Şimdi Ara

2021 EGEA SEDAN vs HB vs CROSS Malzeme Kalitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Küçük bir ayrintı vereyim. Egeada en mantiklı paket hb veya sw larda loungeplus ve mumkünse 1.6 dizelin 2016 ile 2017 modelleridir. Sebebine gelirsek,
    -sedanin hic bir paketi ve modeli hb ve swların aynı paketleri kadar özenilmiş olmadı..hb ve sw nun hedef pazari batı avrupa.
    - egeaların tûm modellerinde 2017 den sonra bilinçli şekilde maliyet düşürme politikasi var. Adamlar resmen parça ve malzeme çalmaya başladılar 2017den sonra. Kapı altı contasından kaput ön kısim bakaliyine kadar çaldılar. Millet parçacilardan alip takıyor.
    - makyajlı kasaya gelirsek ki beni bilenler vardır bende egea hb kullanıcısıyım. Ciddi ciddi gidip cross ve sw ilgilendim. Gözle görünen yerleri çalmışlar adamlar. Mesela bende arka kol dayama var ve içinde cok şık saklanmış bardaklık var. Makyajlı kasada en full paketi aliyorsun üzerine bi still bide plus paket ekleyiyorsun araç 300bini buluyor (1.6 dizel) ama o da kol dayama ancak geliyor ama bardaklığı çalmışlar. Şöför tarafındaki tutamağı çalmışlar, elektronik bel destegine ve adaptif hız sabitlemeye anca o ek paketlere 16bin+ vergilerini vererek ulaşıyorsun. Direk vazgeçtim. Benim 2016 gırtlak dolu. Camlarim kalın, yalitımım tam. Gözle görunen kısimdan bu kadarını çalan adam görmediğimiz neleri çaldı kimbilir.
    Velhasıl egea hb ve sw eskiden iyiydi. Süspansiyonlar arka disk frenler falan o biçim. Adamlar diskin çapini azaltıp, klimaya basılan gazın gramını bile azalttilar. Malesef batı kafasiyla araba yapıp şark kafasıyla içini boşalttılar.
    Egeamdan fecii memnunum. Bugün manisa zonguldak yaptım. Yeni otoyolda 215 falan yaptım. Arac az yakiyor deli kaçıyor ama bir daha egea almam. En iyisi zaten bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.