Şimdi Ara

2020 YKS SAY 2685.DEN TAVSİYELER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
16
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershaneye gittiniz mi hocam bi de mattan hangi kaynaklari çözdünuz matematik için takip ettiginiz kanallar var miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metehanoze M kullanıcısına yanıt
    Büyük?ehirin açtıği kurs merkezine gittim ama malum sebepten dolayi bi ?ey anlayamadan kurum kapandi tg online sinavlarina katildim o sinavlarda çok iyi derece alamadim ama yüzde 5 lik dilime girdim hep bu yil hep tek ba?ima çali?tim herhangi bir özel ders veya destek almadim onun haricinde çok bi arkada?im yok zaten sadece her gün bi adım daha ileriye gitmeye çali?tim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    Tyt
    Hiz ve renk
    Bilgi sarmal
    Acil

Ayt
    Karekök
    Bilgi sarmal
    Acil
    Orijinal

Herhangi takip ettiğim kanal yoktu

• Hocam, sizi en içten dileklerimle kutluyorum. Çözdüğünüz kaynakları ders ders yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

• mr.immanuel_kant kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim çok iyi iş çıkarmışsın bende evde çalışacağım tek başına sormayı unutmuşum günlük ne yapıyordunuz bir gününüzü anlatır mısınız ?
  • Vay bee böyle bir yiğılmanın içinde bulunmak zorunda bırakildigim bir sistemde sınava girmek..
    Anasini satayim nerdeyse net farkim yok 15bin fark var
    Ulan doga doga bu ulkede dogdum ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama intikamımı alacağım..

• Yav aklım almıyor yeminle her şeyin bozuk olduğu bu yazık edilen ülkede yetkili kişiler nasıl bir zekaya vicdana sahiptir ki bir yerlerini kaldırıp gerekli müdahaleleri yapmıyor vah vahh

• Worried W kullanıcısına yanıt
    kırık obp mi
  • metehanoze M kullanıcısına yanıt
    hiç kütüphaneye gitmedim evde çalıştım çalışırken saat veya soru hedefli değil günlük hedeflerime göre çalışıyordum mesela bu akşam endokrin sistemden 10 test çözmek gibi onun dışında son 1.5 ay günde 2 deneme ile ilerledim ve kısa tekrarlar yaptım kabataslak böyle
  • cardenio kullanıcısına yanıt
    TYT TÜRKÇE
    -LİMİT SORU BANKASI
    -YAYIN DENİZİ DİL BİLGİSİ DENEMELERİ
    LİMİT KRONOMETERE PARAGRAF
    HIZ RENK PARAGRAF
    TYT MAT
    -HIZ RENK
    -BİLGİ SARMAL
    -ACİL
    TYT SOSYAL
    -BİLGİ SARMAL
    -MEB KİTAPLARI
    TYT FEN
    Sadece deneme çözdüm

AYT MAT
    -BİLGİ SARMAL
    -KAREKÖK
    -ACİL
    -ORİJİNAL

AYT FİZİK
    -NİHAT BİLGİN
    -KARAAĞAÇ
    -ÇAP FASİKÜLLER
    -FEN BİLİMLERİ YILDIZ SERİSİ
    AYT KİMYA
    -PALME
    -PARAF
    -ORBİTAL
    AYT BİO
    -KAREKÖK
    -FEN BİLİMLERİ YILDIZ SERİSİ

Ve piyasada adı duyulan çoğu deneme hocam
    Cok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler hocam. Netlerimiz aynı ama obp'deki küçük farklar bile kaç kişi oynatmış. Ne yazmayı planlıyordunuz?
  • artixvonkrieger kullanıcısına yanıt
    ege tıp yazdım ya siz?
  • Hocam benim sorum sınav anıyla ilgili olacak. Sınav anında veya okul bahçesinde 2. girişiniz olduğundan ''ya bu sene de olmazsa?'' diye bir düşünceniz oldu mu? Ben de bu sene mezuna kalan biri olarak en çok o anki psikolojiden korkuyorum.Yoksa akademik anlamda zorlanacağımı düşünmüyorum. Gereksiz mi bu korku sizce?
    Bilgisayar yazdım hocam. Şimdiden hayırlı olsun.

• tiberius44 kullanıcısına yanıt
    sınavdan önce hep o düşünce vardı ama sınav anında bir kere bile aklıma gelmedi elinizden geleni yaparsanız sınava girerken ve sınav anında içiniz rahat oluyor o yüzden gereksiz bi korku
    Sağolun hocam başarılar dilerim.
  • Hocam bu zamanlarda tyt netleriniz ortalama ne kadardı ve de Türkçe için nasıl bir çalışma yaptınız?

• Merhabalar , 17k dan tercih yaptım 19 senesinde ve hiç memnun olmadığım bir okula gidiyorum (özel) . Sizin civarınızda sıralama yapıp en kötü ihtimalle Ankara Tıp'a geçmek istiyorum. Korktuğum nokta AYT ve TYT Türkçe . Tyt Türkçe netlerim çok dalgalı ve dil bilgisi eksiklerim var AYT'de ise fenim tama yakın geliyor ama matematik hep 30 geliyor TYT Mat 35 üstü gelirken. Fikir verirseniz teşekkürü borç bilirim . Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TETR4 -- 10 Eylül 2020; 12:30:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.