Fiyatları görünce yıkıldım. |
2021 F/P OTEL FIRSATLARI (3. sayfa)
-
-
Granada belek tatilimi mayis ayi sonu icin 2100 tl olarak almistim.
2021 yili icin ayni tarihlerde 4600 tl fiyat cikiyor.
Artis cok fazla bu sene tatil hayal olcak gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 3 senedir her erken rezervasyon döneminde aynı şaşkınlığı yaşamaktan yorulduk. Bunlar nasıl fiyatlar diyemiyorum, zira döviz kurlarının durumu malumunuz. Bodrum otellerine temmuz ayı için filtreleme yaptığımda karşıma çıkan fiyatlar boğazıma yumruk gibi oturdu. Bu sene tatil için şartları biraz zorlamamız gerekecek sanırım.
Oteller geçen yazı boş geçirdi diyebiliriz. Bunun acısını 2021’de çıkarmak isteyeceklerdir. Tabi corona izin verirse! Zira böyle giderse 2021’de de sıkıntılı günler olacak gibi. Vaka sayıları artıyor.
dolar yukseldi ancak bu aksam aktivite vs eskisi gibi olamiyo zaten yinede fiyati biraz indirelim demiyolar akşamları sıkılmak pahasina bu paralara almiyacam sanirim
Jolly’e şöyle bir göz attım. Bazı otellerin fiyatları belli olmuş. 6-7 bin altına otel yok 5 gece için. Önceki yıllarda 5-6 bin olanlar ise 10-13 bin arası olmuş.
Büyük anadolu resort didim otele giden var mı arkadaşlar. Jolly de erken rezervasyonu açılmış.
Ets de erken rezervasyon fiyatlari belli olmaya basladi.
Malesef fiyatlar cok yüksek.
Amara prestij elit 5-10 temmuz a 5 gece 5500 diyor, sizce nasıl? diğer oteller şu anlık çok pahalı en uygun bu gibi geldi bana. Otel sanırım sueno side ayarında.
Bu sene gittiğim memnun kaldığım maxeria blue didyma hotel etsturda mobil uygulamada fiyat gozukuyor. Almadan once teyit etmek icin etsyi aradim fiyat goremediler uygulamadan da baktilar yine goremediler. Oteli aradim onlar da goremedi fiyat bilgisi. Ama ben 2 ayri telefondan baktigimda fiyat gozukuyor yarin arayacaklar yarina kadar fiyat bekledigimden daha uygun cikti yemek ve icki kalitesi bu seneki gibi olursa gidenler cok memnun kalır.
Bu sene ben oraya rezervasyon yaptirmistim otel acilmadi ben iadesini almistim ama iptal etmeyenleri nirvana mediterrian otelle degistirmislerdi ki nerdeyse 3 kat fiyat farki vardi. Keske iptal ettirmeseydik demistik.
Bu sene de alıp açılmamasını mı beklesek acaba :)
quote:
Orijinalden alıntı: zeki_gs
Amara prestij elit 5-10 temmuz a 5 gece 5500 diyor, sizce nasıl? diğer oteller şu anlık çok pahalı en uygun bu gibi geldi bana. Otel sanırım sueno side ayarında.geçen sene bu otele niyetlenmiştim pandemi filan kısmet olmadı ama bana fiyatı bu seneye göre uygun geldi keşke ets satsaydı bunu gözü kapalı alırdım
-
Öyle oluyorsa benide yaz listeye 🤪
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2020 Ağustos başında Amara Prestige Elite açılmadığı için Nirvana Mediterrenian Exellence önerilmişti Tatil Sepeti tarafından. Kabul ettik ve çok güzel bir tatil geçirdik. Bu sene tekrar Amara alsam mı bilmiyorum. Büyük çocuk 13 yaşına girdiği için Temmuz ayına dört gece 9000 fiyat çıkarıyor. O para Amara için çok uüksek bence
Titanic ve Amara Dolce Vita’yı bekliyorum bakalım ne kadar olacak fiyatları...
hocam Titanic bodrum 5 gecesi 18000, belek ise 16000 civarımda, amara da 5 gece en az 15000 çeker
Az önce ets ile konuştum bu iki otelin henüz erken rezervasyon fiyatlarını açıklamadıklarını söylediler hocam, dediğin rakamlar olursa başka alternatiflere bakmak gerekecek.
Çok iyi hocam. Ben 2 sene önce 2019 yazında 15-20temmuzu 5400tl ye almıştım. Erken rezerve değil Di ama neredeyse 3 ay önce almıştım birde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X