Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
157
Favori
376.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pardon hangi üst sınıf otellerde kaldınız? Maxx royal,regnum carya falan mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • milicic kullanıcısına yanıt

Yazdığım şey ile alakası nedir bu sorunun?

ben forumda 3-5 kişinin beni devamlı bu tarz ithamlarla kasıtlı olarak tahrik etmesinden bahsettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 15 Eylül 2021; 15:2:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Gittiyseniz deneyimlerinizi öğrenmek istedim.

Ben burada 20 yıldır zaman zaman hepsini yazıyorum geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz. Sizin için tek tek otel tanıtımı yapmak için zamanım yok.

Ya hocam ne takıyorsun Allah aşkına. Seni bilen biliyor. Senelerdir burada yorum yapıyorsun

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama otel konusunda tecrübeli birinin yaptığı yorumlar dikkate alınır. Ha gene beğenmez giden kişi o artık kişinin kendisini bağlar. Niye otel personeli olasın. Bende çok kişiye gittiğim yerleri önerdim. Ama hepsine söylediğim bak bu benim düşüncem, zevkler renkler tartışılmaz diye. Maxxroyali önersen onda da bir şey bulurlar.

• Arkadaşlar haftasonu için 2 gece iyi bir otel arıyorum. Rixos'a gidelim dedik, ama 3 gece şartı varmış. 3 gece kalma imkanımız yok, yine rixos seviyesinde geceliği 4-5 bini(2 yetişkin) geçmeyecek ve 2 gece kiralamaya izin veren bir otel tavsiye edebilir misiniz? Antalya bölgesinde olması gerekiyor. En önem verdiğimiz iki konu, kum plajı olması ve yemekleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 16 Eylül 2021; 15:47:33 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Antalyada o segmentte 2 gecelik yok diye biliyorum

• metilkobalamin M kullanıcısına yanıt

Golfte kaldığımız için bvlgari falan görmedik de :) şu an otelde konaklıyorsanız yemek saatlerinde ve sueno sokağında o kalabalığı ve sırayı görüyorsunuzdur, (şezlonglarda boş yer bulamamak da cabası) ve buna rağmen oteli beğenmek de herkesin kendi bakış açısı tabi. Evet voyage ve rixos a göre fiyat düşük ama az da para vermedik. Çalışan sayısını yarı yarıya düşürüp oteli full kapasite doldurmak yönetimin hatası. Yoksa çalışanlar zaten canla başla çalışıyor ama yetişemiyor adamlar. Sueno sokağında kumpir e bakan kişi ile meyveciye bakan kişi aynı ve kumpircide sıra asla bitmediği için meyve almak çok zor gibi gibi... gözlemecide zaten 1 kere bire sırasız görmedim. Her yerde sıra sıra sıra. Tatil yapmaya mı geldik sıra beklemeye mi belli değil. Ben beğenmedim oteli önceki kaldığım otellere kıyasla. Ha büyük paralar vermiş olsaydım üzülürdüm ama şu an için en azından diğer kaldığım otellere oranla uyguna geldim diye kendimi avutabiliyorum. Herkesin tatil ve otel memnuniyeti kendine:)

• kayhanbusra K kullanıcısına yanıt
    Her konuda olduğu gibi bu konuda da fanboy kitlesi var maalesef ki biz Türk milletinin genel yapısındanda kaynaklanıyor biraz çünkü para ödediği şey onun için dünyanın en iyisi .

2 gündür bvlgari yok deluxete de2021 F/P OTEL FIRSATLARI Onun yerine şu an başka marka veriyorlar. Daha once voyage, titanic gibi yerlerde kalınca buradaki sıra ve beklemeler rahatsız ediyor. Personel bazı yerlerde eksik gercekten. Mevcut personel yine de canla başla çalışıyor. Benim tatilde önem verdiğim şeylerin başında icki geliyor. Ben buradaki kaliteyi benzer fiyata sağlayan başka otel bulamadim. Herkesin zevk ve tercihleri farklı tabi ki. Herkese iyi tatiller dilerim.

• O da önemli bir ayrıntı hocam, alkol tüketmediğim için içki kalitesinin de bir önemi kalmıyor benim için. Diğer imkanları değerlendirip bu sonuca vardım. Evet fiyatı aynı segmentteki diğer otellere göre uygun ama bu da oteli düşük bir sezonda olmamıza rağmen full kapasite yapmış ve hizmet kalitesini düşürmüş.

Otel gerçekten ful kapasiteye ulaşmış durumda. Birisinin tatilini uzatma isteğinin bile otelde yer olmadığı için geri çevrildiğini duydum.

• Zerathull kullanıcısına yanıt

Hocam etsyi arayın 2 gece istediğinizi söyleyin. Otel kabül edebilir. Sordunuz mu hiç.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

Bu arada

https://forum.donanimhaber.com/koronavirus-covid-19-ana-konu--141743325-4653#150425882

hani önce ki mesajında bana iğneleyici lafla gittiğim lüks otelleri sormuştuya.yazdığı konularda direk radko olduğu herkes tarafından anlaşılıyor.

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Ben deluxeteyim bugun ekstra 4 tane daha bvlgari koymuşlar diğerleri daha bitmemişken. Yalnız bugun odalara böyle bir şey dağıtıldı.

2021 F/P OTEL FIRSATLARI

Evet şuan konaklıyorum az para da vermedik diyorsunuz ama baktm golfun gecelik ücreti 1300 falan diyor yine bu hizmete uygun kalıyor bence butik oteller bile gecelik kaç tl olmuş ortada, ben içmiyorum ama chivas, jack daniels vs kapalı kutu içecekli bu fiyata sıra beklemeyeceğiniz minibarı zengin başka bir otel bilmiyorum ben açıkçası. Sueno meydanında kuyruk gördüğümde beş dakika sonra veya alacağım yerdeki kuyruk bitince alıyorum ben sıra beklemedim genel olarak. Siz bu kadar memnuniyetsizseniz deluxe suitte kalanlar kim bilir ne haldedir bitek ben memnunum heralde bu otelden anlamadım açıkçası. Fakat şunu da eklemeliyim ki bu akşam yemeği dünün komple aynısıydı yemedim. Bence otelin bu kadar dolu olmasının nedeni de golf otelden de aşırı rezervasyon alması. Bu mevkide 1300lü fiyatlara iyi bir belek oteli yok bence maalesef. Golf insanlar için büyük avantaj sağlıyor. Eğer ful kapasitedeyken şezlonglar yetmiyorsa yönetimle görüşebilirsiniz bu büyük bir sorundur eğer öyleyse çözmeleri gerekmektedir bence haklısınız. Bu arada gözlemecide sıra olmayan bir otel var mı gözleme zaten uğraş gerektiren bir şey elbet insanlar gelecek sıra beklicektir diye düşünmeyim. Çalışanlardan yana bir sıkıntı yaşamadım adamlar sürekli gelip bir şey ister misiniz diyor, istediğim içeceği de hemen getiriyorlar. Bugun odalara kagıt dagıtmışlar en geç 2de otelden ayrılış yapılsın diye, belki de çıkış günü gelenler otelden ayrılmadıgı için şezlongda yer bulamamışsınızdır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metilkobalamin -- 17 Eylül 2021; 0:10:15 >

Konunun başlığı 2021f/p otel fırsatları, bu fiyata daha iyi otel örnekleriniz varsa biz de onları değerlendirelim. Olay fanboyluk falan değil fiyat/performans burdaki başlığın amacı. İnsanlar x para verip 10x performans bekliyorlar ya ben de buna tutuluyorum:)

Hocam aynı linç bana da geldi aşırı tuhaf bir durum, aynı paraya diğer otelleri denemeleri gerekiyor insanların sulu bira, her akşam hindi sote yemek falan görünce kıymeti anlaşılır belki bu otelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metilkobalamin -- 17 Eylül 2021; 0:4:51 >
  • metilkobalamin M kullanıcısına yanıt
    Burda laf yetiştirceğine tatil yapmayı denesen nasıl fikir ?

Benim amacım otel hakkında bilgi vermek sizin gibi polemik yaratmak değil, konu başlığından alakasız tavsiyelerinizi kendinize saklayın. Konu başlığına uygun yorum yazacaksanız yazın.

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.