Şimdi Ara

-2021 Diş sıralama ve DUS başarıları- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
19
Favori
35.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslinda zonguldak,maras,atauni falan dusunuyordum ama ailem uzak yerlere gitmemi izin vermiyor. Ben de istemeye istemeye şehir seçeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MeriCT kullanıcısına yanıt
    Aa geçen yıl açılmış konu yeni fark ettim. Benim sıralamam 23.5k nereleri yazmamı önerirsin? Erciyes düşünüyorum ben

• Kanka Selçuk olabilir bence sana yada Gülhane yaz bunlleri bence

• Muhammed0123 M kullanıcısına yanıt
    Gülhane milli savunma bakanlığı adına mı yoksa sivil mi

• Sivil hocam 22K tıp kontenjan artışından dolayı gelebilir size

• Muhammed0123 M kullanıcısına yanıt
    Selçuk'a şehirden dolayı biraz uzağım şahsen gülhane yazdım umarım gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: cats.lia

Aa geçen yıl açılmış konu yeni fark ettim. Benim sıralamam 23.5k nereleri yazmamı önerirsin? Erciyes düşünüyorum ben
    Konu geçen yıl açıldı ama güncelledim bu seneye göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen yılki gönderilerinizi de okudum. Ancak forumda yeniyim. Nereye nasıl bakmam gerektiğini bile henüz bilmiyorum. Ben de bu yıl 22.915 sıralama yaptım. 24 tercihimden 14 tıp 10 diş yazmayı planlıyorum. Tıpta şehir seçme gibi bir durumum yok. Ancak dişte seçiyorum. Geçen yıldan da fazlaca bilginiz olduğunu düşünerek bana GAZİ, SELÇUK, ERCİYES hakkında bilgi verebilir misiniz? Gazi belki gelmeyebilir. Ama Selçuk ya da Erciyesten hangisini öne yazarsam o gelecek. Bu yüzden ikisi arasında çok kararsız kaldım.
  • Aslında ben Ankara Yıldırım Beyazıt, Ondokus Mayısı, Çukuorvayı da çok merak ediyorum hocam. bunları da yazarsanız çok sevineceğim.
  • moruçlukalem M kullanıcısına yanıt
    Hocam yine de diş hekimliğinde ve tıpta hocalarla usta-çırak ilişkisine benzer bir ilişki olduğu için hocaların önemli olduğunu düşünüyorum. Tercih yaparken de dikkat edilmesi gereken bir konu bu bence. Daha sonra tabi kursla kendini geliştirmek mümkün tabi ama neden okul hayatımızda da olabilen en iyi eğitimi almayalım? Siz ne düşünüyorsunuz? İyi hocaların ve eğitiminin iyi olduğunu düşündüğünüz üniler hangileri ?
  • 23.3k ben de gülhane yazdım inş gelir bana da

• mrs.se kullanıcısına yanıt
    Tüh be yeni bi rakip fndkdjsjx

• Usta çırak dediğimiz şey tamamen asistan öğrenci arasında olabilen bir şey o da şans .İyi bir eğitim herkesin hakkı ama üniversitelerimiz öyle değiller maalesef ki ben şu an akademik personel olarak geçiyorum ama yeri geriyor kendimi önde tutup öğrenci eğitimini önemsemiyorum.Bu hocalarda da ayni şekilde .Okullarda 8 anabilimdali var hepsinde aynı verimde insan bulamazsınız o yüzden hocaya göre tercih yapılmaz.Ben İstanbul'da bezmialemi Ankara'da Ankara üniversitesini İzmir'de egeyi öneririm.Periferde ise Çukurovayi onerebilirim aklıma gelen.

• moruçlukalem M kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce uşak mı zonguldak mı?

• Len ben mezundum zatenn ncnd

• Bişey dicem tercih listeni atabilr misin

• Zonguldak'ın pratik eğitimi kötü asistanlardan duymustum Uşak hakkında bilgim yok sadece dus dershanesinde gelen oral hocası orda öğretim üyesiydi çok begenmiyordu sanırım.Bu sorulara kimse doğru yanıt veremez arkadaşlar o mu bu mu şeklinde gidip iki yerde de okumak gerekiyor çünkü.Hangi parametreleri değerlendirmek gerekiyor bilmiyorum ki bu tip sorularda

• Erciyes yazacaklar sorularını sorabilirler
    Teorik olarak baya zorluyorlar. Pratik olarak da öğretilmesi gereken ne ise onu da öğretiyorlar. Sorularda geçecek kadar çıkmış sorarlar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: yharf

Erciyes yazacaklar sorularını sorabilirler
    Teorik olarak baya zorluyorlar. Pratik olarak da öğretilmesi gereken ne ise onu da öğretiyorlar. Sorularda geçecek kadar çıkmış sorarlar :))
    isterseniz konuda paylaşabilirim özelden mesaj atarsanız ne kadar işe yararsa artık

• MeriCT kullanıcısına yanıt
    Sorularınızı sorun cevaplarım seve seve

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.