Şimdi Ara

2021 sıralamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam kendilerini kötüye hazırlasınlar da 2020'ye yakın gelir demek bayağı bir abartı olmuş.

ben de uzun zamandır buradayım, bu seneki kadar karamsar bir hava hiç görmedim. forumda gördüğüm en yüksek netler bile 105-73 ü falan geçemiyor. geçen sene 110lar 77 78'ler havada uçuşuyordu. birçok kişi normal yaptığının üstünde yapmıştı ama bu sene bakıyorsun, 70 üstü yapanların çoğu 60'lara hatta daha altına bile inmiş. bu durumda 2018 veya daha iyisi gelmeli. eğer gelmiyorsa seviye cidden arşa çıkmıştır diyebiliriz.

• Diren Sıpaydi kullanıcısına yanıt

Takma hocam veledi kendi fikirlerine uymayan bir sey söylendi mi saldırıyor etrafa bu tipler böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 2018e giren herkes girdikleri senenin sorularını çok abartıyor.tamam sistem falan değişti de 2021 matı kesinlikle daha zordu 2018den.

• culcaster999 kullanıcısına yanıt
    Üzülecekler haberleri yok 1 aylık avuntuya bel bağlıyorlar yazık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bak ben ne yazdım oraya? biz ygs lys çalışırken adamlar bulmaca sordu dedim. siz zaten 3 senedir bu sisteme çalışıyodunuz. çok şanslısınız aslında kıymetini bilin. bizim senemizde 2 kere sınav sistemi değişti. 2018den daha iyi falan beklemeyin. belki 2019dan daha iyi gelebilir ama 2018 imkansız.

• Arkadaşın da dediği gibi sıralamaları sadece zorluk belirlemiyor ki öyle olsa hem 2019un 2018den düşük gelmesi hem de 2017nin 2016ya yaklaşmaması lazımdı.Bi bak bakalım 2017 Lys matematikle 2018 ayt matematiğin uzaktan yakından alakası var mı :D Bu sınavda özgün soru sayısı azdı yoğun sorular vardı.Umarım ben yanılırım da istediğiniz sonuçlar gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.