Şimdi Ara

2021 YKS SERÜVENİM, MİYUV! (TIP?!?!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenewblack -- 18 Ocak 2021; 4:46:59 >
  • ilk başta güldüm ama bir insan niye bununla uğraşır ki diye düşünüyorum şimdi. sırf bir insanı kırmak için uzunca yazmak. bunu nereden biliyorsun bilmiyorum ama arada geç yazıyorum insanlara çünkü akıllı telefon kullanmıyorum normalde. aslında içime dokundu bu yorum, amacın buysa eğer. üniversite hayatında kesinlikle başarılı olacağına eminim, senin gibi zorbaları her türlü ortamda severler çünkü
    ailem beni sevmiyor diye sızlandığımı hatırlamıyorum, herkes gibi benim de içimi dökmem gerekmişti. sigara ve alkol de toplumun yüzde bilmem kaçı kullanıyor, eroin muamelesi yapmaya gerek var mı?
    bir insan niye yapar ki bunu bu saatte
    ilginç
  • Ahahah o son kısma güldüm özellikle shhjs
  • thenewblack T kullanıcısına yanıt
    Gülüm bu kadar alıngan olmayın beh. Valla bak üzülüyorum sonra böyle üzülen birini görünce. Gül geç oğlum niye üstüne düşündün bu kadar. Sana da tavsiyem son cümlemin üzerinde dur. Her ne kadar ironi amaçlı yazsam da o son cümlem biraz ciddi yazilmisti. Sosyal medya ve dopamin etkisi hocam kisaca. Çalışmak istiyorsan birak gunlugu falan s.. et, paylaş bir seyler insanlarla da bu tip günlüklerle falan ders çalışmayı böyle özel bir hale getirmeyin.Biliyorum ders çalıştığında aklında bu konu hep var ve olacak. Dediğim gibi sosyal medya ve dopamin etkisi.Bunu yapacağına bir gruba falan katıl,direk iletisime gec paylas bir seyler, yol goster yol ogren de boyle gunlukle falan abartmayin bu kadar. Zaten tek işiniz ders çalışmak bu sene, birakin akişina. Samimi söylüyorum deli olursunuz bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33247115E -- 18 Ocak 2021; 6:29:14 >
  • Gecenin 3'ünde karakter analizi yapmış bir de a..k😂 Seni çok seviyorum be canım benim😘Telefon numarami versem ilk arkadaşım olur musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33247115E -- 18 Ocak 2021; 6:24:4 >
  • bana da alınma demişsin ama hiç tanımadığın birine böyle şeyler yazmak çok güzel bir his herhalde ki devam ediyorsun. gecenin üçünde sen de analiz yaptın, petrunun dedikleri doğru değil mi sence? çalışma günlüğü konusunda haklı olabilirsin, sosyal medya zaten kullanmıyorum, dopamin kısmını tatmin edecek uyarıcılara çok yaklaşmıyorum.
    aşağıda bir destekçin de “son kısma çok güldüm” demiş. bu şekilde mutlu oluyorsunuz demek ki. ilk okuduğumda ben de güldüm çünkü gerçekten insanlara bulaşınca mutlu olan insanlarsınız. sonradan okuduğumda komik gelmedi çünkü alındım
    hedefim tıp olup 1 milyonuncu da olabilirim, hedefin tıp veya başka bir şey olunca ne oluyor ki?
    yapma be kuzum
    Hedefinle ilgili herhangi bir çıkarim yapmadim ki? Bu tip bir sürü günlük var forumda, açılır unutulur. Boşu boşuna zaman kaybederler, tanimadigi etmedigi adamlardan motivasyon gazi beklerler ustune. Kardesim ne güzel bir hedefin var,dene olmadi mi bir daha dene bir şey demedim. Bak sabah oluyor neredeyse uykumdan kesip sana cevap veriyorum yanlis anladiğin için. Zorbalik yapmak istesem uyur ertesi gun alinacagin mesajlar atardim.Benim de mizah anlayişim bu, kimine ağır geliyor doğrudur hepimiz ayni çevrede büyümedik
  • ben de bu konuya pek yazmıyordum ama bazen günlük konuları çok hoş oluyor, birbirimizle sohbet etme imkanı sağlıyor. dediğine motivasyon açısından katılıyorum, motivasyon diye bir şeye pek inanmıyorum ama işine yarayan da oluyor.
    peki öyleyse hocam, mizah diyorsan öyle olsun. ben de uyumayı planlıyordum, iyi geceler, iyi uykular
  • Petrucist'e bir şey diyemem, severim kendisini yardimsever bir arkadas.Ama iyi ki psikolog degil de avukat olacak canim benim😄
    Sağ ol canım kardeşim, sana da iyi uykular bol şanslar. Umarim başarılı olursun:)
  • teşekkür ederim, sana da başarılar diliyorum
  • kendimi çizdiriyorum dostlarım. biraz kafamı toplamalıyım (kafam var mı diye bakçam önce)
    hepinize iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.