Şimdi Ara

2021 yks günlüğüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Zaten tam olarak yapamıyorum daha nasıl nerden çalışacağıma karar veremedim ama mebin kitaplarını okuyup not çıkartıyorum daha tam olarak başlamadım ve programımı değiştiriyorum arada ama mümkün olan en fazla saatte çalışmayı hedefliyorum.Şuan dediğim gibi deneme yanılma yoluyla kendime bir plan çıkartmaya çalışıyorum.Tek başına çalışmanın en zor tarafı burası :).
  • Biraz dehşet verici bir plan olmuş sonrasında tamamen salmana yol açabilir ama umarım sürdürebilirsin ne diyeyim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Ertan Sinan Şahin ücretli içeriğinimi kullanıyorsun.Kullanıyorsan nasıl ? Benim fizik kötü alıyımmı sence ? Başka yanında hangi kaynakları çözüyorsun ?
  • Beğenmedim hocam ben meb kitaplarından gidiyorum çok gereksiz ayrıntı vardı.Özele bakın bi.
  • Keşke her şeye böyle yeniden başlama şansım olsa :( başarılar. Yorumum bulunsun bari

• muradovoski kullanıcısına yanıt
    Mezuna kalamaz mısınız?
  • ykssonuncusu Y kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bitti maalesef. Garip bir öyküm var sınavdan sonra anlatırım. Geçen sene 48den kaldim bu sene ne kadar eklersem iyidir.

Sağlık olsun artık sizin seneniz..

• muradovoski kullanıcısına yanıt
    Hemen koyvermeyin hocam ben 24 yaşımda gireceğim :).
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.