2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (32. sayfa)
-
-
arkadaşlar. samsung 50qn90 ı monitör amacıyla aldım. ama bana çok büyük geldi. monitör olarak kullanamadım.
uygun fiyata almıştım. eğer adana ve çevresinde bu ürünü almak isteyen olursa satabilirim.
almak isteyen özel mesaj atsın...
not:alım-satım mesajları yasaksa haber verin. mesajı sileyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 23 Temmuz 2022; 0:1:15 > -
Tesekkurler hocam, ceyizlik icin aldigim icin kapadim kutuyu. :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldım hocam, kurulum da oldu ama tv kumandası kutudan çıkmadı. 🤣
Evi yeni taşıdık, tam düzene giremediğim için henüz test edemedim.
Arkadaşlar qn90a 50 inç tv kullanmaya başladım. Özellikle filmlerde netflix ya da tarayıcı fark etmiyor üstten ve alttan ekranda boşluklar var, normal kanallarda tam ekran gösteriyor. Filmleri tam ekran yapma yolu yok mu? Ayarlarda böyle bir seçenek bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler. benim fikir değişti, başka modele geçtim.
-
Hayırlı olsun. Hangi model hocam.
50qn90a
teşekkür ederim
-
-
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
Panelde sıkıntı var gibi duruyor,normalde homojen olarak dağılması gerekirken bölgesel renk farklılığı olmaması lazım.
-
Teşekkür ederim hocam. Pek keyfini süremedik maalesef. Samsung işi yokuşa sürdü. Arabulucuya başvurdum. Umarım olumlu sonuçlanır. Yoksa mahkemelerde epey bir uğraşacağız.
Geçmiş olsun. Film tv izlerken gözünüz takılıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam.
İzleme mesafem 4 metre. Bu uzaklıkta film izlerken farkedilmiyor. Ama 1-2 metre mesafede film izlerken durum belli oluyor hocam.
Anladım. Maalesef sinir bozucu bir durum. Benim de korktuğumdu. Bu nedenle 8500 e grundig 55ggu8960 aldım. Yoksa aklımda benim de 50qn90a vardı. Grundig den memnun kaldın mı diye sorarsan kalmadım ama fiyatına göre iyi diyeyim.
İyi yapmışsınız hocam. Ucuz bir ürün olsaydı bu kadar üzülmezdim belki de. Gerçi ne olursa olsun ne kadar olursa olsun sonuçta cebimizden çıkıyor bu para. Hakkımızı her halükarda aramamız gerekir. Bu devirde para kolay kazanılmıyor maalesef.
Hocam değişim gerektiren bir durum;
Darbe odaklı,fabrika hatalı veya kullanıcı hatası olarak kimyasal odaklı oluyor(silerken kullanılan kimyasal sıvı vs)
Yeni bir TV'de bu tarz bir sorun,kullanıcı hatası olamaz o yüzden hakkınızı arayın hocam gerekirse teknik olarak açıklayın durumu.
Sonuçta muhattabınız Samsung öyle herhangi bir firma değil ve sırf Türkiye yaşadığınız için böyle bir kalitesizliğe mağruz kalınmamalı.
-
Aynen öyle hocam. Zaten 6 temmuzda tv kuruldu. 2 gün sonrasında bu durumu farkettim. Araya bayram girdiği için bu sorunun varlığını bayram bitişi olan 13 temmuzda samsung merkeze ilettim. Ürün zaten ayıplı ürün kategorisine bile girebiliyor olması lazım.
Sonuna kadar gidip bütün yasal haklarımı kullanacağım hocam.
Şikayetvarda çoğunlukla karşılanmış talepler baktığımda. Size ne dediler?
O site aklıma gelmemişti. Şimdi bir arkadaş forumdan tavsiye etti. Resimlerle beraber şikayet talebi oluşturacağım hocam.
Ben biliyorsunuz diye de söylemedim. Muhakkak yazın. Umarım kısa sürede sonuç alırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X