama bunda emisyon sorunu olabilir vazcaydım almaktan 😃

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.