Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.418
Cevap
59
Favori
354.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesut1481

quote:

Orijinalden alıntı: stormlee

Ordu Opel Ateş bayisinden 1.6 Dizel Otomatik Grandsport Excellence sunroof+kış paketi=156500Tl ye aldım. Ellerinde bir tane beyaz sunroof lu bir tanede kahverengi sunroof+kışpaketli vardı.

Hayirli olsun araciniz hocam gule gule binin. Hafta sonu enjoy otomatik dizel sordum 160 dediler herhangi bir opsiyon da yoktu sanirim. Iyi almissiniz

Teşekkür ederim . Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşaallah. Bursa aynı arabaya 161.500 demişti. Üstelik sıfır faizli kredi de yoktu. Ben 36000 TL kredi kullandım sıfır faizli.
  • Arkadaşlar android auto ile teybinizden youtube izlemek ve internete girmek için bir video hazırladım.İzlemek isterseniz link.Bende biraz kastı ama belki telefon dandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smail_Ercan kullanıcısına yanıt
    Eline saglik.Ben musait oldugumda deneyecegim

Hareket haindeyken de açıyor mu?

• stormlee S kullanıcısına yanıt
    Şu anda aracınızın liste fiyatı 184300 + kış paketi 1500 + sunroof 3000 = 188800 tl hocam.156500 ' e çok iyi almışsınız bence de.Kazasız belasız kullanın inşallah.Bayiler de fiyatlar bu civarlarda mıydı peki bu donanım için.Yani arabanın fiyatını liste fiyatından 25000-30000 lira aşağısı gibi düşünebilir miyiz.
  • Benim aracım benzinli otomatik enjoy paket. Kasım sonunda aldım. Liste fiyatı o dönemde 144 bindi. Ben 127 bine aldım. Liste fiyatını dikkate almayın

• orthopaedics O kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: orthopaedics

Benim aracım benzinli otomatik enjoy paket. Kasım sonunda aldım. Liste fiyatı o dönemde 144 bindi. Ben 127 bine aldım. Liste fiyatını dikkate almayın

Benzinli yakit olarak ne durum da hocam? Zahmet olmazsa bilgi alabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikofener32

Şu anda aracınızın liste fiyatı 184300 + kış paketi 1500 + sunroof 3000 = 188800 tl hocam.156500 ' e çok iyi almışsınız bence de.Kazasız belasız kullanın inşallah.Bayiler de fiyatlar bu civarlarda mıydı peki bu donanım için.Yani arabanın fiyatını liste fiyatından 25000-30000 lira aşağısı gibi düşünebilir miyiz.

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.İnsignia grandsport excellence ilk satışa sunuldugunda yanılmıyorsam dizel otomatik 160bintl idi. o sıralar yine sunroof+kış paketi için 157bin tl fiyat almıştım ama o zaman kur yükselmemişti. Şu anda benim satın aldığım aracın o zamanki kurdan geldiğini dolayısıyla bu kadar indirim yapabildiklerini yeni gelen araçların bu fiyatlardan olamayacağını söylemişti. Ama normalde opel arac modeline bağlı olarak 7000-15000 tl arasında bir indirim yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormlee -- 12 Ocak 2018; 23:5:58 >

• stormlee S kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler hocam.Bayılıyorum insignianın yeni tasarımına ve imkanım yeterse bu sene (bu kurla,vergilerle dolayısıyla bu fiyatlarla nasıl olcak bu iş orası ayrı bi konu da:) ),olmazsa 2019 da inşallah katılırım aranıza.

• İşte gel de sinirlenme.. Eylül ayında 156.000 TL ye bende Excellance 1.6 cdti sunroof + kış paketi aldım..Zamlandı zamlanacak çabuk alın elimizdeki son araba bilmemne diye sattılar bana Aradan 4 ay geçmiş 2018 e girmişiz hala aynı fiyatı veriyorlar 156.000 TL.. Yeni insignia çok güzel bir otomobil ancak Opel Türkiye yüzünden işi zor.. Fiyat politikası diye bir şey yok adamlarda. Diğer araçların hemen hepsi 5% zam yedi opel hala 5-6 ay önceki fiyatlardan satıyor. Ellerindeki 2017 leride eritememişler zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 13 Ocak 2018; 11:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikofener32

Cevabın için teşekkürler hocam.Bayılıyorum insignianın yeni tasarımına ve imkanım yeterse bu sene (bu kurla,vergilerle dolayısıyla bu fiyatlarla nasıl olcak bu iş orası ayrı bi konu da:) ),olmazsa 2019 da inşallah katılırım aranıza.

inşaallah sende alırsın insignia kardeş. Ama gerçekten araç çok konforlu ve sessiz. Daha önce bindiklerim araba değilmiş.
  • mesut1481 M kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde şu anda 10 litre civarında. Ama araç daha 1500 km de. Zamanla biraz düşeceğini düşünüyorum. 9 lt civarı olabilir. Bunda benim otomatik vitese alışma sürecim de etkili olur tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

İşte gel de sinirlenme.. Eylül ayında 156.000 TL ye bende Excellance 1.6 cdti sunroof + kış paketi aldım..Zamlandı zamlanacak çabuk alın elimizdeki son araba bilmemne diye sattılar bana Aradan 4 ay geçmiş 2018 e girmişiz hala aynı fiyatı veriyorlar 156.000 TL.. Yeni insignia çok güzel bir otomobil ancak Opel Türkiye yüzünden işi zor.. Fiyat politikası diye bir şey yok adamlarda. Diğer araçların hemen hepsi 5% zam yedi opel hala 5-6 ay önceki fiyatlardan satıyor. Ellerindeki 2017 leride eritememişler zaten..

Ülkemizin özet tablosu. Aldığım araba zamlanmadı yeni alanlara geçiremediler diye üzülen bireyler....

Bu ülke niye bu halde sorusunun cevabı..

Hani diyoruz ya kimse almasın, boykot falan bilmem ne diye..

İşte o yukarıda yazan kafada adamlar o kadar çok ki.. Asla toplu bir hareket olamaz bu ülkede..

Hani İnternette bir site yasaklanır.. Birileri çıkar "ben şu programla giriyorum ki ehi ehi" diye güler..

Ama asla birlik olup "internetimizi yasaklayamazsın" demezler.. Bu da o hesap.

Herkes ayrı ayrı "ben dümenime bakayım" kafasında.. Alırken mümkün olduğunca ucuz alabileyim.. Ama aldığım andan itibaren zamlansın, başkaları pahalı alsın ve ben kâr edeyim...

Hani bütün bu zamlanma süreci diğer araçlar için de geçerli. O herif, aldıktan sonra zam görsün istiyor ya.. Sattıktan sonra almak isteyeceği diğer marka da çoktan zammı yedi.. Çünkü o markayı alanlar da kendiyle aynı kafada.. Onlar da "biz alalım.. Sonra zam görsün" diyor..

E yöneticiler de bulmuş böyle halkı.. Bindikçe biniyor..

Layık ama böyle kötü kalpli insanlara.

• Bunun sebebi opel in şuan vereceği fiyatı 6 ay önce vermesi zaten aralık ayı satış rakamlarına bakarak da anlarsın neredeyse tüm markalar satış adetlerini arttırırken opel de azalma olmuş adam akıllı kampanya bile yapmıyorlar

• ecz_mel E kullanıcısına yanıt
    Evet hareket halindede izlenebiliyor

• quote:

quote:

İşte gel de sinirlenme.. Eylül ayında 156.000 TL ye bende Excellance 1.6 cdti sunroof + kış paketi aldım..Zamlandı zamlanacak çabuk alın elimizdeki son araba bilmemne diye sattılar bana Aradan 4 ay geçmiş 2018 e girmişiz hala aynı fiyatı veriyorlar 156.000 TL.. Yeni insignia çok güzel bir otomobil ancak Opel Türkiye yüzünden işi zor.. Fiyat politikası diye bir şey yok adamlarda. Diğer araçların hemen hepsi 5% zam yedi opel hala 5-6 ay önceki fiyatlardan satıyor. Ellerindeki 2017 leride eritememişler zaten..

Ülkemizin özet tablosu. Aldığım araba zamlanmadı yeni alanlara geçiremediler diye üzülen bireyler....

Passat harici D segmentte prim yapan araba mı vardı yıllardır :))

• Aldıgım araba zamlanmadı.Yeni alanlara geciremediler?

Ben aldigimda euro 4.15 idi

Simdi 4.60

Benim euro olarak verdigim para ile simdi ayni arabayi alan adamin arasinda en azindan esitlik beklersin.

Ben 10 euro ya almisim simdi alan 9 euroya alio.

Bu opel bunu 9 euroya satabiliyrsa bana neden satmadı?

Ben kimsenin kazik.yemesine yada yememesine sevinen bir insan degilim.Ama opel fiyat politikası yanlıs ve etik olmayan bir firma.

Mevzuyu neresinden algiladiginiza bagli; ben yeni araba alacak arkadaslari anlayabiliyorum ne kadar ucuz o kadar iyi ama 5 6 ay once alan adamdan euro olarak daha ucuza almaniz o adamin emeginin opel tarafindan hiç edildiginin göstergesi siz de bunu.anlayin.

Esas memleketin geldigi hal şu çabucak her şeyde gruplasabiliyorsunuz; alanlar almayanlar evet hayircilar içenler ayık gezenler.Bir seyi beceremediginiz kesin o da EMPATİ.

Herkese iyi forumlar dilerim.

• İnsignia excellence dizel otamatik liste fiyatı 184 bin.

Nasıl artmamış fiyatı anlamadım ?

150 bine bıraksalar kuyruk olurdu şimdiye...

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    156 ya almis bir arkadas.Onceki.mesajlarda yaziyordu.Opelde liste fiyati hicbir anlam.ifade etmiyor.

Bana satarken abi cok.zam yiyecek soyle cosacak dediler.Baktiginda ciddi bir artis yok ve hatta gecen agzindan kacirdi 10 lira yukari veriyomus bana sattigindan.Euro olarak bekletsem parayi 13 lira daha fazla tl.ederinde param vardi.Simdi bu durumda ben kaybettim.Zaten 0 km.alirken bir kazanc iddiasinda degildim lakin opel alacaksan eğer şunu kesin 1 yere yaz 2 sene sonra satacaksan al.yoksa çok saglam.zarar edersin ve bu bana benim nazarimda zarar ettim demek için yeterli sebep

Butun bunlardan bahsederken 8 ay once 56 ya aldigi 1.33 0.km corollasini 59 a satan insanlarin cevremde oldugunu da belirtmek.isterim.

Adam %6 fazlaya satiyor. 0.km si.66 lira idi en son bildigim.

Benim boyle bir satis yapmam.imkansiz opelde cunku opel liste fiyatina uymuyor.Ozellikle lansman fiyati.olayi tamamen yalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 15 Ocak 2018; 18:17:25 >
  • quote:

quote:

Ne alakası var kardeşim her şeye bir anlam yüklemeyi ne çok seviyorsunuz.. Benim kızdığım nokta distributorun kalitesizliği ve beceriksizliği. Ülkede herkes sıfır arabadan kâr ederken opel alanların başı kel mi ?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.