Şimdi Ara

2021 Temmuz MTV kampanyalari (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
19
Favori
45.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ykb ile ödedik yine. Haram zıkkım olsun hangi yandaşın cebine gidiyor ise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemelerin son günü resmi tatile denk gelmesinden dolayı 2 Ağustos'a ertelenmiş son gün yatırırım. Belki harcama kampanyası çıkartır bankaların birisi belli olmaz bekleyelim.

• 2 Ağustos'a kadar elektronik kampanyaları gelebilir bankalardan. Epttavm'den ödeniyor hala değil mi? Orasını elektroniğe sayıyordu çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

2 Ağustos'a kadar elektronik kampanyaları gelebilir bankalardan. Epttavm'den ödeniyor hala değil mi? Orasını elektroniğe sayıyordu çünkü.

Ödenmiyor kapalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azstek kullanıcısına yanıt

Hocam edevlet üzerinden ödemeye çalışınca en son oraya atıyordu?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

e ptt 'ye atıyor ama sektör ne geçiyor bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Hocam edevlet üzerinden ödemeye çalışınca en son oraya atıyordu?

Eptt sitesi üzerinde güncelleme var yazıyor 1 yıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

e ptt 'ye atıyor ama sektör ne geçiyor bilgim yok

Hangi link üzerinden deniyorsunuz

• E devlet araçlarım vergi borcu kısmından denemiştim ödediğim için tekrar bakamıyorum

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

En son elektronik sektöründeydi hocam.

• Ağustos ortası enparadan ödesem mtv yi yine taksit olur dimi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Tabi ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gib.den ödemek için girmiştim ki ne göreyim, ta 5.5 ay önce hız cezası yemişim. Eve tebligat da gelmedi, bilsem indirimli öderdim.
    Şimdi bunu gib üzerinden odesem, tıpkı MTV gibi taksit olur mu?
    Kendi soruma yanıt olsun. 2 farklı işlemde önce vergiyi, sonra cezayı ödedim, her 2si için de 4 taksit mesajı geldi. Ödemeyi ykb qr ile yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 2 Ağustos 2021; 2:20:59 >
  • outofnick O kullanıcısına yanıt

Maalesef icraya kadar gider haber vermezler, en çok faizden kazanıyor bu devlet zaten. Durduk yere karayolları borcumu 6 kat daha fazla 500 küsür ödediğimi biliyorum otoban parasını geçen sene, hiç haberim olmadan icraya gitti, ne edevlette ne gibde görünüyor, karayolları sitesinde çıkıyor sadece:) üstelik ödediğimi de hatırlıyorum ama dekont vs.çok aradım bulamadım, kaç yıllık mevzu. Nihayetinde 100 TL bile olmayan şeye haberim olmadan 500küsür ödeme yaptım. Tavsiyem sonra öderim demeyin, unutuluyor mallesef ve mutlaka dekontu basılı olarak saklayın, bilgisayarda mailde olmasın, bulamıyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Gib.den ödemek için girmiştim ki ne göreyim, ta 5.5 ay önce hız cezası yemişim. Eve tebligat da gelmedi, bilsem indirimli öderdim.
    Şimdi bunu gib üzerinden odesem, tıpkı MTV gibi taksit olur mu?
    Kendi soruma yanıt olsun. 2 farklı işlemde önce vergiyi, sonra cezayı ödedim, her 2si için de 4 taksit mesajı geldi. Ödemeyi ykb qr ile yaptım.

eDevlet var. Online uygulamada Gib var ama bunlardan hiçbiri bu konuda bildirim atmıyor. En azından bi sms olsa uygulama bildirimi olsa haberdar olsak iyi olur ama nerde. Bilerek yollamıyorlar. Zaten postacıların çoğu standarta bağlamış. Adrese gelmiyolar bile. Direk muhtarlığa bırakıyorlar. Sende artık ne zaman farkedersen. Özellikle uzun yola çıktıktan sonra sık sık kontrol ederim edevleti GIBi. yazarlar ruhumuz duymaz valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Maalesef icraya kadar gider haber vermezler, en çok faizden kazanıyor bu devlet zaten. Durduk yere karayolları borcumu 6 kat daha fazla 500 küsür ödediğimi biliyorum otoban parasını geçen sene, hiç haberim olmadan icraya gitti, ne edevlette ne gibde görünüyor, karayolları sitesinde çıkıyor sadece:) üstelik ödediğimi de hatırlıyorum ama dekont vs.çok aradım bulamadım, kaç yıllık mevzu. Nihayetinde 100 TL bile olmayan şeye haberim olmadan 500küsür ödeme yaptım. Tavsiyem sonra öderim demeyin, unutuluyor mallesef ve mutlaka dekontu basılı olarak saklayın, bilgisayarda mailde olmasın, bulamıyor insan.

Bilgisayarda mailde olsun ve kendinize mail atın. Atarken de tarih açıklama vs detaylı yazın ki bulması kolay olsun.

Ben öyle yapıyorum :)

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Elektronik geçen neresi var? Nerden ödeyebiliriz GİB dışında?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.