< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2021 yks sayısal 1.si İTÜ (2. sayfa)

-
-
Hocam, sonucu burda. Fullemiş. Obp'si de baya yüksek.
-
Vay awk. Bu adamin gerisinde aytyi fulleyen yok aw. 30. Falan 78.75 ayt yapmisti galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 13 Temmuz 2022; 0:49:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öğrenciyi almak iste,daha cok veriyo ki ona gelsinler medipol acıbadem yerine. Tabi bazi elemanlar var para vermemesine ragmen koc veya boun yaziyolar akillica
Bu arada acibademi filan bilmiyorum ama medipol de 6kda durmuyor itu gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 13 Temmuz 2022; 1:24:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence hocam para önemli olduğu için direkt İTÜ yazılır
Ytü 20k para da verse gitmem ama bu kadar burs veriyorsa itüye giderdim ben olsam sonuçta İTÜ de boru değil sağlam üni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten ilk açıklamasında Boğaziçi ve Bilkent demiş. Parayı duyunca İTÜ'ye gitmiş. Ben pek mantıklı bulmadım açıkçası. Ne diyelim, kendi tercihi. Benim bir tanıdık 2 yıl önce Medipol Tıpa gitmişti tam burslu olarak. 7000 lira civarı bir burs alıyordu yanılmıyorsam Medipol'den.
-
hocam boun odtü gibi üniversitelerin karakteristik özelliğinde değil de biraz daha nasıl desem daha az aykırı bir özellikte olan itünün sıralamalarını yükseltip itibarını artırmak için yapılmış olabilir
ayrıca hazırlığı yurt dışında okumak bilkent, boğaziçinin sağlayacağı (eğitim olarak zaten üni kişiye pek bir şey katmıyor) network vs. den daha cazip gelmiş olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 13 Temmuz 2022; 1:38:28 >
Düzgün cevap yazan ve yazacaklara teşekkür ediyorum diğerleri de çok komiksiniz valla conk bayırından devrildim
Bu çocukla aynı liseden mezunuz benim bir alt dönemim. Biz 12.sınıfta haftalık tyt-ayt denemesi yapardık arada sırada 11.sınıflar da girerdi taa o zamanlarda 105 tyt falan yapardı. Bilgisayar seçeceğini biliyordum ama Koç'a falan gider sanmıştık İTÜ'ye gitti. Acıbadem, Medipol gibi üniversiteler teklif getirmişler galiba hatta Acıbadem'in rektörüyle fotoğrafı vardı ama Koç, Bilkent falan hiç ulaşmamış bile. En azından benim duyduğum bu. Sonuç olarak İTÜ'ye gitti hayvan gibi burs alıyor üstüne geçtiğimiz seneyi Chicago'da dil okulunda geçirdi.
İTÜnun mezunları çok bağış yapıyor olabilir. Tanıtım günlerinde öyle demişlerdi. O parayla da transfer yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 13 Temmuz 2022; 15:0:54 >
ZNDNELLEMWMEKFPRLRNCMCMMFMEKEMEMENSN
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kadar yanlış bir stratejiyle burs veriyor ki itu birkac yıla geçmeden patlar. Bu buralara rağmen hale ozyeginle tobbla ayni seviyeden öğrenci alıyor.
Helal olsun iyi ye iyi de destek veriyor
Asgari ucrek kadar destek vermesi ve mühendislerimiz tesviklendirilmwsi iyi bir şey
Keza ASELSAN meslek teknik okullarına da gidilmeli bence
HAHDHFHDHRHEHEHEHSNZNSBWBEBEBEBEH
ytü 20k para verse aylık gidilir
-
İTÜ ODTÜ Boğaziçi Bilkent sabancı varken ben gitmem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20k + ayda 2k sodexo ya gider misin ?
-
Para için gitmem hocam babam 3-4 verir yeter bana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X