Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
157
Favori
376.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amara dolce vitara iken gitmiştim cokta memnun kalmıştım , şimdi nirvana adiyla devam ediyor aquasini yenilediler gecen sene , odalari falan bircok otelden genistir, acikcasi aquasindan dolayi acildigindan beri takip ediyorum hic fiyatı yükselmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 17 Kasım 2020; 19:6:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene ets nin müşteri hizmetlerinden paraf karta taksit alamayinca , capitol alisveris merkezinin icindeki ets acentasindan parag a 9 taksit almıştım , yani acentalarin anlasmalarina göre değişebiliyor bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Ben geçen sene ets nin müşteri hizmetlerinden paraf karta taksit alamayinca , capitol alisveris merkezinin icindeki ets acentasindan parag a 9 taksit almıştım , yani acentalarin anlasmalarina göre değişebiliyor bilginiz olsun.

Malesef bu sene onu da yapmıyorlar. Bankaların kendi politikaları deyip sıyrılıyorlar. Bir acente aracılığıyla genel merkeze dahi soruldu ama cevap olumsuz. Bonus kart dışındaki kartı olanlar vade farkına şimdilik katlanmak durumundalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickael Pote

Malesef bu sene onu da yapmıyorlar. Bankaların kendi politikaları deyip sıyrılıyorlar. Bir acente aracılığıyla genel merkeze dahi soruldu ama cevap olumsuz. Bonus kart dışındaki kartı olanlar vade farkına şimdilik katlanmak durumundalar.

Alıntıları Göster

Geçen sene bende sorunsuz axesse aynı taksiti vade farksız almıştım.

Bu sene denemedim ama ayıp ederler ya.

• Bu sene kesinlikle vermiyorlar. Hatta %75 bonus %25 başka banka dememe rağmen 2 kez uygun görmediler. Kendileri bilirler.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    O mübareklere demedinmi bizim kartların limitleri sadece size çalışmıyor diye....

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Bu sene kesinlikle vermiyorlar. Hatta %75 bonus %25 başka banka dememe rağmen 2 kez uygun görmediler. Kendileri bilirler.

Valla ben henüz karar vermediğim için denemedim ama aynı inadı banada yaparlarsa sırf tatil için kart çıkarmam. Gider başka firmadan alırım.

@Diverso hocam seni bekliyoruz :)

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt

Geçen gün baktığımda ETS üzerinden anında Garanti Bankası kredi kartı başvuru linki bile açmışlar

Daha neler göreceğiz bakalım .Hiç bir şey şaşırtıyor artık

• fettah kullanıcısına yanıt

O mübareklere demediğimi bırakmadım emin olabilirsin. Tamam geçen yıl pandemi, sorunsuz iptal vs ama kantarın topuzu kaçıyor.

Ortalama 5.000 TL geliri olan birisi 20.000 TL kart limiti alabilir. Onu da size verirse zaten geçmiş olsun.

2.000 TL fark ödemeye hiç niyetim yok. Tatil elzem değildir, farklı alternatif bulunabilir.

• Her sene Eylül ikinci veya üçüncü haftası için Antalya dan otel alırdım bu sene fiyatlar artmış geldi bana geçen sene 5gece 6 gün granada ya gittim 2600₺ Ye şimdi 4.800 den başlatmışlar var mı f/p oteli tavsiyeniz fiyat aralığı 5 gece 2.500-3.500 arası Eylül ayı için

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

ETS de 3 gün önce Jiva Beach otel eylülün ilk haftası 7 gece 6300 TL idi

Dün 6700 tl oldu

ve bu gün 7700 TL olmuş

Sadece bu otelle ilgili değil çoğu otel fiyat artırmış

Bunlar bu ülkenin insanının gayri meşru yoldan para kazandığını sanıyorlar . Bunun başka bir izahı olamaz

Bu otelcilere sorsan nedir bu diye diyecekleri abi Maxx royal eylül de 7 günlüğü 50 bin lira 2. el araba fiyatı gibi ..e bizimki de normal

O paraya o otel etmez daha önce kaldınız mı bilmiyorum ama yemekleri dışında hiçbir albenisi yok hocam

• daha önce birçok otelin uyguladığı 2 çocuk 12 yaş altı ücretsiz uygulaması da çoğu otelde kaldırılmış. ilave olarak ek zammı çocuğu olanlar bir daha yemiş oldu.

• Son 5 senedir erken rezervasyonun ilk döneminde rezervasyon yaptırarak ciddi fiyat avantajı elde ettiğimden dolayı, bu yıl da ilk dönemde, fiyatlar ara dönem zammı dahi yemeden rezervasyonumu yaptırabildim.

Bu yıl durağımız Granada Luxury Belek.

Fiyatlar uçuk malumunuz.

Eylül'ün 3.haftası 4 yetişkin 1 çocuk 7900 fiyat çıkıyordu. 6 taksite uygulanan vade farkıyla ortalama 8500'e geldi aile odası. 4 gece 5 gün.

Her yıl Eylül ayında gittiğim ve o dönemde Antalya'yı daha çok sevdiğim için bu tercihi yaptım.

Umarım pişman olmayız.

• Mickael Pote M kullanıcısına yanıt
    Şimdiden iyi tatiller ama keşke su karta vade farki odemeseydiniz, insanin cok zoruna gidiyor

• fettah kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler.

Geçen yıl yaşadıklarımız bize yoğurdu üfleyerek yediriyor malesef.

Güç bela para iadesi almıştım malum acentelerden birinden.

Ahdım vardı, bu süreçte Ets ve Setur harici tatil rezervasyonu yaptırmam artık demiştim.

Geçen yıl Setur bizi hiç üzmedi. Fiyat düşüşünde dahi anında farkı iade ettiler ama bu sene Setur'u bekle bekle kış bitecek. Henüz bir kıpırtı yok erken rezervasyon adına. Sunduğu otel yelpazesi de malum. Özellikle Antalya lokasyonu tartışmasız Ets'nin hakimiyetinde.

Otellere 7 Aralık öncesi ara zamlar gelmeye başlayınca elimi çabuk tutmaktan başka çarem kalmamıştı.

Kişi başı ortalama 150 TL vade farkı biniyor. 6 aya bölersek ayda 25 TL'yi sineye çekmek, totalde ödenecek rakamın yanında çok da zor olmasa gerek. Elbet esneklik sağlarlar, sezon boyu bu böyle sürmez ama o saate kadar şimdiki fiyatlar ×2 olur. Bu da benim işime gelmez. Zararın neresinden dönersek kardır diye baktık açıkçası.

• Mickael Pote M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ets tercihiniz kesinlikle doğru bende şu koşullarda başka acentayla çalışacağımi zannetmiyorum ama komisyon vermeyede hic niyetim yok , spa ücretini neden onlara vereyim 😁

• Bu dandik ortamda ve şartlarda buraya yazmanın da bir anlamı da kalmadı

Şartlar ve ortam değişirse yazmak umuduyla ....

• Bu arada voyage için bana da vermedi ets kart onayı tek çekimde dahi vade farkı uygularız dedi. Kendi sitesinden çağrı merkeziyle hallettim ama tek çekim malesef

• 1-6 Eylül land of legends 6500 lira arkadaşlar yakin zamanda fiyatını yukselticeklerini düşünüyorum bilginiz olsun .
    3 gun once 6500 lira iken paylaşmıştım simdi 13000 lira olmuş malesef, bence bir firsatti

• quote:

Orijinalden alıntı: fettah

1-6 Eylül land of legends 6500 lira arkadaşlar yakin zamanda fiyatını yukselticeklerini düşünüyorum bilginiz olsun .
    3 gun once 6500 lira iken paylaşmıştım simdi 13000 lira olmuş malesef, bence bir firsatti

Yuh anasının gözü. 2 katı olur mu ya?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.