Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.418
Cevap
59
Favori
354.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu fiyata c200 320d varken passat ve insignia ya bakılmaz zaten ama sırf motoru için bakılıyor

zevk için bile olsa aynı sınıf daha güçlü motor ikinci eli daha iyisi iken daha düşük güçteki insignia ya 60 bin tl fazla vermezdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ysfaslan Y kullanıcısına yanıt
    Alacağımı sanmıyorum ama bundan uygunu bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysfaslan Y kullanıcısına yanıt
    İyi fiyata almışsınız gerçekten. O paraya enjoyları bile zor satıyorlar.
  • Bi opel vectra c kullanicisi olarak yeni insignia dusunuyorum forumda gorduklerime gore dizeller sehir ici 7-7.5 tan asagi yakmiyor gibi bunun yerine 1.5 165 hp beni dusundurmuyor degil 9 10 litre yaksa bile dusunulebilir hem dah iyi bir performans hem sessizlik hem de bakim masrafi daha ucuz benzinlilerin

Ama ayni zamanda da 2. El premium markalar da dusundurmuyor degil bi 2015 bmw 318i de ayni fiyata alinabilid ya da 320ied fakat hem sifir hem de gercekten opsiyon olarak cok dolu en cok da matrix led far cekiyor beni

• arkadaşlar merhaba bende temmuz 2017 de enjoy 1.6 dizel otamatik aldım alırken üzerinde holojen farlar yerine serviste led farlar takıldı kısa ve uzunlar dahil 400 lira verdim. benim bir problemim var (klasik trim seslerini yazmıyorum) arabanın saati geri kalıyor 15 gün içinde en az 5 dak geriye kalmış oluyor servise söyledim otamatik ayardan dediler hallettik demelerine karşı yine aynı başka kimsede böyle bir sorun var mı merak ettim. Bir de park sensörleri bazen engeli geçsende ötüyor mesafe fazla iken bile ötüyor böyle sorun yaşayan arkadaş var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: umitkirat

arkadaşlar merhaba bende temmuz 2017 de enjoy 1.6 dizel otamatik aldım alırken üzerinde holojen farlar yerine serviste led farlar takıldı kısa ve uzunlar dahil 400 lira verdim. benim bir problemim var (klasik trim seslerini yazmıyorum) arabanın saati geri kalıyor 15 gün içinde en az 5 dak geriye kalmış oluyor servise söyledim otamatik ayardan dediler hallettik demelerine karşı yine aynı başka kimsede böyle bir sorun var mı merak ettim. Bir de park sensörleri bazen engeli geçsende ötüyor mesafe fazla iken bile ötüyor böyle sorun yaşayan arkadaş var mı acaba

Saat bende de geri kalıyor. Ama bence sorun değil.park sensörleri plakayı düzgün takmadilarsa ondan olabilir. Bende Astra da vardı aynı sorun. Ota boka herşeye otuyordu. Plakayı düzgün takınca kesildi. Ama saat geri kalma olayı Astra da yoktu bunda var bana da garip geldi.

• umitkirat U kullanıcısına yanıt
    Saat bende de geri kalıyor. Çok önemli gelmediği için bildirmedim hiç. Park sensörü çok hassas değil. Daha mesafe varken kesintisiz ötüyor. Burnu bu kadar uzun araba için alışık olmayanlar sıkıntı yaşayabilir. Araba park etmeyi 1977 model 131'de öğrendiğim için çok etkilenmiyorum😁

• orthopaedics O kullanıcısına yanıt
    bende geri görüş kamerası yok en büyük ihtiyaç şuan o gibi hiç dışarda taktıran oldu mu acaba ilk aldığımda bayiideki satıcı dışardan birisine sorduydu astra için olduğunu ama insignia ya daha gelmediğini söylemişti. umarım takılır bizim araçlara eşim çok zorlanıyor kullnırken park etmede

• Daha önce forumda okumuştum. Otomatik far yükseklik ayarı olmayan arabalara led takılınca bizden geçemiyor diye... Gerçi daha 3 yıl var girmenize ama yine de araştırın isterseniz. Bir de aydınlatma çok farketti mı serviste takılan led farlar merak ettim

• ben önümüzdeki hafta excelence donanım teslim alacağım
    üzerindeki lastikler hankook galiba
    bu lastiğin dışında sıfır km araçlarda başka marka lastik oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: werneke

ben önümüzdeki hafta excelence donanım teslim alacağım
    üzerindeki lastikler hankook galiba
    bu lastiğin dışında sıfır km araçlarda başka marka lastik oluyormu

Bende üstündeki lastikler continental di.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orthopaedics

Daha önce forumda okumuştum. Otomatik far yükseklik ayarı olmayan arabalara led takılınca bizden geçemiyor diye... Gerçi daha 3 yıl var girmenize ama yine de araştırın isterseniz. Bir de aydınlatma çok farketti mı serviste takılan led farlar merak ettim

led takınca baya farketti hem aydınlatması hem görüntüsü

• quote:

quote:

Daha önce forumda okumuştum. Otomatik far yükseklik ayarı olmayan arabalara led takılınca bizden geçemiyor diye... Gerçi daha 3 yıl var girmenize ama yine de araştırın isterseniz. Bir de aydınlatma çok farketti mı serviste takılan led farlar merak ettim

Takdirdiginiz ledin markası nedir , hangi serviste ne kadar ücretle takdirdiniz ?Biraz bilgi verebilir misiniz ?

• ledin markasını bilmiyorum kısa ve uzunlar dahil 400 lira verdim yalnız duşardan getirmediler bence arabanın parasını ödedikten sonra ben halojen far olduğunu öğrendim dedim kabul edemem bu farı bir üst model için fiyat konuşurken satıcı arkadaş istersen led ampül takalım olaun bitsin dedi bende getirsinler dedim 10 dak sonra elinde led ampül le bir servis elemanı geldi taktı çalıştı ordaki herkes çok beğendi bende tamam dedim yalnız bazen far açıkken arıza uyarısı veriyor ekranda ama farlar yanıyor ok tuşuna basınca uyarıda geçiyor açıkcası ben farlar dan çok memnunum uzunlarda led olunca çok güzel aydınlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onuralp78

quote:

quote:

Takdirdiginiz ledin markası nedir , hangi serviste ne kadar ücretle takdirdiniz ?Biraz bilgi verebilir misiniz ?

antep teymur bayiisinda taktık bu arada markasını ve fotosunu yarın atmaya çalışırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onuralp78

quote:

quote:

antep teymur bayiisinda taktık bu arada markasını ve fotosunu yarın atmaya çalışırım

Bizler içinde yön gösterici olur teşekkürler..

• fotoğraflar da lamba lar çok parlak durmuş ama o kadar göz alıcı durmuyor gerçekte birde bayiiden bize hediye olarak motor alt koruma takacaklar ben daha gidip taktıramadım taktıran oldu mu bir sılıntı yaşyan var mı ledin markasını öğrenemedim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitkirat -- 18 Mart 2018; 9:25:26 >
  • umitkirat U kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar için teşekkürler fena durmuyor ;karşı tarafından da selektör yemiyorsaniz tercih edilebilir bence.Cünkü araba halojenlerle gerçekten çekilmiyor .Korumayı da alabilirseniz gerçekten güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuralp78 -- 18 Mart 2018; 12:5:31 >
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen hafta teslim aldım. Hankook lastikler var arabada
  • Yaklaşık 10 gün önce gs exc. dizel at + kış paket donanımlı aracımı aldım. Üzerinde continental 245 45 R18 lastikler mevcut.

Yaklaşık 100 km şehir dışı, 150 km şehiriçi olmak üzere yakıt tüketimim şu an 5.9 lt.

Superb arasında çok gittim geldim. Fiyat, spor görünüş ve şanzumanda ? olmaması beni opele yöneltti. İlerleyen zamanlarda detaylı görüşlerimi paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goqaan -- 19 Mart 2018; 21:54:40 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.