Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.418
Cevap
59
Favori
354.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajda belirtmemişim. Aracım benzinli otomatik dizel değil. Bu benim ilk otomatik aracım. O yüzden biraz alışma dönemi geçiriyorum. Kalkışlar biraz sert olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orthopaedics

Mesajda belirtmemişim. Aracım benzinli otomatik dizel değil. Bu benim ilk otomatik aracım. O yüzden biraz alışma dönemi geçiriyorum. Kalkışlar biraz sert olabilir

Benzinli ise araç değerler bence normal. Benim dizel otomatik 1600km ortalamam 6.7lt
  • quote:

Orijinalden alıntı: orthopaedics

Bu aldığım günden beri olan karma tüketim değerim. Çok dur kalkı olmayan şehir içi tüketim ve ortalama 110 km hızla 2 sefer İzmir-Uşak yolculuğum dahil değerler. Umarım yardımcı olur

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada]

Teşekkürler paylaşım için rodaj süresi bittiğinde dahada düşecektir bence fena değil çünkü şanzıman tam otomatik..çift kavrama olsa 8 lt civarında seyrederdi ama bukezde kavramanın uzun vade dayanmamasından ötürü tam otomatikle gelen yarım litre fazla yakıt göze batmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Tüketim çok geldi bana 40 kmh ortalamayla a4 2 litre dizelle ben 8 litre yakıyorum benzer kullanım da.

değerler normal
    ben de 110bin km de j kasa manuel ile 37 ortalama ile 7.7 falan tüketiyorum
    2.0 motor olması daha da iyi , dokundunmu gider o araba

mesela ben zamanın da 1.9 TDI ile 1.5 dci den çok da fazla tüketmiyordum
    ikisi de hemen hemen aynı tüketiyordu en azından ben de
    atla deve değil dizeller arasın da ki farklar
    bence araba tercihi etkileyecek kadar değil
  • orthopaedics O kullanıcısına yanıt
    Satarken A4 1.4 TFSI 150hp aracım ile ortalama 34 km/h hız ile 8.0 lt/100km tüketimim vardı.

https://i.hizliresim.com/dOXrJn.jpg

Uzun yol yapmadım ancak karma değer diyebiliriz şehiriçi ve otoyol kullanımı karışık. Insignia GS kasası daha ağır veya şanzımandan ötürü bir tık fazla yakabilir. Şu an dizele geçtim ama benzinlinin de kullanım keyfi başka tabi 😊
    Güzel günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 6 Şubat 2018; 22:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_motive

Satarken A4 1.4 TFSI 150hp aracım ile ortalama 34 km/h hız ile 8.0 lt/100km tüketimim vardı.

https://i.hizliresim.com/dOXrJn.jpg

Uzun yol yapmadım ancak karma değer diyebiliriz şehiriçi ve otoyol kullanımı karışık. Insignia GS kasası daha ağır veya şanzımandan ötürü bir tık fazla yakabilir. Şu an dizele geçtim ama benzinlinin de kullanım keyfi başka tabi 😊
    Güzel günlerde kullanın

kasa ağırlığı farkı olabilir fakat en önemlisi tam otomatik vites olması

• auto_motive kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Selam herkese, ben de yeni kullanıcıyım araba güzel hoş da şu emniyet kemeri sütunundan gelen trim sesine çözüm bulan oldu mu?

• lvnt85 L kullanıcısına yanıt
    Kafayı yedirtecek o ses bana kulagimin dibinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu İnsignia konusu değil yakıt ortalaması konusu sanki. Arabaya 130+ paralar verip bu kadar yakıt konuşmak gereksiz

• Dun test surusu yaptim araba cok hoşuma gitti. Tek aklima takilan yakit tuketimi oldu.

Farkli siniflar fakat insignia ile 3008 arasinda kaldim. 10 bin lira fark var 3008 ile o farki da veresim gelmiyor arabayi denedikten sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakikaten bu yakıt olayı nedir yani
    passat şu arabadan 1lt az yaksa ne olur yakmasa ne olur dümdüz araba

piyasa da ki passatlar da 215 taban lastik kullanılıyor , enjoy gibi alt donanım insignia da bile 245 taban lastik var
    en basitinden bu geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

Konu İnsignia konusu değil yakıt ortalaması konusu sanki. Arabaya 130+ paralar verip bu kadar yakıt konuşmak gereksiz

Bu araçlar 130+ olunca premium markalar olmuyorlar %60 ötv alındığı için 130+ olmuş oluyor avrupa fiyatları 30 bin euro dolaylarında ve herkesin ulaşabileceği araçlar...yeni mercedes E serisi ve bmw 5 serisi bile 1.6 motorla 8-9 lt yakıt peşindeyken sen neyin peşindesin acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut1481

Dun test surusu yaptim araba cok hoşuma gitti. Tek aklima takilan yakit tuketimi oldu.

Farkli siniflar fakat insignia ile 3008 arasinda kaldim. 10 bin lira fark var 3008 ile o farki da veresim gelmiyor arabayi denedikten sonra.

3008 testi yapsanız 10 bin değil 20 bin fark bile verirsiniz..fakat suv mı sedanmı seviyosunuz bu konuda karar sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: lvnt85

Selam herkese, ben de yeni kullanıcıyım araba güzel hoş da şu emniyet kemeri sütunundan gelen trim sesine çözüm bulan oldu mu?

Sıfır km aldığımız 4 Opel'de de o noktadan ses geliyordu, iyi bir usta o sesi kesecektir.

• Teşekkür ederim çözüm bulursak yazarım buradan

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut1481

Dun test surusu yaptim araba cok hoşuma gitti. Tek aklima takilan yakit tuketimi oldu.

Açıkçası ben de ikisi arasında kararsız kaldım. Evet farklı sınıflar, sedan ile suv çok farklı kategori. İkisi de çok güzel. Asıl mesele sürüş rahatlığı ve ilerleyen yıllarda az sorun çıkaranı seçmek.

Sokcuuuuu arkadaşımız 3008i test edersen 10000 değil 20000 fark bile verirsin derken daha açıklayıcı olursa çok mutlu oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirizabaki -- 8 Şubat 2018; 23:23:7 >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    4 araç da insignia mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitoradyan -- 8 Şubat 2018; 23:42:45 >
  • Yakit tüketim konusunda ben de bişeyler söyleyim.

Kışlık lastikler var aracın üzerinde.

Ortalama hız: 29km/h
    Yol bilgisayarı: 6.9 lt/100 km
    Pompa verisi : 7.5 lt/ 100 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitoradyan -- 9 Şubat 2018; 0:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitoradyan

4 araç da insignia mi acaba

2011 Corsa - Astra J, 2014 Insignia ve 2016 Astra K

Araçların emniyet kemeri yükseklik ayar mekanizması ile gösterge paneli plastikleri trim sesi yapıyor, yani burdan da model ve jenerasyon farklı da olsa ortak parça kullanımına bağlı ortak sorunlar görülebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.